Het plannen van uw bezoek aan Windsor Castle

Posted on

Het plannen van uw bezoek aan Windsor Castle

Windsor Castle, een van de belangrijkste ambtswoning monarch van Groot-Brittannië, is ook een van de meest iconische monumenten. Het is niet ver van de luchthaven Heathrow en aankomende passagiers kunnen meestal herkennen uit de lucht.

Een verblijf en vesting voor bijna 950 jaar, deze must-see attractie is de oudste en grootste continu bewoonde kasteel in de wereld. Het is ook erg populair, dus een beetje geavanceerde planning voor uw bezoek zal geen kwaad. Hier vindt u elementaire bezoekersgegevens plus aanbevolen hoogtepunten en enkele insider tips.

How to Get naar Windsor Castle

Het kasteel ligt op ongeveer 25 mijl van het centrum van Londen en gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Met de trein

 • South West Trains  exploiteert een directe verbinding naar   Windsor & Eton Riverside Station  van  Londen Waterloo Station elk half uur gedurende de dag (elk uur op zondag). De reis duurt iets minder dan een uur, en round trip tarieven beginnen bij minder dan £ 12.
 • First Great Western  loopt een snellere, meer frequente dienst naar  Windsor en het centraal station van Eton  van  Paddington Station elke 10 tot 15 minuten gedurende de dag. De reis duurt tussen de 25 en 35 minuten, maar impliceert het veranderen van treinen bij Slough. Maak je geen zorgen: er is slechts 4 minuten verstreken tussen de twee treinen met het oversteken van de ene kant van het platform naar de andere. Retour tickets beginnen bij £ 10,50.

Ofwel station ligt op minder dan 10 minuten lopen van het kasteel, zodat uw keuze zou waarschijnlijk afhangen van de vraag of je dichter bij Paddington of Waterloo aan het begin van uw reis zijn.

Tip:  Controleer National Rail Vragen voor meer vertrekpunten, speciale promoties, en combi-tickets worden aangeboden door spoorwegmaatschappijen.

Met de bus

Green Line Express Coaches  (routes 701 en 702) te reizen tussen London Victoria Station en Windsor meerdere keren per uur. De reis duurt ongeveer een uur en tien minuten en round-trip tarieven beginnen bij £ 15. Veel reizen met het transport en de toelating kan worden geregeld via uw hotel of via de Visit Britain online shop.

Met de auto

Neem de M4 om af te sluiten 6 en volg de borden naar Windsor Town Center.

Tips:

 • Parkeerplaatsen snel vol tijdens de populaire tijden van het jaar dus, als je moet rijden, vroeg aan te komen.
 • Kies het lang parkeren gebieden, die minder dan de helft van de snelheid van een kort verblijf parkeerplaats kosten. Het kan zijn dat ongeveer 20 minuten lopen, maar het zal een interessante wandeling zijn.

Tickets en toelating

Ticketprijzen variëren afhankelijk van of de Royal Apartments zijn open voor bezoekers. Dat op zijn beurt hangt af van de vraag of de Royals zijn in residence.

Het bereik van de prijzen is adult, senior meer dan 60, student, jonger dan 17 jaar, en familie (voor twee volwassenen en drie kinderen onder de 17). Bovendien worden kinderen onder de 5 jaar gratis toegang. Check de  Royal Collection website voor de actuele prijs.

Tips:

 • Voordat u vertrekt, je tickets registreren voor onbeperkt re-entry voor een volledig jaar vanaf de datum van uw bezoek. Deze aanbieding geldt niet voor tickets gekocht als onderdeel van een tour-pakket van een derde verkopende partij.
 • Koop tickets  online  te redden wachttijd.

Bezoekuren

openingstijden van het kasteel weerspiegelen het feit dat Windsor is een werkende kasteel, gebruikt voor vele ceremoniële en staat gelegenheden en is in het weekend thuis van de koningin door het grootste deel van het jaar.

Praktische informatie Voordat u begint uw bezoek

Windsor Castle is vol fascinerende voorwerpen, verbazingwekkende kamers en prachtige kunstwerken. Als je eenmaal hebt ingevoerd, laat ten minste twee (bij voorkeur drie) uur naar het kasteel te verkennen. Afhankelijk van wanneer u bezoekt, kunt u lange rijen bij de kassa en veiligheid gebieden te vinden, dus je zult blij dat je ons advies opgevolgd om uw ticket online te kopen voor aankomst.

Tip : Als u graag naar de wisseling van de wacht ceremonie te zien bent, tijd uw bezoek te zijn binnen het kasteel om 11 uur wanneer de ceremonie vindt plaats op de Quadrangle. Tijdens de zomer, het gebeurt elke dag, het weer het toelaat, en vanaf 1 oktober verder, verandert de bewaker om de andere dag.

Veiligheid bij Windsor Castle

Het bezoekerscentrum is op St. Alban’s Street naast de hoofdingang van het kasteel. Zodra u een ticket hebt, passeert u via een luchthaven-type veiligheidscontrole met metaaldetectoren, enzovoort. Dan is het aan een ingang binnenplaats waar je pick-up van uw audio-tour en een folder met een plattegrond van het terrein. Beide zijn gratis met toelating.

Rolstoelen kunnen worden geleend bij het bezoekerscentrum, hoewel ze niet kunnen vooraf worden gereserveerd en kan niet het kasteel verlaten.

Kinderwagens en kinderwagens kunnen worden gebruikt in het kasteel, maar niet in de staat appartementen en andere tentoonstellingsruimtes. Maak je geen zorgen: er is een controle plaats voor hen in het kasteel undercroft langs de weg.

Tips voor het gezin:

 • De enige toiletten en baby-faciliteiten zijn een trap aan de linkerkant van de Audio Tour Counter. Het kasteel beslaat 26 hectaren, en het is een lange weg terug, dus een pre-bezoek pitstop is een goed idee, vooral voor kinderen.
 • Anders dan wat ijs en een fles water op het North Terrace, snacks en maaltijden zijn niet beschikbaar in het kasteel, en je kunt er niet toe brengen een picknick. Windsor is een drukke markt stad, hoewel, en er zijn tal van cafés en goedkope restaurants in de buurt. Voordat u de het kasteel terrein te verlaten voor een maaltijd, pick-up een gratis re-entry band van het ene op het kasteel winkels. Het enige dat gaat veranderen, echter. Een programma van upgrades £ 37 miljoen zal een nieuwe cafe in de ruime, 14e-eeuwse undercroft. 
 • Gratis Familieactiviteit Trail folders zijn verkrijgbaar bij het bezoekerscentrum. Tijdens de schoolvakanties en in het weekend, het kasteel biedt ook een schema van familie-activiteiten en evenementen op het Education Center.

De Making of het Kasteel

Willem de Veroveraar begon de bouw van Windsor Castle in 1070, als een van een keten van versterkingen rond Londen. Door 1100, meer dan 900 jaar geleden, zijn zoon Hendrik I had woonruimte gecreëerd binnen het, waardoor het niet alleen de grootste, maar ook de oudste permanent bewoonde kasteel in de wereld. It, samen met Buckingham Palace en The Palace of Holyroodhouse in Edinburgh, is een van de belangrijkste ambtswoning van de monarch. Anderen, zoals Sandringham en Balmoral, zijn de koninklijke familie particuliere woningen.

Een Extravagante Monarch

In de loop der jaren verschillende monarchen toegevoegd stukjes en beetjes naar het kasteel, waardoor het in het bekende sprookje profiel is vandaag de dag heeft. Key “masterbuilders” die Windsor Castle verbeterd waren Edward III in de 14e eeuw, Charles II in de 17e eeuw, en George IV in het begin van de 19e eeuw.

George IV was een man van extravagant smaken. Zoals Prince Regent, draaide hij een Brighton boerderij in Engeland andere iconische fantasie paleis: The Royal Pavilion. Zijn grote bijdrage aan Windsor Castle was het maken van haar meest bekende eigenschap door het verhogen van de 800-jaar-oude ronde toren van 10 meter, ongeveer 33 voet.

