Înainte de a rezerva un hotel în Bali – Cum de a alege cel mai bun Cazare în Bali

Posted on

Înainte de a rezerva un hotel în Bali - Cum de a alege cel mai bun Cazare în Bali
Înainte de a rezerva un hotel din Bali, există câteva limitări de luat în considerare – mai ales dacă cumpărături pentru cazare online, în timp ce încă de la domiciliu.

Acest hotel tradițional sau pensiune? Homestay sau Airbnb? O varietate largă de opțiuni pentru a satisface peste 4 milioane de vizitatori care sosesc pe insula in jurul anului. Hoteluri variază de la lux și la bordeie, care singuratic costa mai putin de 10 $ pe noapte.

Bali este o destinație de top în Asia. De fapt, este cel mai vizitat de estimat 922 insule locuite ale Indoneziei. Nu risca vacanta ta de vis de obtinerea blocat într-un loc pe care nu se bucură.

Cel mai bun loc de cazare în Bali

Există o mulțime de locuri pentru a rămâne în Bali, dar anumite zone tind să atragă anumite tipuri de călători și bugete.

Acestea fiind spuse, alegând o zonă nu înseamnă că ești blocat acolo! Comune Bali bemos au devenit un lucru al trecutului; Călătorii folosesc taxiuri, servicii sau autobuze Povestea calatoriei turistice (Perama este o alegere populară) pentru a obține între locuri.

Apuca, o aplicație similară cu Uber Povestea calatoriei si Lyft este o opțiune populară de pe insula. Dacă sunteți de conducere confortabil într-o mulțime de trafic, Bali este un loc minunat de a închiria o motocicletă (scuter).

Datorită aproape cinci kilometri de plaje largi și proximitatea aeroportului, Kuta este în cazul în care acțiunea este – pentru o mai bună sau mai rău. Cei mai mulți vizitatori petrec cel puțin un pic de timp în sudul Bali, înainte de a merge în locuri mai liniștite, mai departe,.

Deși nu este exhaustivă, iată câteva dintre cele mai populare locuri de cazare în Bali:

  • Kuta Beach: Kuta atrage cele mai surferi și călătorii cu rucsacul in spate, astfel încât există o mulțime de opțiuni, zgomotoase de cazare buget în jurul epicentrul Poppies I și II. În paralel cu plaja, Jalan Pantai (Beach Road) în Kuta este destul de bine trageți principal pentru Bali. Jalan Legian (întindere Kuta) este o fâșie ocupat de cluburi de noapte, restaurante și magazine. Viața devine mai liniștită , în general , pe măsură ce trece mai departe spre nord de plaja Kuta.
  • North Kuta Beach: Chiar deasupra Kuta Beach, veți găsi Legian – ușor mai liniștit în afară de barurile sportive umplute cu obișnuiții Bali-băut zi. La nord de Legian Seminyak în cazul în care hotelului și opțiuni de luat masa sunt considerabil mai upscale în comparație cu vecinii lor din sud.
  • Ubud: Verdant Ubud este renumit pentru atragerea de o mulțime de yoga, dar are partea sa de cafenele, restaurante organice, artizani, și cultura pentru a compensa lipsa unei plaje.
  • La sud de aeroport: Jimbaran și Uluwatu sunt renumite pentru surfing de clasă mondială. Plaje stâncoase și valuri mari păstrează multe familii departe, dar unele oferte mare pentru hoteluri de tip boutique și homestays pot fi găsite în zonă.
  • Sanur: Sanur, pe coasta de vest chiar vizavi de Kuta și Denpasar, găzduiește cel mai vechi hotel de lux din Bali. Banda tinde să atragă mai mulți călători mai vechi, „sofisticate“ decât Kuta. Plaja este pus înapoi, dar cu oriunde, un pic viata de noapte poate fi încă găsite.
  • Nord – est: Ahmed, în colțul de nord – est a insulei, devine rapid un hotspot pentru simulare. Multe dintre hoteluri mici de-a lungul plajei cu nisip negru nu se găsesc on – line.

Ar trebui să vă carte înainte sau în persoană?

Vechea enigmă dacă pentru a rezerva durata șederii sau doar primele câteva nopți înainte de a ajunge este o adevărată provocare în Bali.

Cu toate ca rezervarea unui hotel din Bali , înainte de a ajunge face minuni pentru pace de spirit, puteți plăti pentru ea în mai multe moduri. Găsirea acolo e mult mai bine mai liniștită prietenos hotel de ușă / / următoare cu ratele de actualizare este frustrant, mai ales atunci când sunteți deja blocat într – o proprietate rezervat de la domiciliu. Aflând că există un proiect de construcție zgomotos întâmplă și o cameră este nerambursabili este chiar mai frustrant!

Din pacate, fotografii pot fi măsluit pentru a le face să arate mai atrăgătoare pentru persoanele care fac rezervări de la mii de mile distanță. Rafinarea comentarii on-line este o practică comună în Bali; nu cred că tot ceea ce vezi sau citit.

Presupunând că nu sunt unul dintre multele care se îndreptau spre Bali, luna de miere în fiecare an și sunt dispuși să ia un mic joc de noroc, ați fi putut rezerva doar prima noapte sau două și apoi schimbați hoteluri, dacă este necesar. Cere recepția să se extindă în cazul în care locul corespunde așteptărilor. Aceasta este, evident, o strategie periculoasă în perioadele de vârf. Confirmați că veți primi prețul inițial oferit on-line în cazul în care vă decideți să se extindă – acest lucru nu este întotdeauna cazul.

Călătorind în timpul sezonului de vârf în Bali face de așteptare pentru a rezerva un hotel un pic mai scumpe, dar veți fi în continuare posibilitatea de a găsi o cameră.

Sfat: Veți avea nevoie de numele și adresa unui hotel la ieșirea din aeroport. În cazul în care nu rezervare înainte, cel puțin nu suficient de cercetare pentru a ști de unde să înceapă. Niciodată nu ia recomandarea șoferul de taxi pentru un hotel din Bali.

Nu toate hotelurile sunt online

Nu toate hotelurile care au o înregistrare on-line. Nu vă lăsați descurajați de prețurile sau lipsa de disponibilitate în funcție de ceea ce vezi pe site-urile de rezervare.

Pentru fiecare hotel găsiți disponibile pe site-uri populare de călătorie, sunt, probabil, mai multe hoteluri de trei deținute în mod independent, buget din apropiere, care nu sunt stabilite pentru rezervarile online.

Mai mult decât atât, nu toate camerele din fiecare hotel sunt listate ca fiind disponibile pentru site-urile de rezervare. De fapt, hoteluri poate deschide doar o mână de mai multe camere de la rezervările online. Doar pentru ca un site de rezervare vă spune un hotel este plin nu înseamnă întotdeauna că nu există camere sunt disponibile.

Nu se asigura acestea pot fi găsite on-line de afaceri inteligente pentru hoteluri în Bali? Da, dar unele lipsește knowhow; alții nu vor să renunțe 15 la sută sau cam asa păstrate drept comision de site-uri turistice. Amplasarea lor mare ar putea însemna că ei primesc destul de mers pe jos de-abia în afaceri și deranjez cu listări on-line.

Recepția vă poate cere să Rezervă online

Inexplicabil, Bali este unul dintre puținele locuri din Asia de Sud – Est , unde managementul hotelului , uneori , preferă să rezervați o cameră online , mai degrabă decât la recepție! Walk-in și prețurile on – line pot diferi foarte mult din cauza concurenței intense între hoteluri pe site – urile de călătorie.

Mai degrabă decât de potrivire prețul pentru o cameră enumerate on-line, de management va prefera, uneori, să plătească Comisiei și cere ca walk-in oaspeții stau la recepție – la câțiva pași de recepție – pentru a rezerva propriile lor camere!

Sfat: Prețul pentru a extinde camera dvs. poate fi semnificativ mai mare decât ceea ce ai rezervat on – line. Vei fi spus de multe ori să plătească prețul-plimbare sau lupta Bali notorie Wi-Fi lent pentru a prelungi șederea on – line.

Comentarii nu sunt întotdeauna cinstit

Așa cum este cazul cu destul de mult toate comentariile on-line, să fie un pic sceptic cu privire la ceea ce ai citit. Comentarii obține nerușinare gamed în Bali.

Pensiuni șterge în mod regulat clienți rău sau să se angajeze „influențatori“ on – line pentru a lăsa o mulțime de comentarii pozitive. Prietenii și familia sunt in joc, de asemenea. O modalitate de a spune este că aceste tipuri de comentarii sunt adesea atât de strălucitoare ele ies în evidență de celelalte într – un mod artificial.

Cel mai vechi truc din carte? Lasă un comentariu la pagina unui concurent despre ploșnițe. Deși nu este o problemă gravă în Bali, și, probabil, doar împunsătură cuiva la hotel, ar trebui să știți cum să verificați camera pentru bug-uri de pat, imediat după verificarea în.

Airbnb funcționează bine pe Bali

Airbnb a explodat în popularitate pe Bali. Multiplele locuitorii de expatriați care sa stabilit la Bali călătoresc frecvent sau se întoarcă în țările lor de origine. Unii dintre acești locuitori aleg să închirieze casele și apartamentele lor, în timp ce plecat. Altele pot închiria pur și simplu o cameră în plus în timp ce încă în viață la fața locului.

Dacă întâmpinați probleme în a găsi un hotel în Bali, preferă să aibă o bucătărie, sau doresc să rămână într-o zonă mai rezidențială, luați în considerare în căutarea unui Airbnb. Multe opțiuni Airbnb sunt doar în afara zonei turistice. Pentru mai multă mobilitate, căutați locuri la câțiva pași de rețele feroviare extinse KL lui.

Zgomotul poate fi o problemă

Probleme de zgomot vin și pleacă la hoteluri din Bali. Dacă stați în backpacker pensiuni în Kuta în cazul în care părțile rula cu întârziere, sau aproape de capătul sudic al Jalan Legian – pline de viață banda pentru viața de noapte – se așteaptă să audă tronc tronc de muzica electronica toata noaptea.

Dar , chiar și în cazul în care strategic selectarea să rămână în Bali poate însemna încă de-a face cu zgomot. În lunile de sezon de umăr din martie și aprilie, hoteluri poate fi într – o grabă pentru a termina proiecte de construcții și renovări înainte de sezonul ocupat incepe vara. Primele ore tronc tronc poate veni de la ciocan un contractor, mai degrabă decât piesa techno un DJ.

Traficul este o problemă gravă în jurul insulei, iar șoferii sunt foarte înclinați să folosească coarne lor. În cazul dat posibilitatea de a alege, cere întotdeauna o cameră care nu se confruntă pe stradă. Plată diferența pentru o „vedere la grădină“ , camera poate fi în valoare de diferența. În afară de Ziua anuală a tăcerii, zumzetul motociclete nu se oprește niciodată de-a lungul marilor artere din Bali.

Alegeți cu grijă Locații hotel

Înainte de a comite un hotel, pur și simplu pentru că un site de rezervare listată ca „.04 mile de plajă“, aduce Google Maps și complot ruta ca un pieton cu picioare, mai degrabă decât aripi. Ați putea fi chiar posibilitatea de a face o plimbare Street View de la adresa la plajă.

Multe hoteluri din Bali buget sunt situate, aleile înguste în jos întunecate și locuri incomode pentru a ajunge pe jos. Uneori, un acces ușor plaja este blocat de proprietăți hotel de lux care nu permit non-oaspeții să taie. Securitatea este de obicei postate.

Deși crima este destul de scăzut în Bali, mersul pe jos pasajele stinși înapoi la hotel după apusul soarelui ar putea fi intimidant. Nu pur și simplu să se bazeze pe distanțele geografice enumerate, care sunt de multe ori în linie dreaptă.

Nu toate Homestays sunt ideale

administrat de o familie Homestays sunt populare în Bali. Uneori, cuvântul „putere de rezistentă“ este utilizat interschimbabil cu „pensiunea“ sau „pensiune“, astfel încât micul dejun poate sau nu pot fi incluse. Puteți să fiți siguri că rezervare o „putere de rezistentă“ nu înseamnă că veți fi într-un hotel mare creștere.

Deși stau într – o putere de rezistentă ar trebui să ofere , teoretic , o oportunitate mai bună pentru o experiență de ciudat, culturale, acestea nu sunt întotdeauna opțiunea cea mai confortabilă. Multe Homestays sunt conduse de familie, astfel încât angajații forțați să „câștige să își păstreze“ poate fi mai entuziasmat de curățare sau de a răspunde la plângeri. Din motive evidente, Homestays sunt de obicei mai mari proprietăți cu mai multe probleme. Bariera lingvistică poate fi o problemă atunci când se vorbește limba engleză membrii personalului nu sunt în jur.

Ferește-te pentru Alegerea de top

Homestays și pensiuni care au câștigat râvnitul lista de top pick-in ghiduri populare despre Asia, de asemenea, uneori, suferă de o lipsă de energie. Așa-numita „Guidebook Effect“ se asigură că vor primi un flux constant de clienti, indiferent de efort. Un personal suprasolicitat devine mai puțin cordială atunci când afacerea cvadruple, dar salariile rămân aceleași. Bacșișul nu este o practică comună în Indonezia.

Deși alegerea printre cele mai apreciate hoteluri de pe insula pare ca un pariu sigur, depinde de gestionare. Vei avea cu siguranță un timp mai dificil de negociere pentru o reducere de cameră atunci când stați la ponturi de top.

Indicație: Atunci când negociază o rată de cameră, oferă să renunțe la micul dejun gratuit. Procedând astfel , este o concesie și permite gestionarea pentru a salva fata.

Testul Wi-Fi înainte de a decide

Dacă Wi-Fi este foarte important pentru tine (de exemplu, veți fi de lucru sau de a face o mulțime de apeluri pe internet în timp ce la hotel), veți dori cu siguranță să verifice că funcționează bine înainte de a lua o cameră. Chiar hoteluri mari, de lux sunt afectate de conexiuni Wi-Fi lent, o sursa mult prea familiar de frustrare pentru nomazilor digitale în Bali.

Încercați să întrebați recepție pentru o cameră mai aproape de punctul de acces, cu toate că acest lucru nu s-ar putea face o diferenta pe timp de noapte și în zilele ploioase, atunci când mai multe persoane rândul său, la laptop-uri și smartphone-uri pentru divertisment.

Verificați dacă un miros de fum

Fumatul în interior este comună în Bali. Chiar dacă ați rezervat o cameră de nefumători, o cameră poate fi convertit la „non fumat“, chiar înainte de a sosit. Uneori fum din zonele comune în hotel se pot intra în camere.

Dacă sunteți sensibil la fumul de țigară, verificați camera înainte de a comite. Mutarea într-o cameră fără miros, nu poate fi o opțiune în cazul în care fumul continuă să iasă din hol.

Nu toate Băuturi de bun venit sunt aceleași

Nu te bucura prea tare dacă descrierea dvs. de rezervare include o băutură de bun venit în timp ce check-in. Multe honeymooner a învățat calea cea mai grea pe care „băutură de bun venit“ nu înseamnă întotdeauna „cocktail“.

Uneori, băuturi de bun venit sunt preparate care conțin zahăr, violet mai apreciate de media în vârstă de 8 ani. Același lucru este valabil și pentru „o băutură gratuită la happy hour“ vouchere dat afară. Chiar și băuturile care conțin bun venit alcool poate fi făcută cu Arak , deoarece este cea mai ieftină opțiune.

Sfat: Arak , o apă de ploaie locală low-cost, a fost responsabil pentru numeroase decese din Bali din cauza otrăvirii metanol – orienteze clar.

Regulile sunt reguli

Indonezia are o reputație ca fiind unul dintre cele mai prietenoase locuri din Asia de Sud-Est. Personalul hotelului este aproape întotdeauna politicos copleșitoare și încercarea de a se potrivi nevoilor.

Știind cum să spun salut în bahasa Indonezia corect vei primi cu siguranta unele zâmbete în jurul pensiunii. Dar veți găsi, de asemenea, că membrii personalului valoare locurile lor de muncă și să adere ferm la politicile hotelului și de protocol, deci mai mult decât personalul hotelului din Occident.

În acest caz, clientul nu este întotdeauna corect – dar șeful de control al finanțelor este întotdeauna dreptate. Dacă micul dejun se termină la ora 10, nu rândul său, până la 10:10 și se așteaptă să primească ceva mai mult decât un zâmbet dulce și „îmi pare rău.“

Utilizați Net

Nu este internetul, plasa de țânțari! Dormit sub o plasă de țânțari nu este doar o noțiune romantică; în cazul în care camera dvs. are unul, este acolo pentru un motiv. Foloseste-l. Păstrați net închis în timpul zilei sau biters poate deveni prins în capcană pe interior.

bungalouri în aer liber și camere cu balcoane fac parte din farmecul pe o insulă exotică, cu clima tropicala, dar Bali are o populație de țânțari considerabilă, care devine foame pe timp de noapte.