Skip to main content

Hoe te bezoeken Engeland Avebury Henge

 Hoe te bezoeken Engeland Avebury Henge
Voordat het naderen van Avebury Henge , een van de meest opmerkelijke prehistorische vindplaatsen van Engeland, wist het beeld van Stonehenge uit je geest. Ook, neem een moment om te begrijpen wat een henge eigenlijk is, en de verscheidenheid aan dingen om te zien in Avebury Henge zal beginnen zinvol.

Wat is een Henge?

In tegenstelling tot wat je ziet bij Stonehenge, een henge is geen verzameling van monumentale prehistorische stenen. Zelfs de “henge” van Stonehenge is niet de stenen. Het is de mens gemaakte aarden bank, met een sloot erin, dat een groot, vlak-bedekte gebied bevat. Het toont zelden in beeld van Stonehenge, omdat de bank en sloot zijn zo ver van de opvallende stenen.

In eerste instantie werden deze banken en sloten gedacht defensieve structuren. Maar wetenschappers al snel uitgewerkt dat een opgebouwd bank met een diepe, brede sloot binnen in plaats van buiten het niet veel zin.

In feite is de beste schatting van deze dag is dat de afgeplatte gebied omsloten door de ronde of ovale bank en sloot is eigenlijk een soort van heilige ruimte, een plaats van ritueel en misschien offeren.

Wat is de binnenkant van de cirkel, of henge, is wat het interessant maakt. En er is genoeg binnenkant van Avebury Henge, waaronder:

 • Een groot deel van het dorp van Avebury zelf
 • De grootste stenen cirkel in Europa op meer dan 460 voet in diameter. Op een gegeven moment werd uit ongeveer 100 staande stenen.
 • Twee kleinere steencirkels, elk ongeveer 100 voet in diameter. Veel van deze stenen werden omvergeworpen en begraven in de vroege Middeleeuwen door dorpelingen proberen de heidense oorsprong van de site te verwijderen, waarschijnlijk in opdracht van de plaatselijke pastoor.
 • De Obelisk, een mysterieuze steen vierkant onlangs ontdekt.

Geschiedenis van de Site

Toen Alexander Keiller, een archeoloog en pionier luchtfotograaf (hij publiceerde de Britse eerste boek van antenne archeologie), de 950-acre site in de vroege jaren 1930 kocht, waren de lokale bevolking nog steeds ploegen mogelijkheden ervan in de grond en gebruik maken van de stenen als bouwmateriaal . Keiller opgegraven veel van de stenen die werden omvergeworpen en waar mogelijk, hij opnieuw opgebouwd in hun oorspronkelijke posities.

In 1938 richtte hij een museum voor zijn vondsten uit het gebied. Hij herstelde ook de 16e eeuw Avebury Manor, net buiten het henge. Een rijke en levendige vlieger en zowel academisch als archeoloog (een soort Schotse Indiana Jones), Keiller was vier keer getrouwd. Misschien moest hij geld voor tal van alimentatie, omdat in 1943, de 950 acres aan de National Trust verkocht hij voor 12.000 pond, de waarde van landbouwgrond. Zijn vierde vrouw, die hem overleefde, schonk de inhoud van zijn museum en zijn andere archeologische vondsten van de Trust in 1966.

De Griezelig Burial

Niet genoeg graven in prehistorische vindplaatsen van Groot-Brittannië, en bent u gebonden aan komen met een aantal botten of begrafenis goederen. In 1938, Keiller ontdekte de resten van de Chirurg van de kapper van Avebury-zijn beroep als een chirurgijn werd aangetoond door de instrumenten van de handel droeg hij, met inbegrip van een schaar en een middeleeuws aderlaten tool. Het was niet mogelijk om te bepalen of hij door de stenen werd gedood of al dood toen er begraven, maar voor eeuwen, lokale mondelinge traditie vertelde van een reizende kapper chirurg die in het dorp aangekomen wanneer de stenen werden omvergeworpen en begraven op de kerk instructie .

Volgens de legende, stond hij te dicht bij een steen en het viel op hem, breken en hem te begraven. Dat volgens de verhalen, betekende het einde van de vernietiging van de stenen.

Dingen om te zien

 • Verken de staande stenen van dichtbij: In tegenstelling tot Stonehenge, waar de staande stenen zijn ze bakenden en kunnen alleen worden benaderd met speciale toestemming, kunnen bezoekers vrij de steen in Avebury Henge verkennen. De belangrijkste stenen cirkel is enorm groot (meer dan driekwart van een mijl rond). Cirkel van de steen tours , onder leiding van deskundige vrijwilligers worden meerdere keren aangeboden per dag op de meeste dagen. De tour kost 3 pond (kinderen zijn gratis) en duurt 45 minuten en een uur.
 • Bezoek de Alexander Keiller Museum : Het museum, opgericht door Keiller zelf in 1938 is verdeeld in twee secties. The Stables Gallery toont vondsten uit de opgraving van de site, met inbegrip van 4000 jaar oude vuurstenen werktuigen, huisdier skeletten zo veel als 5500 jaar oud, enkele van de oudste Europese aardewerk ooit gevonden, en rode hertengeweien gebruikt als instrumenten om de te bouwen henge en deed de omringende gracht. Het kindvriendelijke Barn Gallery, in een rieten 17e eeuw dorsen schuur, heeft interactieve displays zetten Avebury Henge in de juiste context met de rest van de Stonehenge, Avebury en Associated UNESCO World Heritage Sites. Het heeft ook een rustige activiteit voor de kinderen waar de jongere leden van de familie naar beneden kunnen vestigen na het uitvoeren rond de stenen.
 • Avebury Manor en Tuin : Het landhuis, net buiten het henge dateert uit de 16e eeuw en is onderdeel van de National Trust site. Alexander Keiller woonde daar tijdens het uitgraven van de henge. De kamers zijn ingericht om de vijf perioden weerspiegelen dat het werd bezet-Tudor, Queen Anne, Georgisch, Victoriaanse en 20e eeuw. Ongebruikelijk voor een historisch huis, worden bezoekers aangemoedigd om aan te raken en interactie met de meubels en voorwerpen in het huis. U kunt zitten op de stoelen, liggen op de bedden, zelfs een spel te spelen in de biljartzaal.
 • De National Trust Hub : Natuurlijk, er is een winkel, een café, toiletten en informatiecentrum in de oude boerderij, waar u kunt zien wat er gebeurt op de site.

Hoe om te bezoeken

Waar: In de buurt van Marlborough, Wiltshire, SN8 1RF. De site is zes mijl ten westen van Marlborough op de A4361. Parkeren is in de buurt van de steencirkels en National Trust faciliteiten in de oude boerderij.

Wanneer: De steencirkel en outdoor elementen van de site zijn elke dag, zonsopgang tot zonsondergang geopend. Uur voor het museum en Avebury Manor variëren met de seizoenen. Controleer de National Trust website voor de openingstijden.

Hoeveel: Toegang tot de steencirkels en outdoor features is gratis. De Alexander Keiller Museum wordt apart geprijsd vanaf Avebury Manor and Garden en er is een extra 7 pond in rekening gebracht (in 2018) voor het parkeren.

ook in de buurt

 • West Kennet Long Barrow , een van de grootste en meest toegankelijke chambered graven in Groot-Brittannië, is ongeveer twee mijl afstand. Gebouwd rond 3650 voor Christus, was het in gebruik voor 1000 jaar. Particulier bezit, dat wordt beheerd door de National Trust namens Engels erfgoed en kan vrij bezocht worden, elke dag, op elk redelijk uur.
 • Silbury Hill , de grootste kunstmatige heuvel in Europa en waarschijnlijk de meest mysterieuze is 1,7 mijl afstand. Het is groter dan de piramides, en niemand heeft nog uitgewerkt wie of waarom gebouwd.
 • Stonehenge en de bijbehorende sites, Woodhenge en Durrington Walls, zijn ongeveer zes mijl afstand.

You may also like