De ronde toren


Zoals u Castle Hill over de aanpak van St. George’s Gate te beklimmen, krijg je een kans om te nemen in de omvang van Windsor Castle. Binnen de muren, het is eigenlijk een verzameling van gebouwen, een soort klein dorpje waar meer dan 150 mensen wonen en werken. Het kasteel footprint beslaat dezelfde buurt als 268 tennisbanen.

De ronde toren

De ronde toren zit boven op een kunstmatige heuvel die dateert uit vroegste dagen van het kasteel. Dit staat bekend als een motte, en het werd gebouwd als de laatste kasteel te houden. De “slotgracht” rond het, nu een rozentuin, werd nooit overstroomd, maar werd gebouwd als een droge defensieve greppel voor de donjon.

Vandaag de Ronde Toren huizen het Koninklijk Huisarchief en de Royal Photographic Collection. Controleer de vlag erboven. Als het de Union Jack, de nationale vlag van het Verenigd Koninkrijk, de koningin is niet in residence. U kunt vertellen dat ze thuis toen de Royal Standard vliegt. Wanneer de Royals verblijft in Windsor, zijn sommige delen van het kasteel en een aantal van de zogenaamde semi-State Apartments voor het publiek gesloten.

Als u denkt dat toeristen een bezoek aan het kasteel te zien hoe de Royals leven is een 20e-eeuws verschijnsel, dan vergis je je. Doorheen haar geschiedenis heeft Windsor Castle bezoekers aangetrokken. Mensen kwamen van heinde en verre om een ​​glimp van de Monarch en het Hof te vangen, een bezoek aan de State Apartments, en om de kunstwerken te zien.

Queen Mary’s Doll House en The Drawings Gallery

Queen Mary’s Doll House, nu permanent tentoongesteld in Windsor Castle, was een geschenk aan Queen Mary, grootmoeder koningin Elizabeth II, die dol op miniaturen was. De vier verdiepingen tellende Palladiaanse herenhuis, ontworpen door Sir Edwin Lutyens, architect van New Delhi, was nooit bedoeld om te worden gespeeld. In plaats daarvan was het bedoeld om de beste van de Britse vakmanschap en modern design demonstreren circa 1924.

Alle topartiesten en meest trendy ontwerpers van de periode bijgedragen aan het poppenhuis. De eettafel is ingesteld met zilver platen, de Queen’s badkamer heeft een albasten bad met gouden kranen, en er is zelfs een kluis met kleine exemplaren van de kroonjuwelen.

Frankrijk en Marianne

Laat de vitrines in de gang niet missen naast het poppenhuis. Ze bevatten een paar poppen, Frankrijk en Marianne, die in 1938 met prinses Elizabeth en haar zusje Margaret Rose werden gegeven door de Franse regering De tentoonstelling bevat een selectie van de kasten gemaakt voor de poppen door alle toonaangevende Franse ontwerpers van de dag, met inbegrip van Hermès, Jean Patou, Louis Vuitton, Worth, Lanvin, en vele anderen. De poppen hebben bont capes en – Barbie eet uw hart uit – elk heeft een ketting en armband gevormd door Cartier.

Tip: Queen Mary’s Doll House is erg populair. Slechts een paar mensen tegelijk zijn in toegestaan om het te zien, dus het wachten kan erg lang zijn. Controleer de borden geplaatst langs de rij die tellen de resterende in lijn in stappen van 15 minuten tijd. Het is het wachten waard, maar neem een jas als de ingang aan de North Terrace is een van de hoogste plekken rond en kan winderig en koud.

De Tekeningen Gallery

Het is gemakkelijk om de tekeningen Gallery op je weg te missen door de undercroft van Windsor Castle naar de flitsender exposities daarbuiten. Niet doen. De ruimte wordt gebruikt voor de vaak wisselende tijdelijke displays van de Royal Collection, en ze zijn altijd onvergetelijk.

