Hogyan látogatás Borghese Múzeum és Galéria: A Complete Guide

Posted on

Hogyan látogatás Borghese Múzeum és Galéria: A Complete Guide
Található Pincio Hill, a Borghese Galériában vagy Galleria Borghese egyik legjobb múzeumok Rómában. Kapott helyet a szépen freskókkal, 17. századi Villa Borghese ingatlanok a galéria 20 szoba mutatnak felbecsülhetetlen márvány szobrok és lenyűgöző gyűjteménye grafika néhány legbefolyásosabb festők a 16. században, és tovább. A tisztázás: Villa Borghese a neve a hatalmas nyilvános park, amelyben különböző Borghese paloták ülni. A tényleges Villa Borghese palota néven ismert a Galleria Borghese vagy Borghese Galériában.

Történelem

Cardinal Scipione Borghese, az unokaöccse V. Pál pápa megbízásából az építőiparban a Villa Borghese és a kertek 1613-ban használta a kastélyt szórakoztató, valamint egy sor, hogy bemutassa a növekvő Műtárgyak gyűjtemény. Fontos felvásárlások közé tartoznak azok a barokk szobrász Bernini és festő Caravaggio, Raphael, és a Titan.

1808-ban, a bíboros örökös Camillo Borghese (házas Paolina Bonaparte) kénytelen volt a nagy részét a klasszikus szobrok, hogy a testvére-in-law, Napoleon. Ezek most már megtalálható a régiségek szárny a Louvre.

Bernini Masterworks a gyűjtemény

Galleria Borghese lenyűgöző szobor gyűjtemény található a földszinten, és magában foglalja mi tekinthető néhány Bernini legszebb darabjai. Az első három mű alább felsorolt ​​fejeződik be, amikor Bernini még a korai 20-as évek.

Apolló és Daphne (1624). Ez a lenyűgöző ábrázolása nimfa Daphne metamorphosing egy babérfa ahhoz, hogy elkerülje az emberrablás Apolló bizonyítja hihetetlen mozgás márvány.

A nemi erőszak a Proserpina (1621). Ugyanilyen csodálatos, a Rape of Proserpina kiváló példája a Bernini zseniális tétele márvány jelennek hajlékony, mint a bőr. Ebben a darabban, azt látjuk, Hádész ujjal préseljük Proserpina húsába, ahogy küzd, hogy kitörjön a szorításából.

David (1624). Bernini értelmezése a bibliai jellegű David jelent az ifjú hős az ő felhúzható, mintegy vetette ő erős csúzli a Góliát. Széles körben elterjedt nézet, hogy az arc a David egy önarckép a szobrász.

Mellszobra Scipione Borghese (1632). Scipione Borghese között volt Bernini első pártfogója. Miután szobrászat mellszobra a bíboros azonban Bernini felfedezett hiba a márvány. Ő végre egy második, azonos mellszobor, amit befejezett tizenöt nap. Mindkettő látható a múzeumban.

Egyéb összefoglalókat Galleria Borghese

Pauline Bonapartét Venus Victrix (1805-1808). Ez ünnepelt szobra Antonio Canova bemutatja a fekvő, félig meztelen Paolina Bonaparte nézi unabashedly a nézőt. Ezt megbízásából férje, Camillo Borghese részeként egy újraélesztette a római hagyomány ábrázoló halandók mitikus istenek.

Nagyságot Oil. Az első emeleten a galéria szentelt festmények. A látogatók megtekinthetik remekművek Raphael ( leválasztás és Lady egy egyszarvú ), Tiziano ( A korbácsolás Krisztus és szent és profán szerelem ) és a nagy Caravaggio ( A fiú egy kosár gyümölcs , fiatal Beteg Bacchus és Szent Jeromos írás) .

Art szerelmesei kell vizsgálni foglalás egy privát, korlátozott hely látogatás a Deposito vagy tároló helyiség, ahol több mint 250 további festmények tartják.

Ókori kincsek A földszinten rendelkezik egy lenyűgöző gyűjteménye régiségek 1. keresztül 3. század, valamint a kijelzők olyan kincseket, mint a római bronz 150 BC és az ősi mozaikok a 4. században.

Hogyan látogatás Galleria Borghese

Hozzáférés a múzeumban van korlátozva 360 látogató egy időben, a látogatók csak két órán keresztül. Meg kell foglalni előre a Galleria Borghese honlapjánHa azt tervezi, hogy látogassa meg Rómában során egy forgalmas szezonban, és szeretné látni, fenntartjuk jóval az utazás, hogy biztosan ne maradjon le. Egy magával ragadó élmény, úgy szállásfoglalás egy privát idegenvezetést származó  római Guy , Context utazási  vagy Kiválasztás Olaszország .

Roma Pass  birtokosai elérheti a múzeum ingyenes vagy kedvezményes, de még mindig kell foglalni egy bejegyzést időben telefonon +39 06 32810. 

Nyitvatartás:  kedd-vasárnap, 09:00 ig 19:00 (utolsó belépés 17:00). Zárt hétfőn, december 25-én és január 1.

Belépő:  Felnőtt: € 15; EU polgárainak 18 év alatt: 8,50 €. Fogyatékkal élő látogatók csak akkor fizet a 2 € foglalási díj; Gyermekek 5 és alatt ingyenes. (Az árak a 2018 és tartalmazzák a kötelezően 2 € foglalási díjat.) Az árak növelhetik alatt kiállítások.

Hely: Galéria Borghese, Piazzale Scipione Borghese 5, a Villa Borghese kertek.

Hogyan jutok oda: Busszal: 5, 19, 52, 63, 86, 88, 92, 95, 116, 204, 217, 231, 360490, 491, 495, 630, 910, 926; Metróval: A vonal (piros) Spagna stop.

Közeli látnivalók

Villa Borghese kertek a város közel 200 hektáros park tarkított tavak, rétek, villák, templomok, valamint egy játszótér, állatkertben, egy amfiteátrum, egy mozi, és lovas istálló.

A Galleria Nazionale d’Arte Moderna található a Villa Borghese okok gyűjteménye 19. és 20. századi festmények hangsúlyozva olasz művészek.

Muse Nazionale di Villa Giulia,  meg egy másik fejedelmi Borghese Villa, van Olaszország legnagyobb gyűjteménye etruszk régiségek és fészerek ragyogó fény ezen titokzatos római kor előtti civilizáció.

Piazza del Popolo , nem éri el az Pincio Hill, az egyik legnagyobb és legfontosabb városi terek Rómában.