Hoe te vermijden gedraagt ​​zich als een Toerist in Frankrijk

Posted on

Het omarmen van de Franse cultuur en gedraagt ​​zich als een Local

Hoe te vermijden gedraagt ​​zich als een toerist in Frankrijk - Het omarmen van Franse cultuur en gedraagt ​​zich als een Local

Toen in Frankrijk, als je zoals de Fransen doen zul je waarschijnlijk een veel meer plezierige ervaring. Een paar lessen in de Franse cultuur zal u helpen begrijpen waarom de dingen zijn op een bepaalde manier in Frankrijk, en hoe minder uit als een toerist staan.

Trouwens, is het echt zo erg om een ​​lange lunch te genieten? Of hebben uw koffie in een heerlijk terrasje in plaats van haasten rond met een to-go cup? Vecht niet tegen het Franse systeem, omarmen de cultuur en je zal zien er veel minder als een toerist.

Hier zijn een paar manieren om te kijken als een lokale en niet als een toerist:

Genieten van uw maaltijden, ze niet Rush

Waarom die haast? Ben je niet op vakantie? Als u American, is het misschien een cultuurschok om een maaltijd te eten in een Frans restaurant. Hoewel het mogelijk is om uit te vinden importeur (gaan) tekenen in restaurants, dit gaat echt tegen de Franse stijl.

Als uw ober haast zich niet over aan u uw check het moment brengt u uw laatste hap (hij of zij waarschijnlijk niet, omdat ze niet willen dat je opgejaagd voelen) te eten, wees dan niet verbaasd. Geniet van een beetje meer conversatie, slokjes wijn en, als je in een café, mensen kijken.

U kunt beslissen dat het gaat te ver om de Franse liefde van slachtafval, slakken, kikkerbilletjes en de wil te omarmen. Maar voor het geval dat je denkt te gaan onderaan die weg, kijk op de walgelijke Franse gerechten te vermijden, tenzij je Fransen zijn, en dan beslissen.

Spreekt een beetje Frans

U hoeft niet op een intensieve zes-weekse cursus Frans, maar je zal opvallen als toerist veel minder als je ten minste een aantal subtiliteiten kan uitdrukken, zoals “hallo” en “spreek je Engels?” in het Frans.

Het is niet moeilijk en je zal een echt goede indruk vanaf het begin te creëren. En de Fransen waarschijnlijk zal zich realiseren dat je niet vloeiend, en overschakelen naar Engels gemakkelijk.

Do not Leave Enorme Tips

Hoewel het beleefd om een ​​enorme fooi te geven voor geweldige service lijkt, is dit niet erg Frans. Als je in een restaurant, is de tip toch al inbegrepen.

Er is één sure-fire manier om zich te onderscheiden als een toerist in Frankrijk, dat is het dan laat nog eens 15 tot 20 procent op de top van dat. Het is gebruikelijk om de wijziging of een andere kleine hoeveelheid via de meegeleverde fooi te geven.

Als je zit met een kopje koffie in een bar of café, opnieuw moet u een zeer klein bedrag te verlaten; misschien rond het aan de dichtstbijzijnde euro.

Kleden als de Franse

Als u een Yankees t-shirt en slordig tennisschoenen draagt, zul je al snel opvallen als toerist. Terwijl de Fransen steeds het dragen van kleding zoals jeans en sportschoenen (met name de jonge Franse), hun casual kleding is nog steeds dressier dan de Amerikaanse casual kleding. Je zal mengen in met de Franse meer als je met iets casual, maar elegant.

Ga met de Franse Schedule

Als u de attracties tijdens de lunch en de eetgelegenheden hit op 03:00, zou je zowel gesloten te vinden en eruit zien als een toerist. De Fransen hebben de neiging om maaltijden te eten tijdens de maaltijd, het nemen van een heerlijke maaltijd tussen de middag en 2 uur. En je zult zien dat veel winkels lang duren voor lunch. In het warme zuiden en op het platteland vindt u winkels geopend van zoiets 07:30-01:00 dan 4 tot 7 PM, dus zorg ervoor dat je niet betrapt. Sommige attracties zijn ook in de buurt voor lunch, maar alleen de kleinere attracties en in dorpen.

U zult een veel betere ervaring hebben als je gewoon weet dat dit voordat je gaat, en het plannen van uw dagen op de juiste wijze. Ook niet ambitieuze winkelen plannen voor zondag te maken, wanneer de overheid mandaten dat bijna alle winkels worden gesloten.

Eten winkels kun je vangen als ook door het afsluiten op maandag. Nogmaals, zal een beetje planning vooraf je te helpen en je kunt altijd vragen bij de VVV (hoewel die vaak gesloten voor de lunch ook!)