Hvor Er Bali? Placering af Bali og Tips til første gang besøgende

Posted on

Hvor Er Bali?  Placering af Bali og Tips til første gang besøgende
Hvor er Bali omgivet af Indonesiens mere end 17.000 øer?

Bali er den mest berømte af de tusindvis af øer i det indonesiske øhav. Den travle ø over 4 millioner indbyggere har været en turist favorit i årtier. Det er helt sikkert den bedste destination i Indonesien. De brede strande i den sydlige og frodige, vulkan-dominerede interiør tiltrække tæt på 3 millioner udenlandske turister om året! Snesevis af indonesere fra andre øer også drage fordel af Balis skønhed hvert år.

Placeringen af ​​Bali, Indonesien

Bali er en 95-mile-bred ø, der ligger i det Indiske Ocean, kun to miles øst for spidsen af ​​Java – verdens mest folkerige ø og hjemsted for over 141 millioner mennesker.

Bali sidder ved meget vestlige spids af Lesser Sunda Øer, en perlerække af øer, der omfatter Lombok, Flores, Timor, og andre. Bali nærmeste nabo mod vest er øen Lombok, hjem til Mount Rinjani.

  • Bali ligger cirka 1.600 miles på grund nord for Perth i Western Australia.
  • Bali er omkring 600 miles øst for Jakarta, hovedstaden i Indonesien.
  • De små øer af Nusa Penida og Nusa Lembongan er placeret mod sydøst mellem Bali og Lombok.

Hvorfor Er Bali så berømt?

Elizabeth Gilbert sikkert skubbet Ubud, Balis kulturelle hjerte, ind i rampelyset med sin bog Eat, Bed, kærlighed . Men før bogen og filmen ramte store i 2010, blev Bali roligt trækker i backpackere, surfere, og rejsende på jagt efter skønhed og holistisk lever på et budget.

Måske er det Balis natur, eller bare den unikke stemning, der får under huden. Mens resten af ​​Indonesien er overvejende muslimsk eller kristen, Bali er en hindu ø. Den unikke arkitektur – både gamle og moderne – blander nutid og fortid. Nogle gange at fortælle forskellen mellem en 500-årig tempel og gæstehus / restaurant bygget sidste år er ikke så nemt som forventet!

Bali betragtes som en af ​​de mest romantiske øer i verden og er en top bryllupsrejse destination i Asien. Selv om trafik-kvalt veje er ikke meget af en turn-on, lava-møder-hav kystlinje og ris terrasser er faktisk eksotisk eye candy. Der er mange skjulte fund spredt rundt på øen.

Den vulkanske jord giver en frugtbar landskab af ris terrasser, blomster magtbegær i flor, og regnskov baldakin. Talrige kunstnere og kreative typer har flyttet til Bali for at nyde den sunde energi og frisk luft. David Bowie havde hans aske spredt der i 2016. På trods af en kraftig dosis af udviklingen, fornemme hoteller og golfbaner, Bali har bevaret meget af sin oprindelige magi opdaget årtier siden af ​​en lille håndfuld af rejsende.

Måske en af ​​de mest lokkende aspekter af Bali er det niveau af luksus, som rejsende kan nyde på et budget. Gorgeous boutique-hoteller kan findes for US $ 50 per nat. At bruge bare lidt flere udbytter luksus, som nemt ville koste $ 200 + per nat i andre ø-destinationer.

Bali kan være paradis for nogle, men det gør ikke engang komme tæt på at definere Indonesien som helhed. Der er masser af andre indbydende destinationer længere væk. Desværre, en anslået 80 procent af internationale besøgende til Indonesien se kun Bali før vender hjem. Overvej at supplere din rejse til Bali med en af ​​Indonesiens andre spændende steder!

Forslag til aktiviteter i Bali

Bortset fra de sædvanlige trio af shopping, restauranter, og afslappende (alle tre er fremragende på øen), Bali byder på masser af spændende aktiviteter.

  • Prøv Surfing: Bali har været lokke surfere siden 1930’erne. Manglen på et rev og overflod af surf skoler gør Kuta Beach en af de mest populære steder i verden for at prøve lykken som en nybegynder på et bræt. For professionelle, Uluwatu og andre områder rundt om øen tilbyde mere af en udfordring.
  • Besøg Ubud: Når Balis grønne lille hippie flugt, har Ubud ry spredt bredt og så har dens udvikling – set den samme skæbne, som Pai i Thailand lider. Selv stadig, de grønne rismarker, butikker, kurbade, og holistiske healing centre er nok til at lokke folk væk fra strandene og i den varme ø interiør.
  • Nyd Strande: Fra den travle scene i Kuta med solbadning og natteliv, til flere fornemme og sofistikerede resorts i Syd Bali , er der en strand for alle. Seminyak og Legian er brede, populære strande, men der er masser af andre muligheder væk fra den travle vestkyst.
  • Se Interiør: Søer, vulkaner, ris terrasser – den frodige indre af Bali uden for Denpasar er sjovt. Landsbyer klamrer sig til skråningerne af aktive vulkaner og varme kilder er muligheder. Heldigvis Bali er lille nok, at dagsture kan gøres for at udforske regnskoven uden behov for en overnatning. Snup en motorcykel (Ubud er et centralt sted at starte) og gå!
  • Dykning og snorkling: Den dykning i Bali er ofte billigere end at i Thailand og endnu mere givende. Scuba butikker bugne. Mantas og mola-mola (klumpfisk) regelmæssigt sætte nærliggende Nusa Penida. De sorte sand på Amed på den nordlige del af øen lokke dykkere, der kommer for at se den gamle USAT- Liberty vraget og nyde god shore dykning.

Tips til at finde Flybilletter til Bali

Denpasar International Airport (lufthavnskode: DPS), officielt internationale lufthavn Ngurah Rai, er Indonesiens anden travleste lufthavn. Heldigvis blev den lille lufthavn renoveret i 2013 og 2014 gør det både smukt og mere i stand til at hilse de mange ankommende passagerer.

Lufthavnen fungerer som et knudepunkt for Garuda, Wings Air, Lion Air, og Indonesien AirAsia – fire flyselskaber med fly servicering alle Indonesien og Sydøstasien. Direkte fly kan findes fra Europa, Mellemøsten, Kina, Japan, Australien, Rusland og andre steder.

Ubelejligt, er der stadig ingen direkte fly fra USA til Bali. Amerikanske rejsende kan få de bedste tilbud ved først at flyve ind i Bangkok eller Kuala Lumpur, derefter at tage et budget “hop” ned til Bali.

Men der er gode nyheder: Balis lufthavn ligger kun en mile fra Kuta – den mest populære turist-stranden på øen. Medmindre du begynder din rejse i Ubud, kan du være ude af lufthavnen og på en strand inden for en time eller mindre for landing!

De bedste tidspunkter at besøge Bali

Vejret i Bali er behageligt varmt hele året, men ligesom de fleste steder i Sydøstasien, kan den årlige monsun lægge en dæmper på øen sjovt.

Kraftig regn i vintermånederne kan hugge op strand dage. Forvent det værste regn mellem december og marts. De “skulder” måneder bare før og efter regntiden er ofte gode tider til at nyde øen og undgå nogle af skarer.

Bali er tørreste og travleste i sommermånederne mellem juni og august. Desværre er det også, når et stort antal rejsende, der ønsker at undslippe vinter på den sydlige halvkugle lave en lige linie til Bali. Hvis du rejser i disse tider, er du nødt til at dele øen!

Hvis Bali i sommeren er for travlt til din smag, overveje popping over til en af ​​de nærliggende Gili-øerne i Lombok.