Skip to main content

Hoe tem je een Layover doorbrengen in Changi Airport, Singapore

Wat te doen in de luchthaven van Singapore tijdens het wachten op aansluitende vlucht

Hoe tem je een Layover doorbrengen in Changi Airport, Singapore

Wachten voor uw aansluitende vlucht in Singapore Changi Airport (IATA code: SIN, ICAO code: WSSS)? Er zijn slechtere plekken om te zitten in.

Ondanks zijn status als een van de drukste luchthavens van de regio, Changi Airport is een comfortabele plek om te wachten op een lange tussenstop, met vier ruime terminals, een aantal vijf-sterren voorzieningen, comfortabele accommodatie transit, en gemakkelijke toegang tot de rest van Singapore moet je krijgt rusteloos en besluiten om rond te lopen tijdens het wachten op de volgende vlucht.

Waarom Transit Door Changi Airport?

Changi Airport is veruit de meest pijnloze vlucht hub in Zuidoost-Azië .

Singapore legendarische bijna mechanisch rendement maakt de Changi tussenstop ervaring een positief aangenaam: u zult minder wachtrijen en in het algemeen minder problemen ondervindt. En zoals we verderop zullen uitleggen, vindt u tal van interessante omleidingen die je in geen enkele andere luchthaven in de wereld te vinden zijn.

God je te helpen, hoewel, als je door Changi Airport op doorreis bent met scherpe munitie, of erger nog, illegale drugs in uw handbagage. Om erachter te komen waarom het uitvoeren van drugs in Changi is een verschrikkelijk idee, lees dan dit: Drug Laws in Singapore .

Changi Airport Transit Hotel

Bezoekers verwacht een tussenstop op de luchthaven Changi kan inchecken in het Ambassador Transit Hotel zonder immigratie of douane te wissen. Na het ophalen van de broodnodige shuteye, kunt u gewoon lopen naar uw vlucht vanaf de luchthaven zonder verstrikt raken in verdere administratieve rompslomp. Ambassador Transit Hotel de check-in balies is te vinden op alle drie de terminals aan de overkant van de luchthaven Changi.

Als u op zoek bent naar een beetje meer comfort in uw verblijf Changi Airport, het Crowne Plaza Hotel geeft je wat je nodig hebt. Het hotel is verbonden met Terminal 3 via loopbruggen tussen twee niveaus van zowel de luchthaven en hotel. Binnen kunnen de gasten genieten van 320 kamers van het hotel, enorm zwembad en een ontspannende spa-behandelingen.

De Singapore Hotel Association hanteert een Reservatie Counter op elk van terminals Changi’s, zodat u beschikbare kamers reserveren vanaf elke SHA-lid hotel vlak bij de luchthaven, 24 uur per dag. Je hoeft alleen maar te betalen voor uw eerste nacht aan de balie; eventuele extra kosten zijn te wijten aan het hotel. E-mail eventuele vragen naar het volgende adres: hotelres@sha.org.sg .

Changi Airport Shopping & Passenger Services

Waar tussenstop comfort is, Changi Airport is veruit een van de beste in de wereld, en niet te vergeten Zuidoost-Azië. Je kan gemakkelijk wennen aan de plaats, de hoge plafonds, comfortabel vloerbedekking, en tal van winkels, restaurants en entertainment opties die kon wedijveren met een aantal van ‘s werelds meest stijlvolle winkelcentra.

Convenience stores, geldwisselaars, handicap-vriendelijke badkamers, kleedkamers, zelfs gebedsruimtes zijn allemaal binnen handbereik, met name in transit zones van de luchthaven. De luchthaven enorme omvang – met alle voorzieningen verspreid over vier terminals – het management de mogelijkheid om in een aantal speelse details die je nauwelijks zou verwachten te vinden in een grote wereld air hub te zetten:

  • Vlindertuin. Terminal 3 biedt een 330-m², open-air twee verdiepingen vlindertuin behuizing meer dan duizend vrij vliegende vlinders. Bezoekers kunnen de gehele levenscyclus van de vlinders te observeren op het werk, van het uitkomen van hun pop podium om butterflies voeding op een aantal levensmiddelen dispensers over de ruimte te leven. De tuin wordt koel gehouden met een werkende waterval. ( Bron ) De vlindertuin kan worden gevonden op het tweede niveau van het vertrek Transit Lounge, Terminal 3.
  • Vier verdiepingen tellende glijbaan. Een andere afleiding voor wachtende passagiers in Terminal 3, The Slide @ T3 staat vier verdiepingen hoog en laat de bezoekers om door te zoomen op een top snelheid van 13 mph. Als u besteden ongeveer SGD 30 aan goederen en diensten op de luchthaven, kunt u uw inkomsten gebruiken om twee rit tokens te verlossen; u zult alleen worden toegestaan tot 10 ritten per ontvangst. Als je niet van plan bent om te besteden dat veel in de terminal, kunt u de kleinere, free-to-use dia bij de kelder te proberen, die zich op anderhalf verhalen. ( Bron )
  • Bioscoop. Beide terminals 2 en 3 hebben hun eigen vrije bioscopen voor passagiers met een paar uur te sparen tussen vluchten. Om te zien wat er vandaag aan de dag in de bioscoop Changi’s, kijk op deze link – Movie Theater – ChangiAirport.com . Terminal 3 heeft ook een “4D” theater sensatie freaks op zoek naar een pretpark-park-stijl rit. Meer hier: 4D Cinema – ChangiAirport.com .
  • Zwembad. Er zijn maar weinig luchthavens kunnen aanspraak maken op hun eigen zwembad; Changi Airport een eigen zwembad op het dak is te vinden op Terminal 1, in de buurt van het vertrek Transit Lounge-Oosten op het derde niveau. Het gebruik van het zwembad kost SGD 13,91, maar is gratis voor gasten van het Ambassador Transit Hotel. ( Bron )

Changi Airport Premium en VIP lounges

Flyers wachten op hun vlucht op de luchthaven Changi kunt een plek claimen bij een van de luchthaven vele premium lounges, afhankelijk van hun vervoerder, hun lidmaatschap van privilege clubs, of hun bereidheid om een ​​beetje extra te betalen om het gespuis in de algemene toelating te ontsnappen .

Airline-specifiek. Singapore Airlines, Malaysia Airlines en Garuda Indonesia, onder anderen, werken lounges in Changi ten behoeve van gekwalificeerde passagiers. KrisFlyer (lounge Singapore Airlines’) exploiteert zowel een SilverKris lounge voor Singapore Airlines premium passagiers en een KrisFlyer Gold Lounge voor zowel Singapore Airlines en StarAlliance Gold leden uit andere aangesloten luchtvaartmaatschappijen.

De SilverKris lounge faciliteiten, bijvoorbeeld, biedt volledige WiFi en verfrissende faciliteiten voor Singapore Airlines Business Class / First Class flyers: douches, kranten en tijdschriften, en een buffet zijn allemaal beschikbaar.

Voor meer details, lees dan deze pagina op de officiële website Changi Airport’s: Airline Lounges – ChangiAirport.com .

Pay-premie lounges. Een aantal van de luchtvaartmaatschappij lounges bieden een ontspannen omgeving voor patroons die een vergoeding kan betalen alvorens. Deze lounges zijn de Ambassador Transit Lounge, de Skyview Lounge en de Green Market, allemaal gelegen na de immigratie bureau.

De Ambassador Transit Lounge is een one-stop-lounge voor wachtende passagiers die alles binnen handbereik willen. Betalen SGD 30 voor de toegang tot de Lounge, en je zult het gebruik van de faciliteit van de zakelijke dienstverlening (toegang tot internet, printen), een spa, een snackbar, een schoonheidssalon, en een beetje te slapen suites krijgen. De Lounge is vanuit beide terminals 2 en 3, niveau 3 Meer info hier: Ambassador Transit Lounge – Official Site .

De Green Market is een natuur geïnspireerde lounge – meer als een Japans restaurant met lounge faciliteiten – dat een Japans saladebuffet biedt een snelle WiFi-verbinding, en breedbeeld-tv, alles in een rustige niet-hyper setting in Terminal 2.

Het verkennen van Singapore tijdens Uw Layover

Singapore is een vrij klein land, en dankzij de sterk ontwikkelde openbaar vervoer afkomstig van de luchthaven Changi, kunnen bezoekers een groot deel van de beste toeristische Singapore plekken te verkennen, terwijl het wachten op uw aansluitende vlucht.

Een gratis sightseeing tour is beschikbaar als u ten minste vijf uur te gaan voordat uw aansluitende vlucht, en als je de transitzone nog niet hebben verlaten. Hoogtepunten van de tour zijn de Marina Bay Sands, de Singapore Flyer , Chinatown en de centrale zakenwijk. Een “City Lights” tour vindt plaats in het donker, en cirkels rond de wijk Marina Bay, Bugis Village en het Raffles Hotel.

Van plan om Singapore te verkennen op uw eigen ? Kijk voor de Left Luggage tellers in je huidige Changi Airport terminal, en uw zakken storten voordat u stap uit. Uw gids betaalde ongeveer SGD 10 tot twee stuks bagage voor een paar uur te storten; dit bevrijd ons om door zip bij Marina Bay met de trein en hebben een ontspannen noodle lunch voor onze aansluitende vlucht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *