Historic Saint-Pierre Quarter Bordeaux’ssa

Posted on

Historic Saint-Pierre Quarter Bordeaux'ssa

Kaikki suuret kaupungit istua joen, ja sangen suuri kaupunki Bordeaux ei ole poikkeus tähän sääntöön. Siitä lähtien, kun roomalaiset lähtien tämä oli sataman joen Garonne, joka toi Bordeaux runsaat ja merkitys valtava kauppaa muun maailman kanssa.

Lähdön jälkeen roomalaiset, keskustan siirtynyt pois laiturit piirin takana, ja sisäänkäynti satamassa johtavat pois tunnetulla alueella Saint-Pierre.

Tämä oli keskellä kaupunkia, saada nimensä Saint Pierre tai Saint Peter, pyhimys kalastajia. Vuonna 12 th luvulla, kaupunki laajeni kaupan kasvua ja alan ammattilaiset, jotka saapuivat palvella asukkaita.

St Pierre kirkko rakennettiin 15 : nnen ja 16 : nnen vuosisadan paikalle vanhan Gallo-roomalainen portti, tuolloin keskellä vanhaa kaupunkia. Bordeaux menestyi sitten muuttunut valtavasti vuonna 18 : nnen vuosisadan kun keskiaikaiset muurit erottavat Saint-Pierre piirin joesta ja satamasta purettiin.

Se avasi kaupungin kultakauden uusklassisen arkkitehtuurin ja Bordeaux tuli paikka armollinen, kauniisti mittasuhteiltaan rakennukset lämmin keltainen kivi. Nykyään Saint-Pierre neljännes on edelleen täynnä rakennuksista tämän suuren arkkitehtoninen aikakauden joilla voit helposti kattaa itsenäisenä opastettu kävelykierros.

Kävelee Past

Aloita Place de la Bourse, joka avautuu joen ja tilkka kautta miroir d’eau , peili vettä, joka heijastaa loistava palatsi takana.

Sitten kävellä ylös pikku rue Fernand Philippart (vanha rue Royale) ohi talon kauppias CASTAGNET. Numero 16 on rakennettu vuonna 1760 keuliminen CASTAGNET rikkaudet. Lopussa kadun, tulet Place du Parlement. Place itsessään on arkkitehtoninen iloksi suihkulähde sen keskellä.

Toteutettava Rue Parlement.Lähistöllä Ste Catherine aiemmin nro 11, jossa Bordeaux’n ensimmäinen pohatta, Nicolas Beaujon syntyi 1718. kävelevät sitten alas Rue du Parlement kirkon St Pierre missä on orgaaninen markkinat järjestetään joka torstai.

Tämä on pieni, mutta upean Bordeaux. Täynnä bistroja, baareja, ja yksittäiset kaupat, tämä antaa sinulle todellista vanhan kaupungin. Place itsessään on arkkitehtoninen iloksi suihkulähde sen keskellä.

Kapeita katuja aikoinaan toimi alan ammattilaiset, jotka saapuivat perustamaan yrityksiä ja palvella yhä varakkaat kauppiaat ja laivanvarustajat. Rue des Argentiers oli täynnä kultaseppien, rue des Bahutiers majoitettu miehet tekevät puuarkkuja käytetty varastointiin ja kuljetukseen; candlemakers työskenteli rue des Trois kattokruunut, ja vilja varastoitiin rue du Chai des Farines.

Lopussa näitä pieniä katuja, tulet 35 metriä korkea Porte Cailhau, rakennettu vuonna 1494 muistoksi voiton Charles VIII yli italialaiset Fornovo ja merkitä sisäänkäynnin välillä kaupungin ja joen. Jokirannassa näkyy pieni markkinarako päällyslauta yläpuolella ja ilmoitus kertoo, että Charles VIII kuoli 1498 kävelemästä liian nopeasti juuri tällainen päällyslauta.

Näyttää siltä, ​​surullinen loppu varten Kaarle ‘rakastettava’. Mene tornin sisällä näyttelyn näyttämällä työkalut ja materiaalit rakentaa kaupunkiin ja audiovisuaalinen näyttö maailmaan Kivenhakkaajat, unohdettuja sankareita näitä ihania rakennuksen. Sieltä saat upeat näkymät vanhin silta Bordeaux’n Pont de Pierre.

Bordeaux matkailutoimiston kutsuu nauttimaan aamulla kävelyretkiä kaupungin featuring julkisivut tärkeimmistä monumenteista, mahdollisuuksia mennä sisälle ja käydä osa sisustusta. Ne tarjoavat myös retkiä on 2CV, matkat viinin maassa, ja retkiä veneellä. Jotta saat maistaa, tässä on muutamia moninaiset matkoja saatavilla. Bordeaux tekee suuri keskus kaukoliikenteen Ranskan Atlantin rannikolla.