În cazul în care Uita-te la Londra Great River Race

Posted on

În cazul în care Uita-te la Londra Great River Race
Marea River Race este o cursă de canotaj anual la Londra râul Tamisa, uneori cunoscut sub numele de River Marathon din Londra. Cursul este istovitoare 21,6 mile lungime și se execută în amonte de zona Docklands în est la Ham în Richmond în partea de vest. Peste 300 de bărci tradiționale rând și meserii vâslite să ia parte la eveniment, inclusiv bărci chinezești dragon, canoe de război Hawaiian, și longboats Viking.

Evenimentul atrage concurenți din întreaga lume. Mulți concurează pentru a câștiga, dar sunt mult mai multe care iau parte pentru a te distra sau de a strange bani pentru caritate.

Normele prevăd că bărcile trebuie să fie deplasate cu vâsle sau cu vasle si au un cox și un pasager (deși ambele cox și pasager poate alterna cu vâslași în timpul cursei). Până la 300 de bărci de a lua parte, inclusiv Gigs, skifurile, celtice Longboats, cuțite, Currachs, Dragon Ambarcațiuni, Whaleboats și un sortiment de ambarcațiuni de noutate. Ambarcațiuni sunt handicapat de clasă pentru a oferi o competiție globală, precum și concursuri de clasă. Ca dezavantajarea este pe prima bază cea mai lentă-departe, acest lucru face pentru o cursă plină de viață.

Cursa atrage Racers grave precum și vâslași petrecere a timpului liber, făcându-l un echivalent pe bază de apă a Maratonului Londra, și un spectacol interesant și plin de culoare pentru cei mulți care vin sa ma uit la poduri și pe malurile râurilor. Fiecare barca este necesar pentru a transporta un steag, iar premiile includ unul pentru rochie fantezie.

Istoria Evenimentului

Prima cursă a avut loc în 1988, când 72 de participanți au luat la apă în 20 de bărci reprezentând șase țări diferite. Concurenții au inclus tineri Cadeti de mare, veterani cu vâsle, și entuziaști plimbare cu barca. Evenimentul a crescut de patru ori acum în dimensiune și a atras o serie de nave, cum ar fi o replica de bronz vârstă bucătăriilor greacă și cea mai veche barcă de curse cu vâsle din lume care datează din 1800. Evenimentul internațional a atras câteva stele de-a lungul drum, inclusiv Sting si Jerry Hall și este cel mai prestigios eveniment de acest gen din Europa.

Cursa Route

Start: Docklands Sailing Center , Millwall Riverside, Westferry Road, London Docklands
Finish: Ham Casa , Richmond

Când se întâmplă

Acest eveniment anual are loc în strânsă septembrie Festivalul Tamisei. Ora de începere este de obicei în jur de 10 AM.

În cazul în care Uita-te

Tower Bridge este una dintre cele mai populare locuri pentru spectatori de aceea este recomandat sa ma uit la London Bridge, urmatorul pod de-a lungul râului Tamisa.

Alte poduri populare includ:

  • Richmond Podul
  • Hammersmith Podul
  • Podul Wandsworth
  • Podul Battersea
  • Podul Westminster