Hoe kan Abbey Road Crossing en droog

Posted on

Hoe kan Abbey Road Crossing en droog

Dit bericht wordt beschreven hoe u de Abbey Road Crossing bereiken in Londen, ook wel bekend als de Beatles het zebrapad. Gelegen in het noorden Londense wijk van St. John’s Wood, het is gemakkelijk bereikbaar via de London Underground. We geven ook een aantal rondleidingen dat de oversteek te bezoeken.

Recreëren een iconische Londen ogenblik door het kruisen van Abbey Road vinden via het zebrapad beroemd gemaakt door The Beatles. Het is nu de meest beroemde weg oversteken in de wereld.

Geschiedenis

The Beatles album cover werd neergeschoten in 1969 toen de band aan het opnemen was in het nabijgelegen Abbey Road Studios.

Er was een gerucht dat de Abbey Road zebrapad, gezien op ‘Abbey Road’ van de beroemde Beatles  album cover, was niet langer op dezelfde plaats. Dit gerucht werd bestendigd door een verklaring van Westminster van de Raad zeggen dat de oversteek had verplaatst al enkele meters voor een verkeersmanagement regeling ongeveer 30 jaar geleden.

Een werknemer in de Abbey Road Studios, die dit verhaal uitgelegd werd gezet door oud-time bewoners om zoveel mensen te gaan om foto’s te nemen stoppen. Het werkte niet en het is niet waar, hoewel Westminster Raad nooit de verklaring ingetrokken.

De overtocht is nu Grade 2 vermeld, wat betekent dat het wordt beschermd door Engels Erfgoed. De muur aan de nabijgelegen Abbey Road Studios heeft om de twee maanden, omdat van alle graffiti worden herschilderd.

Hoe kom je aan Abbey Road Crossing in Londen

Het dichtstbijzijnde metrostation naar Abbey Road is St. John’s Wood. Er is slechts één uitgang op dit station.

Wanneer u het station verlaat, wordt u op de noordoostelijke hoek van Finchley Road en Grove End Road. Ga naar het westen op Grove End Road voor de 500 meter en maken een bocht naar rechts op Abbey Road.

De studio’s – en de oversteek – zijn daar.

De beste tijden te bezoeken

Sinds Abbey Road is een openbare weg, kunt u vrijwel elk moment komen dat u wilt, maar een aantal dagen / tijden zullen beter zijn dan anderen.

Vanwege het feit dat dit een openbare weg, kunt u meer verkeer dan normaal op dagen verwachten wanneer mensen proberen en naar het werk te krijgen.

Op weekdagen te vermijden die naar deze site tussen de uren van te zien 07:00-09:00 en 16:00-18:00 op weekdagen.

Volgens sommige toeristen, de beste tijd om te komen is eigenlijk in het weekend in de ochtend. De meeste mensen slapen in op zaterdag en zondag, zodat u zo veel verkeer mogelijk tussen de uren van te vermijden 07:00-09:00 op die dagen.

Het maakt niet uit wanneer u besluit om te komen, moet je heel voorzichtig zijn tijdens een poging om foto’s te nemen of krijgen een goede blik op Abbey Road.

Wat te verwachten

Deze openbare weg is nog steeds in gebruik, zodat u de verkeersregels moet volgen en heel voorzichtig zijn, terwijl ook het lopen over de straat of het nemen van foto’s.

Bekijk onze beste tijden om sectie voor meer informatie over de veiligste en minst drukke tijden voor deze mijlpaal.

De meeste bestuurders in het gebied zal worden gebruikt om te stoppen voor toeristen, maar je moet ze altijd in gedachten houden tijdens het invoeren van het zebrapad.

U kunt het beste zal zijn om te genieten van het uitzicht van de stoeprand en steek de weg naar de volledige ervaring te krijgen. Stop niet te lang in het midden van de straat alleen maar om de perfecte foto te krijgen.

Hoewel dit is een historische site, is de kans groot dat je niet meer uitgeven dan 10-15 minuten, terwijl je hier bent.

Als u kiest voor een populaire tijd om te komen, moet u wellicht een paar minuten opzij te zetten, zowel voor het verkeer te passeren en voor de andere Beatles-fans om de weg over te steken.

Als u ervoor kiest om hier te komen met behulp van de buis, wilt u misschien stoppen door het cafe / cadeauwinkel.

Deze locatie verkoopt niet alleen koffie, maar het verkoopt ook veel Beatles memorabilia en merchandise – “Ik stak Abbey Road” sommige die eigenlijk zegt:

Abbey Road Studio

Vandaag de dag, de muziek studio waar de Beatles opgenomen dat album is synoniem met niet alleen de Beatles zelf, maar met meerdere muziek legendes die bij de Abbey Road Studios, eigendom van EMI heeft opgenomen en is gebaseerd op nummer 3 Abbey Road.

De lijst van degenen die er hebben opgenomen is vrij uitgebreid, dus hier is een kleine lijst van enkele van de meer bekende namen die de studio’s zijn opgeluisterd door de jaren heen: Michael Jackson, Pink Floyd, James Blunt, Queen, Lady Gaga, Miley Cyrus, U2, Stevie Wonder, Ella Fitzgerald, Mary J. Blige, Duran Duran, Oasis, Kylie Minogue en Green Day.

U kunt een rondleiding Abbey Road Studios vrijwel met Google.

LIVE-ABDIJENROUTE CAMERA FEED

Het zebrapad op Abbey Road wordt bekeken door 24-uurs camera’s met live-streamen hun voer op deze website: Live Feed .

Google heeft ook een virtuele rondleiding door het zebrapad en Apple Studios .

TIP:  Als je een big-time Beatles fan, zou u geïnteresseerd zijn in de Beatles Wandeltocht zijn. Beatles-fans die de London Pass krijgen een gratis goodies tas met elke £ 5 of meer aan te schaffen bij de Beatles Store.