Hoe Italianen Vier Independence Day

Posted on


2 juni is een Italiaanse nationale feestdag voor de Festa della Repubblica, of het Festival van de Republiek. Net als Independence Day in de VS en andere landen, viert de officiële oprichting van de Republiek Italië na de Tweede Wereldoorlog.

Banken, vele winkels, en een aantal restaurants, musea en toeristische bezienswaardigheden zal worden gesloten op 2 juni of ze kunnen hebben verminderd uur. Als u van plan bent om een ​​site of een museum te bezoeken, controleert u de website van tevoren te zien als het open is. Omdat de Vaticaanse Musea zijn niet echt in Italië, maar in Vaticaanstad, ze zijn open op 2 juni Transport diensten in de meeste plaatsen te laten rijden op de zondag en vakantie schema, wat betekent dat er minder bussen, trams en metro treinen zijn.

Kleine festivals, concerten en parades worden gehouden in heel Italië evenals bij de Italiaanse ambassades in andere landen, vaak gevolgd door vuurwerk. De grootste en meest spectaculaire Dag van de Republiek vieringen vinden plaats in Rome, de zetel van de Italiaanse regering en residentie van de Italiaanse president.

Dag van de Republiek Vieringen in Rome:

Dag van de Republiek is een van de top juni gebeurtenissen in Rome, en worh zijn in de stad voor. De stad viert met een grote parade in de ochtend, voorgezeten door de Italiaanse president, langs de Via dei Fori Imperiali , de straat die naast het Romeinse Forum loopt. Verwacht een enorme menigte als u van plan om de parade bij te wonen. Een grote Italiaanse vlag wordt meestal gedrapeerd over het Colosseum ook. Op Dag van de Republiek, de Italiaanse president legt een krans bij het monument voor de onbekende soldaat (uit de Eerste Wereldoorlog), bij het Monument Vittorio Emmanuele II.

In de namiddag, verschillende militaire bands spelen muziek in de tuinen van het Palazzo del Quirinale , de residentie van de Italiaanse president, die voor het publiek toegankelijk zal zijn op 2 juni.

Een hoogtepunt van de dag van de festiviteiten is de weergave van de Frecce Tricolori , de Italiaanse luchtmacht acrobatische patrouille. Negen vliegtuigen uitzenden van rode, groene en witte rook vliegen in formatie over het Monument Vittorio Emmanuele II (de eerste koning van verenigd Italië), het creëren van een mooi ontwerp lijkt op de Italiaanse vlag. De Vittorio Emmanuele II monument is een enorme witte marmeren structuur tussen de Piazza Venezia en het Capitool, maar de Frecce Tricolori display kan worden gezien over het grootste deel van Rome.

Dag van de Republiek Geschiedenis

Dag van de Republiek viert de dag in 1946 dat de Italianen in het voordeel van de republikeinse staatsvorm gestemd. Na de Tweede Wereldoorlog, werd een stemming gehouden 2 juni en 3 om te bepalen of Italië een monarchie of republiek vorm van de overheid moeten volgen. De meerderheid stemde voor de republiek en een paar jaar later, 2 juni werd uitgeroepen tot een vakantie als de dag dat de Italiaanse Republiek, is gemaakt.

Andere evenementen in Italië in juni

Juni is het begin van het zomerfestival seizoen en het openlucht concert seizoen. 2 juni is de enige nationale feestdag in de maand, maar er zijn veel leuke lokale festivals en evenementen in juni gebeurt in heel Italië.