Hoe vindt u goedkope vluchten naar Bali

Posted on

 Hoe vindt u goedkope vluchten naar Bali
Weten hoe om goedkope vluchten naar Bali te vinden is gewoon een kwestie van timing en uw keuze van vertrek steden.

Met slechts een paar uitzonderingen na, een meerderheid van de internationale vluchten naar Bali komen uit Australië en andere punten in Azië. Vluchten uit de VS zijn meestal duur, dus hoppen door middel van een ander punt in Zuidoost-Azië is ideaal.

Zeker, de drukste toeristische bestemming in Indonesië en een van de top bestemmingen in Azië, het eiland Bali heeft het allemaal. Gelukkig is de explosie van het toerisme maakt het vinden van goedkope vluchten nog gemakkelijker.

Kiezen Vluchten naar Bali

Bali is zo klein dat slechts één luchthaven, de internationale luchthaven Ngurah Rai (luchthaven code: DPS), behandelt alle internationale vluchten en vele transfers naar andere delen van Indonesië. luchthaven van Bali is eigenlijk de op twee na drukste luchthaven in Indonesië. Een nieuwe terminal werd in 2014 toegevoegd aan een deel van de lading te compenseren, maar de luchthaven werd verwacht dat de maximale capaciteit hit in 2017. De bouw van een nieuwe internationale luchthaven is gepland voor het noordelijk deel van het eiland. Een nieuwe internationale luchthaven op het naburige eiland Lombok helpt ook omgaan met de toename van het verkeer naar Bali.

De luchthaven van Bali is gunstig gelegen op slechts 1,5 mijl van Kuta en de populaire stranden van Zuid-Bali. Hoewel de luchthaven vaak wordt genoemd Denpasar International Airport, het is eigenlijk gelegen op ongeveer 30 minuten afstand van de hoofdstad Denpasar op Bali.

Opmerking: Hoewel de luchthaven van Bali is druk als altijd, het sluit nog steeds naar beneden tijdens Nyepi, de verplichte, eenmaal per jaar Balinese Dag van de Stilte .

Het vinden van goedkope vluchten naar Bali

Een meerderheid van de goedkope vluchten naar Bali komen uit Australië en andere delen van Azië. Vluchten uit de VS zijn relatief duur, dus overwegen opsplitsen van je reis in een populaire hub zoals Singapore of Bangkok, dan voortgezette verder naar Bali met een andere luchtvaartmaatschappij.

Vluchten van Bangkok en Singapore naar Bali zijn vaak de goedkoopste. Air Asia en andere budget luchtvaartmaatschappijen bieden zeer goedkope vluchten van Kuala Lumpur, Maleisië, via de nieuwe low-cost carrier terminal KLIA2.

Hoogseizoen Bali is in de zomer, met name tussen de maanden juni en augustus. Verwacht meer voor vluchten te betalen tijdens het drukke seizoen.

Vluchten naar Bali uit Australië

Bali, vanwege de nabijheid en de uitstekende surfen, is een populaire bestemming voor Australiërs die hun winter ontsnappen tijdens de maanden juni, juli en augustus. De goedkoopste vluchten naar Bali meestal afkomstig uit Sydney, Melbourne, Perth, maar deals hebben pop-up uit andere steden.

Aangekomen in Bali

Indonesië ontspannen visumplicht in 2015; nu burgers uit vele landen via bepaalde luchthavens kunnen voeren (Bali is een van hen), zonder de noodzaak om te betalen voor een visum bij aankomst. De maximale verblijfsduur voor de vrijstelling van de visumplicht is 30 dagen en kan niet worden verlengd.

Als u nodig hebt om langer te blijven of niet in aanmerking komen voor de vrijstelling van de visumplicht, kunt u een visum te krijgen bij aankomst goed voor 30 dagen in Indonesië wanneer u landt op de luchthaven. U zult ten minste twee blanco pagina’s er nog in uw paspoort en een minimum van zes maanden geldig blijven nodig. Ambtenaren liever als u betaalt de visumkosten in US dollars, hoewel Indonesische roepie wordt geaccepteerd. Internationaal netwerk geldautomaten zijn beschikbaar in de aankomsthal, zodat u de lokale valuta kunt krijgen.

Zoals met vele populaire luchthavens in Azië, verwacht te worden overspoeld door aanbiedingen van portiers, sjacheraars en drivers zodra u de luchthaven te verlaten. Laat niemand op te halen uw koffers, tenzij je bereid bent om hen te betalen zijn.

Het verlaten van de luchthaven

Om extra gedoe van chauffeurs te voorkomen, de aanschaf van een vaste rente coupon voor een officiële taxi (lopen naar de rechterkant als u de luchthaven verlaat) wanneer een bestuurder aan u zal worden toegewezen.

Ambitieuze backpackers en ultralight reizigers kunnen zelfs lopen vanaf het vliegveld naar de accommodatie in Kuta. Als alternatief kunt u op vijf minuten lopen net buiten het luchthavengebied vlag beneden een taxi of bemo – openbare minivan van Indonesië. Zorg ervoor dat de bestuurder maakt gebruik van een meter of onderhandelen over uw tarief voordat je naar binnen te krijgen.

De Bali vertrek Tax

De luchthaven van Bali, helaas, heeft een lange reputatie van corruptie en kleine oplichting gericht op reizigers die vertrekken. Het vertrek belasting – te betalen op een aangewezen kiosk op je weg naar buiten – is 150.000 rupiah (ongeveer US $ 15). Als elders vliegen in Indonesië, verwachten slechts ongeveer US te betalen $ 4 voor de binnenlandse vertrek belasting. Deze belasting is niet inbegrepen in de prijs van het ticket, zodat een aantal lokale munt te slaan om te betalen op de weg naar buiten!

Tenzij u vertrekt met antiek, vraag iedereen die beweert dat je de plicht te betalen op souvenirs of andere geschenken die je hebt gekocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *