Îngeri și demoni Top site-uri din Roma și Vatican

Posted on

În cazul în care pentru a vedea locațiile recomandate în carte și film Îngeri și demoni

Îngeri și demoni , filmul bazat pe cartea lui Dan Brown, este stabilit la Roma și Vatican. Aici sunt locuri de top le veți vedea în film. Puteți vizita aceste locuri le data viitoare când ești la Roma.

Piața Sfântul Petru și Basilica

Vaticanul este un stat independent suveran mic și acasă la Papa. Bazilica Sfântul Petru, unul dintre cele mai mari biserici din lume, și Piața imens Sfântul Petru domina Vaticanul și figura proeminent în film. Intrarea la Bazilica Sfântul Petru este gratuit, dar pentru a vizita săpăturile Vaticanului, necropola de sub Bazilica Sfântul Petru, unde are loc o parte a filmului, va trebui să rezerve înainte pentru o vizită ghidată.

Castel Sant“Angelo și Passetto

Castel Sant“Angelo, construit ca un mormânt pentru Hadrian în secolul al doilea, a fost folosit ca o cetate, până când a devenit o reședință papală în secolul al 14-lea. Un pasaj secret, Passetto, se conecteaza la Vatican. În film, acesta este un loc Iluminaților vechi secret utilizat spre sfârșitul poveștii. Astăzi Castel Sant“Angelo găzduiește concerte de vară. Passetto, închisoare, și camere private de Clement al VII pot fi vizitate.

Piazza Navona și Fântâna Four Rivers

Piazza Navona este o piață plină de viață inelat cu high-end cafenele și palate baroce. Stelele piazza de formă ovală sunt trei fântâni baroce generoase. Fântâna centrală, Fântâna râurilor sau Fontana Dei Fiumi, reprezintă Apa pe calea iluminării în poveste. Creat de Bernini în anii 1650, fantana portretizează patru râuri – Dunărea, Gange, Nil, și Rio de la Plata.

Santa Maria del Popolo și Piazza del Popolo

Santa Maria del Popolo, în Piazza del Popolo, a fost una dintre primele biserici renascentiste din Roma. În Capela Chigi, creat de Raphael, sunt mozaicuri tavan și morminte piramidală, precum și statui de Bernini. Capela Chigi reprezintă Pământul pe Calea de iluminare în film și carte.

Santa Maria della Vittoria

Santa Maria della Vittoria este o biserică în stil baroc pe Via XX Settembre. Biserica deține celebrul Extazul Sf Teresa de Bernini care reprezintă Foc pe Calea de iluminare.

Panteonul

Panteonul din Roma, Italia

Panteonul din Roma, templul antic al tuturor zeilor, a fost construită între anii 118-125 d.Hr. de către împăratul Hadrian. cupola sa a fost cel mai mare dom vreodată până când cupola lui Brunelleschi la Catedrala din Florența a fost construită în 1420-1436. În secolul al 7-lea, a fost făcută într-o biserică de către primii creștini, dar este încă clădirea cel mai bine conservat al Romei antice. Astăzi este înconjurat de o piazza plăcută și plină de viață, un loc frumos să stai în seara și să se bucure de o băutură. Admiterea la Pantheon este liber.

Capela Sixtină

Capela Sixtina, construit din 1473-1481, este atât capela privată a Papei și locul de desfășurare pentru alegerea noului papă de cardinali. Michelangelo a pictat celebrele fresce de tavan, cu scenele centrale care descriu creația și povestea lui Noe. El a decorat, de asemenea, peretele altarului cu Judecata și există lucrări de alți câțiva artiști celebri. Capela face parte din Muzeele Vaticanului.

Asigurați – vă că pentru a cumpăra bilete sau pot rezerva un tur în avans , pentru a evita liniile lungi. Selectați Italia, o companie din SUA, vinde bilete de Vatican Museums și grup mic (6 persoane) excursii Vatican si Capela Sixtina on – line. Pentru a beneficia de Capela Sixtină , fără mari mulțimi, ia în considerare o înainte sau după ore Capela Sixtina si Muzeele Vaticanului Tour.

Caserta Royal Palace

Caserta Royal Palace a fost stabilit pentru filmare multe dintre îngeri și demoni scenele care au loc în Vatican, deoarece filma la Vatican a fost interzis. Caserta Palatul Regal sau Reggia di Caserta, la nord-est de Napoli, este un Bourbon palat din secolul al 18-lea extravagantă, care este adesea folosit ca un set de film. S-ar putea recunoaște palatul din alte filme, inclusiv Star Wars Episodul I și II și III, misiune imposibilă în cazul în care acesta înlocuit de Vatican.