Închirierea și conducerea unei biciclete în Bali

Posted on

Închirierea și conducerea unei biciclete în Bali

Iată cum să închiriez o motocicletă în Bali, care să cuprindă sfaturi cu privire la închirierea acestor scutere relativ mici și agile, care sunt omniprezente în Asia de Sud-Est, și care domnia supremă peste scene de trafic în întreaga insulă. În timp ce închirierea unei mașini în Bali și de conducere unul singur este una dintre cele mai bune moduri de a explora multe site-uri minunate din Bali, o motocicletă în Bali vă permite să navigați mai ușor, pe măsură ce acestea permit să acceseze zonele în care patru roți nu merg.

surferi Avid și cei cu o înclinație de aventură vor găsi motociclete o mană cerească. Prin închirierea unei motociclete în Bali, puteți aranja pentru mai multe închirieri de zi pentru durata sejurului, iar la o fractiune din costul daca inchiriati o masina si sofer. Există unele linii directoare legale și de siguranță să ia aminte la când închirierea unui scuter sau motocicleta. Iată Lowdown pentru aventura Bali pe două roți.

Cum Inchirieri biciclete în lucrări Bali

Majoritatea motocicletelor de închiriere din Bali sunt „underbone“ și tipul de scuter, cu lideri de piață regionali fiind Honda si Yamaha, cu modele în prezent populare, cum ar fi ușor de utilizat, Vario automată viteze Honda, Bateti si Scoopy scutere cu 110 la 125cc motoare .

Principalele zone de plajă stațiune, cum ar fi Kuta, Sanur, Jimbaran și destinații cu teren accidentat, dar cu atractii exotice, merită să fie văzute, cum ar fi Candidasa în East Bali au locuri de închiriere rula și deținute de localnici. biciclete parcate sunt ușor de recunoscut cu semne mahmur plăcile numărul lor sau ghidonul lectură, „Motociclism de inchiriat“ sau „mașini și motociclete închiriere“, ca cele mai multe oferă ambele. Puteți alege din închirieri de zi cu zi la un timp convenit întoarcere și data, sau chiar o întâlnire convenabil drop off la hotel. Hotelurile sunt, de obicei în măsură să aranjeze o bicicletă prin concierge, sau puteți merge într-un Warung care oferă închirierea și să ceară.

Avem nevoie de un internațional de licență pentru o plimbare cu bicicleta în Bali?

O licență de motocicliști internaționale este obligatorie pentru o plimbare cu motocicleta în Bali. Dacă nu ați aranjat pentru unul în țara de origine, magazine de închiriere poate șterge, de obicei, calea pentru tine, la o taxă. Tot ce au nevoie este detaliile de rezervare, o dimensiune pentru fotografii tip pașaport și o taxa de administrare – undeva între 10 și 20 USD (IDR 14,000-27,000).

În cele mai multe cazuri, închirieri de motociclete vă va oferi un raport de poliție, cunoscut sub numele de „Surat Kehilangan“ pentru dvs. „permis de conducere internațional a pierdut“, care este disponibil și completat la secția de poliție (cu o „taxă“ de 15.000 IDR). Acest „alibi“ este o practică comună pentru a obține în jurul legii, și v-ar putea salva o dată la o stație de poliție. Cu toate acestea, este încă ilegal.

Puteți aplica pentru licență de motociclist a turiștilor temporar (cu valabilitate limitată) la serviciile internaționale ale Poltabes (oraș sedii de poliție) pe Jalan Gunung Sanghyang în West Denpasar. Va trebui să prezinte originale și fotocopii ale pașaportului, KITAS permis, și să plătească o taxă de aproximativ 25 USD (IDR 250,000-300,000). Acelasi lucru este valabil pentru expati, care pot obține un pașaport valabil mai „SIM C“ calareti licență (valabil numai pentru motociclete – autoturisme nevoie de un alt «SIM»).

Nu există nici o modalitate mai bună de a descoperi insula cu un mare sentiment de libertate și pace sufletească – un document simplu ar putea salva o mulțime de complicații cu poliția rutieră, care au ajuns în obiceiul de a opri străinilor pe biciclete „întrebând“ pentru „amenzi“ sau orice ai avea în portofel, în cazul nu aveți nici un astfel de documente juridice la îndemână.

Are venit cu asigurare?

Deoarece cele mai multe închirieri de motociclete sunt mici și la nivel local a alerga, nu se așteaptă de mult incluziuni cu chiria bicicletei. Cu toate acestea, închirieri de descoperire de Vest-gestionate de biciclete au apărut, place de închiriere biciclete Bali (www.balibikerental.com), care a observat cererea, și oferă opțiuni de asigurare premium în momentul rezervării. Condițiile de trafic în Bali sunt pur și simplu periculoase, dar în caz de incidente, este un lucru bun ești acoperit, și se pot bucura de o 100% fără probleme experiență de vacanță în Bali. În toate cazurile, se recomandă o asigurare de personal de călătorie.

Cât de mult, în medie?

Având în vedere toate sunt în stare bună, inchirieri locale oferă Honda Varios lor de la IDR 50.000 la 75.000 pe zi, și mai puțin pentru biciclete cc mai mici, cum ar fi modelele Scoopy. Bali Inchirieri biciclete garantează biciclete noi proaspete, deoarece acestea să meargă de cele care depășesc un anumit kilometraj, cu chiriile zilnice începând de la 5,95 USD (IDR 80.000). biciclete mari, cum ar fi Harley-Davidson sunt disponibile la Dewata Harley Davidson pe Dewaruci sens giratoriu Kuta, care oferă pachete diferite, pornind de la 100 USD (IDR 1400000) pentru chiriile de patru ore, inclusiv un ghid turistic, și 55 USD (IDR 750000) pentru auto-plimbari. Rezervoare sunt în mod normal jumătate plin.

Ce pentru a verifica dacă …

Verificați bicicleta pentru daune vizibile și zgârieturi – asigură proprietarul le recunoaște. Evitați fiind victima unei înșelătorie în cazul în care sunteți acuzat pentru daune minore. Chiar ia în considerare să se rupă fotografii ca dovadă. Deci, tu nu te vina. Escrocheriile, deși cea mai mare parte izolat, se poate întâmpla, de la „sabotaje minore“ la „furt deliberată“, în cazul în care vă ajung extorcat.

Familiarizați-vă pe bicicletă și comenzile sale. Examinați siguranța motocicletei: frâne eficiente, accelerație de gaz receptivă, farurile de lucru switch-uri, etc. Intoarceti toate pe, inclusiv rotirea motorului. Rețineți că cele mai multe biciclete de închiriere sunt unelte automate, sau denumit „matic“, cu frâne față și spate fiind frânele de pârghii mâner – este mult mai sigur de a le folosi împreună în același timp. Ia-o casca corespunzătoare cu o curea care se potrivește bine și „clicuri“.

Sfaturi și sfaturi

Purtați întotdeauna o cască de protecție și îmbrăcăminte de protecție. O motocicletă este eliberarea, vânt-în-păr senzație, dar nu merge în jurul valorii de bustul gol sau fara casca. În afară de propria siguranță, echitatie neascultători invită doar opriri de poliție clare și dispreț de rideri locali.

„Fă ca localnicii fac“ nu se aplică în totalitate motocicleta de echitatie în Bali. Ei de obicei ajunge sau în zig-zag prin trafic dens, fără comutare lumini indicatoare, explozie prin lumini de culoare roșie, și „da drumul“ pare inexistentă. stiluri de călărie locale poate arata distractiv și tentant … doar nu o fac de dragul propria siguranță, urmați semnele și să fie un călăreț sensibil, în orice moment.

Echitatie cu un GPS sau smartphone GPS activat poate fi un mare ajutor atunci când pe drum, în Bali. În cazul unei pene de cauciuc, cere un local pentru ajutor sau de orientare către cel mai apropiat standul de reparații pe marginea drumului (există multe în zonele urbane și prin satelit) pentru a obține patch-uri pentru a-l în jurul valorii de un dolar (IDR 15.000).

Verificați întotdeauna nivelul de combustibil în timp ce pe drum – scutere viteze automate tind să se scurgă mai repede decât tipurile de unelte manuale. Cele mai multe modele au rezervoare de aproximativ 4 litri, cu benzină tip comercializat în Indonezia ca „Premium“, la doar o jumătate de dolar (IDR 7,300) pe litru. stații de benzină de stat (SPBU Pertamina) sunt practic peste tot, în interiorul și în raze apropiate domenii principale.

Unde și cum să le găsească

Aproape toate principalele zone de plajă stațiune au local gestionate închirieri de motociclete (ca o ofertă suplimentară în afară de mașini). Este mai ușor să solicite concierge hotel, care, de asemenea, s-ar putea referi și aranja unul pentru tine, și să aibă o marcă de motociclete disponibile și tipul lăsat la hotel, la ora și data convenită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *