Het zien van de Eiffeltoren met Kids

Posted on

Eiffeltoren Feiten en Highlights Voor bezoekers - hoe u het meeste uit uw bezoekAls u een bezoek aan Parijs met kinderen, kunnen ze erop aandringen dat je de Eiffeltoren eerste.

En ze zouden gelijk hebben.

De Eiffeltoren -in het Frans, La Tour Eiffel, uitgesproken toor ee-fell -is een veel meer prachtige stukje architectuur dan geen foto’s over te brengen: massief, maar luchtig. Probeer om de Eiffeltoren te bezoeken overdag en doen ook een ‘s nachts bezoek waard: de toren is tot laat open, vaak tot middernacht, en is een heerlijke ervaring, verlicht in het donker met duizenden lichtjes.

De Eiffeltoren heeft ook een fascinerende geschiedenis, met inbegrip van een stint als een radiozender tijdens de Eerste Wereldoorlog I. U vindt informatie wordt weergegeven op verschillende platformen bij de Eiffeltoren: voldoende tijd tijdens uw bezoek om te leren over deze mijlpaal die, overigens , werd veel bekritiseerd tijdens de eerste jaren.

Baseren

De basis van de Eiffeltoren heeft een uitgestrekt terrein, met kassa op verschillende hoeken. Controleer rond en zien welke heeft de kortste line-ups.

Veel mensen zullen worden scharrelen rond onder de toren, en sommigen zullen hard probeert te verkopen u souvenirs. Als u niet geïnteresseerd bent, geef niet de minste aanmoediging: zelfs een lachend: “Ik denk het niet” is een uitnodiging voor meer dialoog.

Aan de andere kant kan u wenst te kopen. In het algemeen zullen de prijzen sterk opgeblazen zijn, maar zal snel dalen met onderhandelen, wij volwassenen zetten onze neus op toeristische snuisterijen, maar veel kinderen echt schat hun kleine souvenirs.

Uitzicht over Parijs

Zodra u de bovenste platforms van de Toren hebt bereikt, kun je rond te lopen en genieten van het uitzicht, met de stad van Parijs aan uw voeten. Je zult zowel een buitenste (eventueel winderig) loopbrug en een binnengebied ook vinden. Strategisch geplaatste foto’s wijzen op de bezienswaardigheden die je ziet, ver beneden.

Zorg ervoor dat u de lift ten minste eenmaal helemaal naar het hoogste niveau.

Place du Trocadero als gezien vanaf de Eiffeltoren

De Place du Trocadero is een geweldige plek om de Eiffeltoren te bekijken, en is vooral plezier op zomeravonden: je zou Afrikaanse dansers te zien, in aanvulling op zeker waarnemingen van Parisien liefhebbers en de verlichte toren.

De Eiffel Tower– fun

De Eiffeltoren is een speelse plek om te bezoeken. In vele plekken, zult u borden met nieuwsgierige of leuke weetjes over de geschiedenis van de toren te vinden. Bezoekers zullen leren, bijvoorbeeld dat de Eiffeltoren werd gebruikt als een radiotoren tijdens WW1. Klinkt logisch!