Hogyan olaszok Ünnepeld függetlenség napja

Posted on


Június 2 egy olasz nemzeti ünnep a Festa della Repubblica, vagy a fesztivál a Köztársaságban. Hasonló a függetlenség napja az Egyesült Államokban és más országokban ünnepli a hivatalos megalakult az Olasz Köztársaság a második világháború után.

Banks, számos üzlet és néhány étterem, múzeumok, és a turisztikai helyszínek zárva lesz június 2-án, vagy lehet, hogy csökkentett munkaidőben. Ha azt tervezi, hogy látogasson el egy oldalt, vagy múzeumban, ellenőrizze a honlapján előre látni, ha nyitva van. Mivel a Vatikáni Múzeumok valójában nem Olaszországban, hanem a Vatikán, hogy nyitottak június 2. Szállítási szolgáltatások a legtöbb helyen fut a vasárnap és ünnep menetrend, ami azt jelenti, nem lesz kevesebb a buszok, villamosok és a metró vonatok.

Kis fesztiválok, koncertek, és felvonulások tartanak szerte Olaszországban, valamint az olasz nagykövetségek, más országokban gyakran követi tűzijátékok. A legnagyobb és leglátványosabb köztársaság napja ünnepségek zajlanak Róma, az ülés az olasz kormány és a tartózkodási Olaszország elnöke.

Köztársaság napja ünnepségek Róma:

A köztársaság napja az egyik legjobb június események Rómában, és worh hogy a városban. A város ünnepel egy nagy felvonulás reggel elnökölt olasz elnök, valamint a Via dei Fori Imperiali , az utcán, hogy fut párhuzamosan a Forum Romanum. Várják a hatalmas tömeg, ha azt tervezi, hogy részt vegyen a felvonulást. A nagy olasz zászló általában terítette a Colosseum is. A köztársaság napja, az olasz elnök állapítja koszorút az emlékmű az ismeretlen katona (I. világháború), az emlékműnél Vittorio Emmanuele II.

Délután több katonai zenekarok zenélnek a kertekben a Palazzo del Quirinale , a lakóhely az olasz elnök, ami nyitott lesz a nagyközönség június 2-án.

A nap fénypontja ünnepségek a kijelző a Frecce Tricolori , az olasz légierő akrobatikus járőr. Kilenc síkok kibocsátó vörös, a zöld és a fehér füst repülni kialakulása az emlékmű Vittorio Emmanuele II (az első király egységes Olaszország), ami egy szép design hasonlít az olasz zászló. A Vittorio Emmanuele II emlékmű egy hatalmas fehér márvány szerkezet között Piazza Venezia és a Capitolium domb, de a Frecce Tricolori kijelző látható mint a legtöbb Rómában.

A köztársaság napja története

A köztársaság napja ünnepli a napon 1946-ban, hogy az olaszok megszavazta a köztársasági államforma. A második világháború után, a szavazás került sor június 2 és 3 annak meghatározására, hogy Olaszország követnie kell a monarchia vagy köztársaság államforma. A többség szavazott a köztársaság és néhány évvel később, június 2-ben nyilvánították a nyaralás, mint a nap az Olasz Köztársaság, létrehozva.

Egyéb események Olaszországban júniusban

Június elején a nyári fesztiválok és a kültéri koncert szezonban. Június 2. az egyetlen nemzeti ünnep a hónap során, de sok vidám helyi fesztiválok és rendezvények júniusban történik egész Olaszországban.