Hoe te vermijden Oplichters en Travel Scams in Londen

Posted on

Hoe te vermijden Oplichters en Travel Scams in Londen
Londen is een van de meest bezochte steden van de wereld. Het is de thuisbasis van wereldklasse culturele bezienswaardigheden, prachtige architectuur, een bruisend eetkamer scène, en winkels in overvloed. Het is dynamisch, aantrekkelijk en spannend, maar met een bevolking van 8,7 miljoen, kan het ook ontmoedigend, verwarrend, druk en luid.

Globaal gezien, Londen is een zeer veilige stad. Er zijn veel meer gevaarlijke plaatsen om te bezoeken als het gaat om criminaliteit en veiligheidskwesties maar zoals bij elke grote hoofdstad, is het onvermijdelijk dat oplichters en criminelen prooi op toeristen. We hebben een aantal gemeenschappelijke reis scams Londen gemarkeerd bewust te zijn van voorafgaand aan een reis, maar het beste advies is om wijs te zijn, op hun hoede te zijn en te worden voorbereid. Oh, en volg je darmen; als er iets niet goed voelt, is de kans groot dat het niet is.

In geval van nood, contact opnemen met de politie, de ambulance dienst of de brandweer op 999. Als u een niet-dringende aangifte, contact opnemen met de lokale politie station door te bellen naar 101 vanuit het Verenigd Koninkrijk.

Zakkenrollers op London Transport

Zakkenrollers richten drukste gebieden van Londen, wat betekent dat je altijd alert moet blijven bij het gebruik van het openbaar vervoer van de stad, in het bijzonder bij het reizen met de metro en bij het passeren van grote treinstations.

De zenders met de hoogste percentages van zakkenrollen in Londen zijn King’s Cross St Pancras, Oxford Circus, Victoria, Liverpool Street en Stratford. Zakkenrollers gebruiken vaak afleiding en afleiding technieken als vragen voor een routebeschrijving, opzettelijk laten vallen munten of het veroorzaken van een commotie.

Bij het beantwoorden of te reageren, maar zich bewust zijn van je omgeving en houd uw waardevolle spullen uit het zicht. Vergeet niet om zip-up tassen en rugzakken en tassen dragen voor je. Niet pronken met uw sieraden en houd je geld veilig verborgen.

Bromfiets-Riding Phone En Zak Snatchers

Dieven hebben gevangen op het feit dat ze veel productiever op twee wielen dan op twee voeten kan worden, en straatroof door bendes rijden bromfietsen is een toenemend probleem in Londen.

Dieven hebben de neiging om mensen die op hun mobiele telefoons of die draagtassen dicht bij de stoeprand te richten. Veel aanvallen vinden plaats in het centrum van Londen op klaarlichte dag. Probeer weg te blijven van de stoeprand te blijven en niet uitoefenen uw telefoon rond in het midden van de straat.

Draagtassen over je lichaam in plaats van op je arm of bungelen naar beneden uit je hand. Het is makkelijk om afgeleid te worden als u op zoek bent naar uw smartphone. Probeer om vooruit te plannen als het gaat om een ​​routebeschrijving of een stap terug van de weg bij het zoeken naar on-the-go informatie.

Mensen vragen om geld in The Street

Als u in de straat benaderd zijn door iemand met een lang verhaal en een verzoek om een ​​bepaalde hoeveelheid geld (wat ze beloven om terug te keren op een bepaald punt), is de kans groot dat het een oplichterij.

Locals vaak misleiden door deze truc ook, maar vaker wel dan niet, deze oplichters proberen en schuld-trip toeristen in het overhandigen van geld. Het beste is om beleefd weigeren hun verzoek en hen aanmoedigen om contact op met de politie als het een echte noodsituatie.

Sluit niet uit te stoppen om iemand in nood te helpen van echte hulp, maar gewoon op hun hoede van wat er gezegd wordt en als het klinkt een beetje te gekunsteld en gepolijst, het is waarschijnlijk omdat het niet de eerste keer dat het verhaal is verteld.

Opgetuigd Straat Games

Hoewel de politie naar beneden op straat gokken heeft geklemd, kunt u nog steeds geconfronteerd met een paar malafide oplichters het opzetten van winkel op de Londense trottoirs.

Een groep jongens zullen doorgaans vastgesteld drie koppen (of deksels of doppen of schelpen), verbergen een klein object onder één van hen en dan meng ze voordat je iemand in de menigte om hun oog op de prijs te houden. Een medeplichtige zal meestal ‘winnen’ een paar rondes voordat een onwetende toerist probeert hun geluk.

Het spel is altijd opgetuigd en zijn er vaak een paar mensen geplant in het publiek om de speler af te leiden om het moeilijker om te winnen te maken. Het beste is om door te lopen zonder te stoppen om te zien wat er gaande is. Er zijn veel meer onderhoudend dingen te zien en te doen in Londen.

Het ontvangen van “Free” Gifts

Als u aangeboden met een “gratis” gift in de straat (meestal een bos van heide, een roos, een armband, een speeltje of iets dergelijks) van je verwacht te betalen. Als je het geschenk aan te nemen, wordt u verteld dat het u geluk zal brengen, en het is zeer waarschijnlijk dat u zult worden lastiggevallen in het overhandigen van geld voor.

Probeer oogcontact met mensen die dit soort objecten te zwaaien in je gezicht en beleefd vooruit lopen niet te maken. Er zijn tal van echt gratis dingen om te doen in Londen plaats.