În cazul în care pentru a găsi Chilipiruri Designer Outlet și Magazine din Roma

Posted on

 În cazul în care pentru a găsi Chilipiruri Designer Outlet și Magazine din Roma
Există multe locuri minunate pentru a face cumpărături în Roma, dar multe dintre magazinele de designer de pe Via Condotti nu sunt accesibile publicului larg de cumpărături. Din fericire, există mai multe locuri din capitala Italiei , unde puteți găsi designer de îmbrăcăminte la prețuri de chilipir, precum și centre de evacuare , care poate ajunge cu autobuzul de transfer de la Roma.

Reducere de cumpărături Designer

În centrul istoric al Romei, mai multe magazine vând extra-uri din showroom-uri de designer sau duds la mâna a doua de la setul de moda orașului. Cel mai bun loc pentru a căuta este în partea de vest a orașului Piazza Navona și Campo de“Fiori, în special în jurul Via del Governo Vecchio și Corso Vittorio Emanuele II.

Pe o porțiune scurtă de Via del Governo Vecchio, în apropiere de unde se intersectează cu Via di Parione, veți găsi un grup de magazine de îmbrăcăminte de epocă și folosite bine stabilite. Aceasta include Dafano Omero, vestiti Usati Cinzia, și Ciao Vintage. Pe Corso Vittorio Emanuele II, Antonella e Fabrizio este un magazin de tip boutique, cu marfa la preț redus de etichete italiene.

Pe drumul de la Via Arenula la Campo de’Fiori, Via del Giubbonari este căptușit cu cea mai mare parte accesibile, magazine one-off. Veți găsi, de asemenea vânzătorii ambulanți Hawking false (și ilegale) genți de mână de designer. Peste râu, puteți scormoni în jurul străzile înguste Trastevere a găsi-o de-un fel arată de designeri locali.

Dacă doriți să aduceți acasă unele parfum care nu te va mirosi pe nimeni altcineva, Romastore Profumi (Via della Lungaretta 63) vinde soiuri rare de parfum de la designeri italieni și internaționale.

Un alt loc popular pentru a găsi o selecție largă de etichete de designer este Gente, un magazin cu mai multe locații din oraș, inclusiv pe Via del Babuino (numerele 81 și 185) și Via Frattina, 69. Ambele străzile sunt aproape de Treptele Spaniole. Gente chiar are propria sa ieșire pe strada Via Cola di Rienzo, 246 (situat pe malul de vest al râului Tibru).

Dacă doriți să aduceți acasă unele moda din Italia , fără maxing cărțile de credit, Via Cola di Rienzo, care se desfășoară între râul Tibru și Cetatea Vaticanului, este căptușită cu mid-range la magazine high-end. Unele branduri cunoscute includ Nike, Pandora, si Zara. Ele nu pot fi „made in Italy“ moda , dar cel puțin poți spune că a cumpărat articolele dvs. în Italia.

Sfat de călătorie : buticuri de modă din Roma deține vânzări uriașe de două ori pe an , în ianuarie și iulie. Cumpărătorii pot aștepta să găsească un produs cu preț redus până la 70 la sută, ceea ce face aceste două luni , ori excelente pentru a găsi chilipiruri din Roma.

Shopping Outlet Dincolo de zidurile Romei

suburbiile Romei au mai multe puncte de vânzare care merită vizitate. La sud de districtul EUR, sunt puncte de vânzare la Castel Romano, parte din lanțul McArthurGlen de centre de evacuare. Castel Romano are 110 buticuri de evacuare, inclusiv Dolce e Gabbana, Roberto Cavalli, La Perla, Ermenegildo Zegna, Salvatore Ferragamo, Calvin Klein, Valentino, și multe altele.

Castel Romano este deschis zilnic, 10:00 – 09:00 pm și de transfer de autobuze circulă de mai multe ori pe zi, de la stația Termini la Castel Romano. De asemenea, aproape de Castel Romano este tema filmului parc, Cinecitta lume.

La sud de Roma, pe autostrada spre Napoli, este Valmontone Fashion Outlet, parte a lanțului Fashion District de puncte de vânzare. Valmontone are aproximativ 200 de puncte de vânzare de designer, inclusiv Bottega Veneta, Adidas, Byblos, Frette, Valleverde, și zeci de alte buticuri de designeri italieni și internaționale. Dacă vă aflați la Roma, fără o mașină, Valmontone oferă un autobuz de transfer la puncte de vânzare sale de joi până duminică, cu pick-up aproape de stația Termini.