De Koninklijke Bibliotheek, bijvoorbeeld, houdt 600 tekeningen van Leonardo Da Vinci, de grootste Da Vinci collectie in de wereld. Op een gegeven moment, zes worden tentoongesteld. Werkt om te zien hebben opgenomen De Engel van de Aankondiging rond 1638 getrokken door Guercino en een begin van de 18e-eeuwse tekening van Canaletto, The Piazzetta Zuiden kijken , een van de weinige bestaande tekeningen gedaan op de plek van deze kunstenaar.

Er was ook een prachtige collectie Holbein tekeningen, studies voor portretten van de Tudor rechtbank. Als je nog nooit een meester hebt gezien de opstelling in de buurt, kunt u vinden de menselijkheid van deze beelden heel ontroerend. De galerie is een openbaring.

De Staat en Semi-State Apartments

Het pad dat de bezoekers volgen op Windsor Castle zal u door een reeks van wat bekend staat als staat en Semi-State Apartments. Voor die tijd, neem de tijd om te genieten van de Waterloo Kamer. Het is gemaakt om de krachten die Napoleon verslagen in de Slag bij Waterloo eren. De schilderijen van de staatshoofden en vrede onderhandelaars van de tijd werden allemaal naar het leven geschilderd door een enkele kunstenaar, Sir Thomas Lawrence. De Indiase tapijt, geweven voor Queen Victoria’s Jubilee, wordt beschouwd als de grootste naadloze tapijt in het bestaan. Bij de brand 1992 in Windsor, het duurde 50 soldaten om het oprollen en dragen aan de veiligheid.

De State Apartments

Deze opeenvolging van kamers is gemaakt voor Charles II en Catherine van Braganza tussen 1675 en 1678 en weerspiegelt de barokke smaak van de tijd. Ze zijn altijd open voor het publiek en toont een aantal van de grootste schatten van de Royal Collection.

highlights

 • The King’s Drawing Room: Hier vindt schilderijen van Rubens en Van Dyke en een opmerkelijke muzikale klok.
 • The King’s Bedchamber: Charles II nooit sliep in dit bed, gebruikt voor de hoofse ceremonies van Levée en couchée – wakey wakeys en nighty nachten voor de Koning eigenlijk trok zich terug in een kleinere kamer in de buurt.
 • The King’s Garderobe: Enkele van de belangrijkste noordelijke renaissance schilderijen in de Royal Collection zijn hier, met inbegrip van Breughel’s het schilderen van de moord op de Onnozele en een prachtig portret van een dame in het groen door Bronzino.
 • The Queen’s Drawing Room: Onder de schilderijen, kijk voor de beroemde portret van Charles I in drie standen door Van Dyke.
 • The King’s Dining Room: Gemaakt voor Charles II privéaangelegenheden, het is donker en mannelijk, bedekt met rococo decoratie en houtsnijwerk door Grinling Gibbons.
 • The Queen’s Ballroom: Onder de collectie van Van Dijken, op zoek naar het portret van de vijf oudste kinderen van Charles I, de koning onthoofd in 1649.
 • St. George’s Hall: Vaak gebruikt voor staatsbanketten, deze kamer is 185 voet lang en kan een tafel met plaats 160. Het plafond is een hammerbeam dak, gebouwd van groene eiken na de 1992 brand met behulp van middeleeuwse timmerwerk methoden vast te houden. De schilden zijn wapens van de Kousenband Knights. De vlakte witte degenen markeren de Orde van de Kouseband Ridders te schande door misdaad of verraad.
 • The Lantern Lobby: Vroeger een eigen kapel, dit is waar het wordt verondersteld het vuur 1992 begon. Vandaag de dag wordt het gebruikt om verguld zilveren voorwerpen uit de Royal Collection weer te geven. Een harnas Henry VIII tegen een muur geeft een idee van de grootte van de oude koning. Loop rond het aan het profiel te bekijken zien.

De Semi-State Apartments

Deze opeenvolging van sierlijke kamers werd opgericht om de extravagante smaak van George IV, de maker van het Royal Pavilion in Brighton te passen. Ze worden gebruikt door de koningin voor formele en informele onderhoudend en soms voor het publiek gesloten.

