Hoe een bezoek aan het Colosseum, het Forum Romanum en Palatijn in Rome

Posted on

Hoe een bezoek aan het Colosseum, het Forum Romanum en Palatijn in Rome
Een van de populairste attracties van Italië en zeker een van de meest herkenbare symbolen van het Romeinse Rijk, moet het Colosseum aan de top van de route voor elke eerst bezoekers naar Rome. Ook bekend als de Flavische Amfitheater, deze oude arena was de site van talloze gladiatorengevechten en bloederige wild dier gevechten. Bezoekers van het Colosseum kunt zitten in de stands en zie het bewijs van ingewikkelde ondergrondse gangen van het amfitheater en luiken – de staging gebieden voor vroegere entertainment.

Omdat het Colosseum is een topattractie in Rome, kan het moeilijk zijn om kaartjes te krijgen. Om te voorkomen dat zich in lange rijen op uw bezoek aan deze oude site, overwegen de aanschaf van een Colosseum en het Forum Romanum passeren online vanaf Kiezen Italië in Amerikaanse dollars of het kopen van een Roma Pass of Archeologica Card, die toegang tot het Colosseum en andere bezienswaardigheden voor een vast maakt rate. Voor meer opties weer onze gids voor het kopen van Rome Colosseum Tickets met informatie over gecombineerde tickets, tours en online ticketing.

Belangrijke Informatie over veiligheid:

Vanaf april 2016 hebben de veiligheidsmaatregelen op het Colosseum is toegenomen. Alle bezoekers, met inbegrip van “skip de lijn” ticket houders en begeleide deelnemers tour, moet door middel van een veiligheidscontrole die een metaaldetector bevat passeren. De veiligheid lijn zeer lang kan zijn, met wachttijden van een uur of langer, dus plannen. Rugzakken, grote tassen, en bagage zijn niet toegestaan ​​in het Colosseum.

Colosseum Visiting Informatie

Locatie: Piazza del Colosseo. Metro lijn B, halte Colosseo, of Tramlijn 3.

Openingstijden: Dagelijks geopend van 8:30 tot 1 uur voor zonsondergang (dus sluitingstijden variëren per seizoen) dus sluitingstijden variëren van 16:30 in de winter tot 19:15 in april tot en met augustus. Laatste toegang 1 uur voor sluitingstijd. Zie voor meer informatie de website link in de onderstaande informatie. Gesloten op 1 januari en op 25 december en in de ochtend van 2 juni (opent meestal om 1:30 PM).

Toegang: 12 euro voor een ticket dat toegang tot het Forum Romanum en Palatijn omvat, met ingang van 2015. De pass ticket is geldig voor 2 dagen, met één ingang van elk van de 2 sites (Colosseum en het Forum Romanum / Palatine Hill). Bevrijd de eerste zondag van de maand.

Informatie: (0039) 06-700-4261 Controleer huidige uur en de prijs op deze website

Zie het Colosseum In-Depth

Voor een meer volledige bezoek aan het Colosseum, kunt u een rondleiding die de toegang tot de kerkers en de bovenste lagen, niet toegankelijk voor het publiek met reguliere tickets ook op staat. Zie hoe u alle Colosseum Tour van boven naar beneden voor meer informatie en een virtuele bezoeker boek een Colosseum Dungeons and Upper Tiers tour door middel van Select Italië.

Reizen met kinderen? Ze kunnen genieten van het Colosseum voor kinderen: Halve Dag Family Tour .

Voor een ander virtueel bezoek, zie onze foto’s van het Romeinse Colosseum.

Opmerkingen: Aangezien het Colosseum is meestal erg druk en vol met toeristen, het kan een uitstekende plek voor zakkenrollers dus zorg ervoor om voorzorgsmaatregelen te nemen om uw geld en paspoorten veilig te stellen.

Rugzakken en grote tassen zijn niet toegestaan ​​in het Colosseum. Verwacht te gaan door een veiligheidscontrole, waaronder een metaaldetector.