Ianuarie la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

 Ianuarie la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
În timp ce poate fi rece la Londra, în ianuarie, puteți, de asemenea, s-ar putea prinde coada-end de decoratiuni de vacanță fermecătoare ale orașului. Ianuarie la Londra, este printre cele mai bune momente pentru a vizita acest oras de notorietate scumpe, dacă sunteți pe un buget. Vânzările ianuarie vor satisface cumpărător cel mai dedicat, în timp ce hoteluri oferă, de asemenea, reduceri la tarifele camerelor în această lună liniștită.

Atâta timp cât te îmbraci cu căldură, ianuarie este, de asemenea, un moment ideal pentru a vizita atracții populare, fără a deveni copleșiți de mulțimi.

Londra Vremea în ianuarie

In timp ce Londra este întotdeauna un pic umed, ianuarie este deosebit de rece și umed, dar încă, în general, mai cald decât multe alte țări din Europa de Nord, iar ocazional zi surprinzător de cald.

 • de mare medie: 47 grade Fahrenheit (8,5 grade Celsius)
 • Media redus: 41 de grade Fahrenheit (5 grade Celsius)

Temperaturile din Londra, de obicei, numai picătură aproape de congelare seara, iar orașul experiențele de obicei 11 zile de precipitații în luna ianuarie și primește numai opt ore de lumina pe tot parcursul lunii. Zapada nu este larg răspândită în Londra, dar are loc ocazional.

Ce să Pack

Wrap cald în mulțime de straturi. Ianuarie și începutul lunii februarie sunt cele mai reci ori în Londra și veți dori întotdeauna să aducă o umbrelă când explorarea Londrei. În zilele cele mai reci, o haină de iarnă grea este necesară. , pantofi de mers pe jos impermeabile robuste sunt încă un must-pack pentru Londra.

Ianuarie Evenimente în Londra

Londra nu suferă de un post-vacanță de drop-off, din ianuarie oferă o mulțime de evenimente pline de distracție pentru vizitatorii să se bucure.

 • Ziua Parade de Anul Nou (1 ianuarie): A se vedea marș benzi, majorete, dansatori, acrobați și să ia în stradă , ca parte a celebrului Londra de Anul Nou Ziua Parade.
 • London Boat Show (începutul lunii ianuarie): Mai mult500expozanti prezenta cele mai bune inovații și echipamentbărci la această sărbătoare masivă a tuturor lucrurilor nautice la ExCelLondra.
 • Festivalul douăsprezecea noapte ( la începutul lunii ianuarie): Acest eveniment gratuit marchează sfârșitul Crăciun și salută în Anul Nou cu un program de evenimente bazate pe obiceiuri de sezon vechi.
 • Intră în teatru din Londra  (ianuarie și februarie): apuca bilete la preț redus 50 + spectacoleteatruLondraca parte a acestei promoții anuale.
 • Art Fair Londra (mijlocul lunii ianuarie): Taxat ca premier târgartă contemporană britanică și modernă din Marea Britanie, acest eveniment la Centruldesign Islington reunește peste 100galerii și oferă discuții, excursii, și instalațiiscară largă.
 • Anul Nou Chinezesc Parade și Festivalul (sfârșitul lunii ianuarie până la mijlocul lunii februarie): Sărbătoriți cel mai important eveniment din calendarul chinezesc urmând parada plină de viață de-a lungul Charing Cross Road și Shaftesbury Avenue. Festivitățile culmina în Trafalgar Square, și vă puteți bucura de o mulțime de divertisment gratuit și mâncăruri delicioase în Chinatown.
 • London Festival Internațional mime  ( pe tot parcursul ianuarie): Cel mai lung festivalfuncționare degen, această celebrare a formeiartă tăcută are loc în diferite locuriperformanțăîntreaga Londrainclusiv Barbican și Teatrul Soho.
 • Comemorarea Charles Mucenicul (30 ianuarie): Această comemorare anuală a 1649execuție regelui Carol I lui are loc în Sala Banquetingpe Whitehall și include o coroanăstabilire și rugăciuni. Un corobicei însoțește serviciul.
 • Vânzările ianuarie ( de la 26 decembrie): Snap – o afacere în „vânzări ianuarie“ , care încep punct de vedere tehnic în ziua de box. HarrodsJohn Lewis , Selfridges , și  Liberty  sunt întotdeauna opțiuni fiabile pentru chilipiruri post-Crăciun.
 • Aplica pentru bilete pentru Trooping Color în iunie (ianuarie și februarie): Sărbătorirea zilei de naștere a reginei , în iunie necesită o planificare timpurie, și vă oferă un motiv pentru a face o călătorie de întoarcere.

Ianuarie Sfaturi de călătorie

 • Când sunteți de ambalare pentru călătoria dvs. ianuarie la Londra, pachet ca dacă vizitați o destinație tipică de iarnă. Aceasta include un voinic fular, mănuși, haina, și pălărie.
 • Londra nu duce lipsă de atracții gratuite în fapt, multe dintre cele mai bune lucruri din oraș sunt gratuite sau low-cost. Iarna este o mare de timp pentru a profita de atracții aglomerate, în mod normal, cum ar fi British Museum.
 • Dacă sunteți de planificare o excursie la Londra pentru mai târziu în cursul anului, rezervare călătoria în ianuarie poate plăti în continuare în afara mari: excursii internaționale înregistrate în ianuarie sunt de multe ori mai ieftin decât la călătorii rezervate în timpul altor luni.
 • Dacă vizita la începutul lunii ianuarie, festive decoratiuni de Craciun va fi în continuare pe ecran. Mergeți pe Carnaby Street, Regent Street și Oxford Street pentru a vedea cel mai bun decor.