De kamers werden zwaar beschadigd in het vuur 1992, maar het grootste deel van de inhoud, eerder verwijderd tijdens bedrading, overleefd. De glinsterende vergulde plafonds zijn opmerkelijk restauraties. In sommige gevallen, uitgebreide parketvloer die verkoold was werd gered door eenvoudigweg omkeren van de afzonderlijke stukken hout.

St George’s Chapel


St. George’s Chapel werd gebouwd 1475 en 1528, waarbij de laatste elementen van de ventilator gewelven onder Hendrik VIII afgerond. Het wordt beschouwd als een meesterwerk van de laatmiddeleeuwse Loodrecht gotiek.

Tip: Kijk voor de spiegel tafel in het middenpad van het schip. Het geeft een goed zicht op de uitgebreide plafond.

Officieel, St. George’s Chapel is wat bekend staat als een Koninklijke Eigen personeel wat betekent dat het geen deel uitmaakt van de gebruikelijke anglicaanse hiërarchie, onder toezicht van een bisschop en aartsbisschop. In plaats daarvan, de koningin benoemt zijn geestelijken. Het is de spirituele thuis van de Orde van de Kouseband, de site van een aantal belangrijke koninklijke graven en af ​​en toe een koninklijke huwelijksceremonie. Prins Edward en Sophie Rhys Jones zijn getrouwd. Prins Charles en Camilla Parker-Bowles had een zegen in de St. George’s Chapel na hun burgerlijk huwelijk in Windsor.

Royal Tombs monument

 • De graven van koning George V en koningin Mary bevinden zich hier. Iedereen die foto’s van de Britse koninklijke familie heeft gezien in het begin van de 20e eeuw zal direct herkennen kenmerkende kapsel Queen Mary’s in het snijwerk.
 • Kijk voor de uitgebreide maar bewegen gesneden gedenkteken aan prinses Charlotte, enig kind van koning George IV, die in het kraambed gestorven. Het monument is in een zijkapel naar de achterkant van het schip.
 • Een zijkapel dat gezien kan worden uit het noorden Quire gangpad houdt het relatief eenvoudig gedenktekens van de ouders van Queen Elizabeth II (George VI en Elizabeth, de koningin-moeder) en haar zus, prinses Margaret.
 • Een eenvoudige stenen plaat in het middenpad van het Koor is de ingang van een kluis die de graven van Henry VIII, Charles I houdt (onthoofd door de troepen van Cromwell, na de Engels Burgeroorlog) en Jane Seymour (derde vrouw van Henry VIII, die stierf na de geboorte van de enige zoon van Henry VIII).

de Quire

Middeleeuwse gesneden houten kraampjes in de Quire zijn de plaatsen waar de ridders van de Orde van de Kousenband verzamelen tijdens hun jaarlijkse ceremonie. De banners hangen over hun individuele boxen en ongeveer 700 gegraveerde en geëmailleerde koperen platen van de voormalige ridders zijn bevestigd aan de ruggen van de kraampjes. In 2008, Prins William werd de 1000 Ridder in de Orde.

Het bijwonen van een dienst in de St. George’s Chapel

De kapel is open voor bezoekers 10:00-16:00 van maandag tot zaterdag. Tijdens kerkdiensten, met inbegrip van diensten op zondag, wordt de kapel gesloten voor bezoekers, maar het publiek is welkom bij te wonen en deel te nemen.

Er zijn minstens drie diensten per dag. Controleer de St. George’s Chapel dagboek om te weten wanneer om een ​​dienst bij te wonen.

Het is niet nodig voor een bezoek aan Windsor Castle en betaal de toelating tot de eredienst in de St. George’s Chapel en, in feite kan aanbidders het kasteel in te voeren vóór en na de normale openingstijden aan diensten bij te wonen. benaderen slechts een bewaker bij de Koning Henry VIII Gate (normaliter de afslag voor bezoekers van Windsor Castle). Hij zal u naar een bode uit de kapel, die je in zal nemen voor de dienst.