I anmeldelse: Le Moulin Rouge Cabaret i Paris

Posted on

I anmeldelse: Le Moulin Rouge Cabaret i Paris

For romantikere ville ingen besøg i byen af ​​lys være komplet uden en nat på den oprindelige Moulin Rouge kabaret i Paris. Bygget i 1889, klubben var essensen af ​​en boheme, Belle Epoque Paris, hvor kunstnere konvergerede at producere og deltage farverige og avantgarde forestillinger. Moulin Rouge i Paris har inspireret snesevis af Hollywood hyldester, hvoraf den seneste er direktør Baz Luhrmann 2001 glitz fest hovedrollen Nicole Kidman.

Det gav også inspiration til det 19. århundrede maler Henri de Toulouse-Lautrec, hvis ikoniske portrætter af Moulin Rouge kunstner er i dag til huse i Paris’ Musée d’Orsay.

Spektakulær Display … Eller Dull Cliche?

For alle dens glamourøse fortid, er det aktuelle udbud på Moulin Rouge ofte afvist som værende en middelmådig, masseproducerede affære, med et prangende, konstruerede ydelse, som retfærdiggør ikke gebyret overpris post. Men da tre af mine gæster udtrykte deres interesse i showet, nysgerrighed fik bedre af mig. Uden videre, her er nogle af de fordele og ulemper ved en aften ud på kabaret.

Fordele :

 • Plys, rummelig mødested fremmane turn-of-the-århundrede Paris
 • talentfulde kunstnere
 • Autentisk kabaret føler

Ulemper:

 • Lange linjer trods reservation
 • overdrevent touristy
 • Nøgenhed kan være stødende for nogle

Reservere og Bundfældning I

Når jeg ringer op for at gøre en reservation for showet to dage før, får jeg at vide showet er fuldt booket denne weekend: en overraskelse givet vi er i off-højsæsonen (december).

Den venlige receptionist tilråder mig at prøve igen dagen for showet som aflysninger er tilsyneladende hyppige. Tager hendes råd, vi sikre en tabel for fredag ​​aften show (uden middag) på 23:00. Vi ankommer, som foreslået, en halv time tidligt og jeg et øjeblik beklager beslutningen. Den mile-lang kø på den våde og blæsende boulevard viser ingen tegn på at flytte og den demografiske er for det meste trætte turister.

Men en halv time senere, er vi indvarslede til vores bord og jeg straks transporteret til slutningen af ​​det 19. århundrede boheme Paris. Den overdådigt indretning og dæmpet belysning skaber en dekadent stemning, og meget af romantik er stadig til stede i klubben. Toulouse Lautrec kan have svært ved at genkende det, men vi er passende imponeret og nippe vores champagne, som er en del af aftalen (to flasker til fire personer).

The Show Begins

Showet åbner med spektakulær fanfare. Piger er klædt i mager beaded kostumer mens fyrene bære sølv jakkesæt. Scenen er dramatisk og æstetisk overfald, men ikke for snerpet-den indledende semi-nøgenhed af de kvindelige dansere sætter tonen for hele showet. Mens scoren er af en udefinerbar “europæisk” natur, musikkens tekster er alle i fransk.

Dancing handlinger er det vigtigste element i Moulin Rouge, men cirkus element snart stikker sit hoved, som vi underholdt af nogle temmelig blændende akrobatik. Udøvende kunstneres bevægelser er imponerende, men vi fornemmede en træthed i nogle af de aktioner – sandsynligvis et resultat af tre-shows om dagen tidsplan. Danserne synes træt også, men kun til det trænede øje på min thespian følgesvend.

Cirkus gimmicks fortsætte med tilstedeværelsen af ​​klovne, jonglører og en talentfuld bugtaler, der lykkes livening en ellers afdæmpet (og rejse-trætte) publikum. Han vælger fire deltagere af forskellig nationalitet fra mængden, som syntes indøvet men tilsyneladende spontan.

Den fejlfri koreografi spor forskellige perioder i historien, hvirvlende os gennem mayaerne til egypterne til 1940’erne, komplet med swing dansere – alt sammen præsenteret i en levende udstilling af farverige kostumer og optimistiske musik. Vi er nødt til at vente indtil nær showets afslutning for den traditionelle franske cancan, selv om, hvor de høje spark er nedsænket i et hav af tricolor.

Showet opnår nogle spektakulære øjeblikke. Halvvejs igennem, scenen giver vej til en tank af vand, hvor en kvindelig performer svømmer med slanger.

Og jo større-end livet finale udmærker sig ved lodne lyserød kostumer.

Praktiske oplysninger: Beliggenhed, Kontakter & Hvordan bestiller

 • Adresse:  82 Boulevard de Clichy, 18. arrondissement
 • Tel .:  +33 (0) 153.098.282
 • Metro:  Blanche (linje 2)
 • Forbehold:  Disse er stærkt anbefales, især i højsæsonen, når sæderne sælge ud hurtigt. Du kan også reservere en grundlæggende middag og show pakke her: (bog direkte via Isango). For en altomfattende pakke, herunder en middag og show på MR med en rundvisning på Eiffeltårnet.
 • Billetpriser:  Se aktuelle priser og reservere pladser her 
 • Middag menuer:  French Cancan menuen; Toulouse-Lautrec Menu; Belle Epoque Menu; Frokost menu (vegetarretter til rådighed). For at se aktuelle priser menu, kan du besøge denne side på den officielle hjemmeside. 
 • Påklædning:  Neat, semiformal til formel påklædning er påkrævet (ingen løbesko, T-shirts og jeans, shorts, etc.)
 • Betalingsmuligheder:  Kontant og alle større kreditkort accepteres
 • Besøg den officielle hjemmeside (på engelsk)
 • Andre:  Fotografi, rygning, mad og drikkevarer købt uden for spillestedet er forbudt

Mit sidste ord

Klichéer bugne på det nuværende Moulin Rouge show og nogle kan finde det i bedste fald forældet og i værste fald offensiv. For at være fair, selvom det aldrig hævder at være andet end en prangende tilbagevenden til den oprindelige Moulin Rouge kabaret. For en mere kantede kabaret, kan du ønsker at prøve Champs Elysees-baserede Lido , en favorit blandt parisere. Som skeptiker, jeg fandt Moulin prangende, kitsch og meget turist-orienteret, men stadig en meget behageligt og umagen værd aften.

Hvis du ikke er afskrækket af lange linjer og turist billetpris, Moulin Rouge er en one-off og mindeværdig oplevelse.