Hoe gebruik je de toiletten in Frankrijk

Posted on

 Hoe gebruik je de toiletten in Frankrijk

Met behulp van een toilet klinkt misschien als de meest eenvoudige taken, maar als je niet gewend bent aan Frankrijk en de Franse sanitair kan het een lastige oefening. Zoek uit wat verschillende vormen van de Johns nemen in dit land, hoe ze te spoelen, hoeveel het zal u en andere geheimen van de kosten voor het gebruik van het toilet, zodat je niet de verkeerde dingen te doen.

Franse toiletten zijn een essentieel onderdeel van een aantal van de dingen die je misschien niet zoals in Frankrijk.

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Benodigde tijd: Verschillend (ahem!)

Hier is hoe:

  1. Vind een badkamer. Dit is niet altijd zo makkelijk, als openbare toiletten zijn niet per se er in overvloed. Winkelcentra of winkelcentra hebben meestal een openbaar toilet, die altijd goed zijn aangegeven, net als een aantal populaire buitenruimtes. Parks hebben de neiging om de openbare toiletten peulen. Worst case scenario, pop in een café, bestel een koffie en gebruik maken van hun faciliteiten. Als je vet bent, maart in een drukke één en ga direct terug naar de badkamer, dan laat en bespaar jezelf een paar euro. Maar velen van hen zijn beneden dus dit kan een lastige optie. Kijk naar tekenen te zeggen: “toilettes” of “WC” In een cafe de toiletten zijn waarschijnlijk unisex zijn.
  2. Grootte van de badkamer zodra je binnenkomt. Hoewel het veel minder vaak voor deze dagen, sommigen hebben nog steeds een veredelde gat in de vloer. Je wordt verondersteld om te hurken en zweven; maar dit is echt niet aan te raden. En het doorspoelen van dit soort wc kan lastig zijn; als er geen alternatief is, flush en ren naar opspattend water over je voeten te voorkomen. Als je niet al te slecht te gaan, op zoek naar de volgende badkamer.
  3. Flush. Makkelijk, toch? Wel zijn er verschillende alternatieven die kunnen halen uit de niet-ingewijden. Het blozen mechanismen op Franse toiletten zijn niet altijd op de rug. Soms is er een keten katrol opknoping van boven, soms zul je een voet bloemblaadje op de grond te vinden. Soms is er een knop aan de bovenkant, soms twee (duwen beide zullen maken van het toilet te houden blozen). Of er is een knop die u moet omhoog trekken (maar niet te krachtig, het kan weg in je hand komen.) Vaak is er een grote, rechthoekige bar op de achterwand. Duwen of trekken wat je te vinden, maar blijf proberen; je zal uiteindelijk het goed.
  4. Als u een openbaar openlucht pod-stijl toilet tegenkomen, ze zijn een beetje van hun eigen categorie, en kan nogal intimiderend en verwarrend zijn. Gewoon opvoeren en kijken om te zien of het is bezet (rode of groene stip verlicht door de deur). Zet in je veranderen, en wacht tot de deur automatisch te openen. Stap in, en de deur automatisch sluit. Als je er 15 minuten of meer, zal de deur te openen. Deze lijkt misschien onhygiënisch, maar ze daadwerkelijk zijn gedesinfecteerd na elk gebruik en zijn verrassend goed te gebruiken, als je eenmaal aan gewend bent.

Tips:

  1. Altijd kleine verandering op je (dat is altijd een goed idee). Veel toiletten zijn pay-alleen, soms bemand door een begeleider en soms accepteren van verandering aan te gaan. De outdoor toilet pods vereisen precieze aanpassen, dus hebben euro en een 50-centiem stukken bij de hand.
  2. Laat je niet verrassen door unisex badkamers, of mannen en vrouwen kamers met een gemeenschappelijke lobby. De Fransen zijn niet zo opgehangen over aparte toiletten als, zeg de Amerikanen. U zult onvermijdelijk vindt deze in kleine restaurants.
  3. Voordat je binnenkomt, controleren om te zien of wc-papier valt buiten de stal. Soms zijn er dispensers in de gootsteen en spiegel gebied, maar er is geen papier in de stal. In geval van twijfel, houden papieren zakdoekjes ergens handig.
  4. Als u een bezoek drukke fast food restaurants, SAVE het ontvangstbewijs. Het bevat meestal een code te krijgen in het toilet daar. Als u de code niet hebt, kun je altijd staan ​​buiten de badkamer en wachten tot iemand om af te sluiten.
  5. Wees niet verbaasd als de buitentemperatuur pod-stijl openbaar toilet wordt afgebroken. In veel mensen de ervaring nog veel meer zijn buiten dienst ( hors dienst ) dan werken. Ga naar de volgende plaats en moet u een ander te zien.
  6. Probeer snelweg toiletten te vermijden bij het kleine Aires (snelweg haltes). Ze kunnen behoorlijk fout als ze niet zo vaak worden gereinigd en vervolgens niet goed. Als je op een snelweg, probeer dan een grote dienst gebied te bereiken.