Skip to main content

Hoe te vluchten aanbiedingen naar Londen en Groot-Brittannië zoeken

Hoe te vluchten aanbiedingen naar Londen en Groot-Brittannië zoeken
Als u luchttarief naar Londen, bedenk dan dat dit is ‘s werelds topbestemming voor luchtreizigers.

Het is opgezet als weinig andere steden voor een economische reis. Er zijn zes grote luchthavens in de regio die honderden commerciële vluchten serveren een dag. London City Airport ligt binnen een paar mijl van het centrum van de stad, terwijl Southampton is 125 kilometer (76 mijl) van het centrum. De kans is groot je hetzij op Gatwick, Heathrow, Luton en Stansted landen.

Vliegen Strategies

Speciale aanbiedingen zijn frequent voor Londen-gebonden reizigers, vooral die vertrekken vanaf de Verenigde Staten of Canada.

British Airways biedt soms laag winter tarieven naar Londen vanaf Amerikaanse steden. Het is de moeite waard om hun actuele aanbod, in het bijzonder in die tijd van het jaar.

Icelandair is al lange tijd een budget vliegtickets leider, en niet alleen naar Reykjavik. U kunt zich aanmelden voor de e-mail van hun voor Icelandair Netclub om hun nieuwste tarief aanbod. Een andere site de moeite waard is Virgin Atlantic. Hoewel het niet transoceanische vluchten bieden, budget luchtvaartmaatschappijen zoals EasyJet bieden goede tarieven voor vluchten naar het Europese continent en in de buurt Ierland.

Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen bieden keuze tarieven naar Londen, ook. Er is geen manier om te zeggen welke consequent te komen met de beste deals, maar u kunt hun speciale aanbieding pagina hier checken bij About’s Travel Budget.

Zijn we er al?

Het is dwaasheid om energie uit te oefenen het vinden van een lage vlucht naar Gatwick, en vervolgens besteden $ 150 USD of meer alleen van de luchthaven naar het centrum van Londen te komen. Ja, dat is mogelijk – via één van die fancy, heerlijke Black Cabs waarvoor Londen is beroemd.

Je bent niet echt “daar”, totdat je aankomt in de stad.

Begin met het controleren van de luchthaven website geschikt is voor uw route. Gatwick , Heathrow , Luton , London City Airport , Stansted en Southampton alle onderhouden websites aansluittekeningen evenals informatie over treinen, vliegtuigen en auto’s.

Als u Londen uit een ander land binnen te komen, in gedachten houden dat de luchthavens vaak slecht zijn plaatsen om geld te wisselen. Banken in uw woonplaats is het onwaarschijnlijk dat ofwel de meest gunstige plaatsen, maar ze zullen je een beter tarief dan de luchthaven wisselaars geven. Het beste advies is om een ​​kleine hoeveelheid aan Britse Ponden te veranderen in huis, gebruik dan dat bedrag uit de luchthaven te komen tot betere tarieven in de stad.

Hoeveel geld gaat dat duren?

Er is een Heathrow Express-trein die u meeneemt naar Paddington Station in het centrum van Londen. Het is snel en £ 16,50 ($ 27 USD) wanneer u een one-way express trip te kopen online. Dat is ongeveer twee keer zo veel geld als het rijden van de Underground . Geschatte “Tube” van de Heathrow is ongeveer een uur, maar je wilt meer dan dat mogelijk als je een vlucht bent vangen.

Er bestaat een soortgelijke Gatwick Express-trein naar station Victoria.

Gezien de omvang van aansluitende vluchten hier, is de kans op een gegeven moment zul je een Londense tussenstop ervaren. Als je ongeveer acht uur, het is het ontdekken waard halve dag reisbudget routes in Londen.

Meer informatie over tarieven is te vinden op Over het Verenigd Koninkrijk voor de bezoekers. Heeft u huiswerk en geld die u kunt gebruiken voor dingen die zijn veel leuker te slaan.

You may also like