În jurul Noțiuni de bază Italia pentru transport public

Posted on

 În jurul Noțiuni de bază Italia pentru transport public
În timp ce Italia ar putea fi de origine a producătorilor de automobile de renume, cum ar fi Ferrari și Maserati, oricine care a trebuit să conducă și parc într-unul din orașele țării nu poate fi prea entuziasmat sa retraim experienta. Rețeaua de transport public din Italia este destul de bun, și include trenuri, autobuze și servicii de feribot în jurul coastei, și este cu siguranță în valoare de vedere, dacă sunteți în căutarea pentru o experiență de vacanță ceva mai puțin stresantă. Aici este o privire la rețeaua de transport din Italia, și câteva idei cu privire la modul de a planifica de călătorie fără a fi nevoie pentru a obține la volanul unei mașini.

Trenurile de mare viteză în Italia

Timp de mulți ani, căile ferate italiene au avut o reputație proastă pentru calitate și pontaj lor, dar de investiții semnificative în infrastructura și trenurile care deservesc țara înseamnă acum că cele mai multe călătorii în între marile orașe pot fi finalizate la trenurile de mare viteză, care sunt mai rapide decât de zbor . Dacă sunteți pe un buget, atunci puteți călători în continuare pe trenurile locale, care va dura un pic mai mult timp, dar rezervare înainte cât mai mult posibil, și cu ajutorul sistemelor de rezervare on-line pot de obicei sac un loc pe unul dintre serviciile de mare viteză un preț foarte rezonabil.

Dacă se întâmplă una dintre călătorii mai lungi, cum ar fi Milano la Roma sau călătorind între Roma și Sicilia, gama de trenuri de dormit sunt sigure și confortabile, și bine merită luat în considerare ca o alternativă de a lua un zbor și de plată pentru o noapte suplimentară a lui cazare.

Rețeaua locală de tren

În timp ce acestea nu pot fi la fel de rapid ca trenurile de mare viteză, numărul mare de linii și servicii care ramură încrucișa capacul țării cele mai multe locuri și sunt accesibile, și de obicei vă va cumpăra doar un bilet la gară și hop pe tren. Spre deosebire de trenurile de mare viteză, nu veți găsi nici o rezervă cu privire la aceste servicii, și este posibil să nu obțineți întotdeauna un loc în timpul orelor de vârf serviciile. Cu toate acestea, prețurile sunt ieftine, dar amintiți-vă doar pentru a se asigura că vă validați biletul înainte de a ajunge pe tren, folosind una dintre mașinile self-service pe platforma.

Puteți achiziționa bilete care permit transportul feroviar nelimitat într-o anumită regiune, care poate fi un mod foarte accesibil pentru a obține în jur, dacă vă aflați într-o anumită zonă.

Autobuze din Italia

Rețeaua de autobuz din Italia este una care este în creștere rapidă, în special serviciile de transport cu autobuzul pe distanțe lungi, cu companii care oferă rute de transport cu autocarul în multe țări, cum ar fi Megabus și Flixbus începe să ofere tarife pe distanțe lungi și în Italia. Autobuzele locale pot fi un pic de un mister, dar biroul turistic local va fi de obicei în măsură să vă ajute să găsiți un anumit autobuz sau rută. Biletele sunt achiziționate de la magazine sau mașini automate de bilete de la stația de autobuz și sunt validate odată ce sunteți pe autobuz, în timp ce există câteva inspectori care vin în jurul valorii de bilete pentru a verifica.

Bărci și Traseele de feribot în Italia

Marea Mediterană și Marea Adriatică oferă o mulțime de rute de feribot către țările învecinate, în timp ce există, de asemenea, o mulțime de servicii care călătoresc în insulele italiene, cum ar fi Sardinia și Sicilia, cu cel mai aglomerat dintre aceste servicii care operează de la Genoa, Livorno și Napoli. Există mai multe servicii online care vă permit să căutați rute diferite, cu site-ul Traghetti fiind o resursă utilă pentru acest scop. Cu mai multe lacuri mari din țară, veți găsi, de asemenea, unele servicii locale, care sunt adesea foarte populare printre turisti care se bucură de vedere, cu Lacul Maggiore, Lacul Como, Lacul Garda și Lacul Iseo printre cei care oferă rute de feribot.

Rețele de metrou în orașele italiene

In timp ce Roma și Milano au cele mai mari rețele de metrou din țară, mai multe orașe au un sistem integrat de transport local pentru a ajuta oamenii obține în jur, cu Torino, Napoli, și Genova având, de asemenea, sisteme feroviare subterane. Autobuzele și tramvaiele contribuie, de asemenea, la aceste sisteme, precum și unul dintre principalele avantaje este faptul că cele mai multe orașe va permite să achiziționați un bilet care poate fi folosit pentru mai multe servicii diferite. Cele mai multe vă va cere să validați biletul, astfel încât asigurați-vă că vă verificați cum să facă acest lucru, și pentru a evita orice conversații incomode cu controlorii locali.