Hogyan használja a WC-Franciaországban

Posted on

 Hogyan használja a WC-Franciaországban

Egy WC tűnhet, a legegyszerűbb feladatok, de ha nem használják Franciaországban és a francia vízvezeték ez lehet ijesztő feladat. Tudja meg, mi különböző formái a Johns hogy ebben az országban, hogy hogyan mossa ki, mennyibe fog kerülni, és más titkok a mosdóba, így nem nem rossz dolog.

Francia toalett részét képezik néhány dolog, amit talán nem úgy, mint Franciaországban.

Nehézség: Könnyű

Szükséges idő: Változó (ejnye!)

Itt van, hogyan:

  1. Keressen egy fürdőszoba. Ez nem mindig könnyű, mivel nyilvános mellékhelyiség nem feltétlenül bőséges. Bevásárló központok, illetve bevásárlóközpontok általában egy nyilvános vécé, amely mindig jól kitáblázott, mint ahogy néhány népszerű szabadtéri területeken. Parks hajlamosak a nyilvános vécé hüvelyben. Legrosszabb esetben, pop egy kávézó, rendeljen egy kávét, és használja a létesítményeket. Ha merész, vonuljanak be egy forgalmas egy és egyenesen vissza a fürdőszobába, majd hagyjuk, és mentse magát egy pár euró. De sokan közülük a földszinten, így ez lehet egy trükkös megoldás. Keresse jelek mondván, „WC” vagy „WC” A kávézó a WC valószínűleg unisex.
  2. Mérete akár a fürdőszobában, ha belép. Bár ez sokkal ritkább manapság, néhány még mindig van egy megdicsőült lyuk a padlón. Meg kéne guggolni és lebeg; Azonban ez tényleg nem ajánlott. És ez a fajta kipirulás WC trükkös lehet; ha nincs alternatíva, öblítse ki és fuss, hogy elkerüljük a víz fröcsköl alatt a lábad. Ha nem kell menni túl rosszul, keresse meg a következő fürdőszobában.
  3. Flush. Egyszerű, nem? Nos vannak különböző alternatívákat lehet fogni ki az átlagember. Az öblítő mechanizmusok francia illemhelyek nem mindig a hátán. Néha van egy lánc Pully lóg le a magasból, néha talál egy láb szirom a földön. Néha van egy gomb a tetején, néha kettő (toló mind teszi a WC tartani kipirulás). Vagy van egy gomb segítségével kell felhúzni (de nem túl erősen, akkor jön el a kezében.) Gyakran van egy nagy, téglalap alakú bár a hátsó falon. Tolja vagy húzza bármit találsz, de próbálkozom; akkor előbb-utóbb sikerül.
  4. Ha találkozik egy szabadtéri nyilvános pod stílusú mellékhelyiség, ők egy kicsit a saját kategóriát, és lehet elég ijesztő és zavaros. Egyszerűen csak fel, és nézd, hogy vajon ez elfoglalt (piros vagy zöld pont megvilágította az ajtó). Tedd a változást, és várja, hogy az ajtó automatikusan kinyílik. Belép, és az ajtó automatikusan bezáródik. Ha vannak 15 perc vagy több, az ajtó kinyílik. Ezek tűnhet higiénikus, de valójában fertőtlenítik minden használat után, és meglepően jó használni, ha használják őket.

tippek:

  1. Mindig kis változás az Ön (ez mindig egy jó ötlet). Sok mellékhelyiségek fizetős csak néha tartózkodik kísérő és néha elfogadó változás lép. A kültéri mellékhelyiség hüvely szükségessé pontos változás, így már euróban és egy 50 centime darab kezét.
  2. Ne lepődj meg unisex fürdőszoba, vagy a férfi és a női szoba közös lobby. A francia közel sem olyan letette mintegy külön mellékhelyiség, mint mondjuk az amerikaiak. Majd elkerülhetetlenül találni ezeket a kis éttermek.
  3. Mielőtt belépsz, nézze meg, ha WC-papír kívül esik az istálló. Néha vannak adagolók a mosdó és tükör a területen, de nincs papír belsejében istálló. Ha kétségei vannak, ne papír zsebkendők valahol praktikus.
  4. Ha a látogató elfoglalt gyorséttermek, SAVE a nyugta. Ez általában tartalmaz egy kódot, hogy bekerüljön a vécé van. Ha nincs meg a kódot, akkor mindig kívül álló fürdőszoba és várja, hogy valaki kilép.
  5. Ne lepődj meg, ha a kültéri pod-stílusú nyilvános WC bontani. Sok ember tapasztalata, több van üzemen kívül ( hors service ), mint a munka. Ugrás a következő helyen és meg kell látni egy másikat.
  6. Próbálja meg elkerülni autópálya WC a kis Aires (autópálya megálló). Ők is elég rossz, mert nem tisztítják gyakran, és akkor nem nagyon jól. Ha az autópályán, próbálja elérni a fő szolgáltatási területen.