Het plannen van een reis naar Parijs: een reisgids

Posted on

Het plannen van een reis naar Parijs: een reisgids

Parijs, de lichtstad, is gevuld met duizenden hotels, attracties, winkels en restaurants. Als dit een eerste keer bezoek, of zelfs als je weet dat de stad, deze gids is bedoeld om te helpen zich te richten op waar te verblijven, waar te eten, waar te gaan en meer basisinformatie die je nodig hebt voordat je naar Parijs.

Hoe kom je in

Parijs is een van de meest populaire bestemmingen in de wereld, die maakt het heel gemakkelijk te bereiken.

Het is een belangrijke hub voor veel luchtvaartmaatschappijen, en een prima uitgangspunt of een tussenstop tijdens een Europese vakantie. Omdat het zo populair is, zijn er ook vele grote koopjes op vliegtickets, accommodatie of vakantie pakketten.

Verplaatsingen

Paris is verdeeld in arrondissementen of wijken. Deze arrondissementen worden uitgevoerd in een cirkelvormige spiraal te beginnen bij het centrum van de stad en kronkelende naar buiten. De stad wordt ook gedeeld door de rivier de Seine, en de twee zijden zijn de Linkeroever en Rechteroever.

Het openbaar vervoer in Parijs is uitgebreid, waaronder de populaire Metro treinen, Frankrijk trein systeem dat draait om punten buiten de stad, een bussysteem, en nog veel meer.

Waar te verblijven

Er zijn honderden hotels in Parijs, waardoor het een vrij lastige taak om de juiste keuze voor u te isoleren kan maken. Het beste wat te doen is om te bepalen welke attracties die u wilt het meest te zien en welke arrondissements zijn er op korte afstand. Zodra je dat doet, zoeken naar accommodatie in dat arrondissement of in de buurt.

Veel van de meest populaire attracties liggen binnen de eerste vijf arrondissementen.

Zodra je dat gedaan hebt, moet je om te beslissen hoe veel te besteden en of uw kamer moet luxe of basic. De Franse regering regelt de ster ratings, wat erg handig is. U zult het minst betalen (en dus de minst) met één en twee-sterren hotels.

Drie-sterren hotels zijn meestal redelijk geprijsd en comfortabel genoeg voor de meeste reizigers. Of u kunt zich uitleven in vier-sterren accommodatie.

Waar te eten en te drinken

Een van de grote aflaten op een bezoek aan Parijs is zeker het eten. Sommige van de beste gastronomische restaurants in de wereld zijn hier gevestigd. Zelfs goedkope cafe eet of de straat crêpe vendor eten is geweldig.

Het kan helpen om wat onderzoek eerst moet doen over waar je wilt om te dineren. Voor een aantal van de meest populaire restaurants, kunt u zelfs reserveren online. U kunt uw conciërge vragen om bij het boeken van reserveringen, of voor suggesties over waar te eten. Merk op dat in Parijs, etenstijd is vaak later dan in de VS, en is ongeveer 7 of 08:00 In tegenstelling tot de kleinere Franse steden waar het moeilijk om een ​​open restaurant tussen lunch en avondeten te vinden kunnen zijn, maar er is altijd ergens in Parijs te grijpen een beet. Kijk uit voor brasseries welke openingstijden hoewel er een beperkt menu tussen hoofdmaaltijd keer misschien wel de hele dag te hebben.

Paris zit ook vol met diverse hippe nachtclubs, jazzclubs, en leuke cafés.

attracties in Parijs

De stad van het licht heeft vele van de meest bezochte attracties van de wereld, zoals de Eiffeltoren, het Louvre en Arc de Triomphe.

Het is onmogelijk om ze allemaal te zien, maar doe je huiswerk eerst en prioriteren. Met een genummerde lijst, kunt u beginnen met het belangrijkste. Dan zal alles wat je missen minder belangrijk zijn.

romantische Parijs

Paris is ideaal voor een romantisch uitje, een huwelijksreis, een jubileum reis, geheime plannen voor te stellen, of een onderneming voor een paar. Ontdek hoe u een bezoek met je liefje te plannen.

Verbonden blijven

Zelfs tijdens een vakantie in Parijs, moet u mogelijk in contact te blijven met werk, vrienden of familie tijdens een bezoek aan. Geen behoefte aan zorg, dat wel. Wi-Fi (draadloos internet) is in toenemende mate wegdek, mobiele telefoons kunnen worden gehuurd, en u kunt een Franse SIM-kaart kopen voor uw verblijf.