Italia în iarna: vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

Italia în iarna: vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
Pentru cei care nu minte vreme rece, iarna poate fi o mare de timp pentru a călători în Italia. Cele mai multe dintre Italia are mai puțini turiști în timpul iernii, ceea ce înseamnă muzee mai puțin aglomerate și linii scurte sau non-existente pentru a intra în obiective turistice majore. În timpul iernii, opera, simfonie, și sezoane de teatru sunt în plină desfășurare. Pentru amatorii de sporturi de iarna, munții Italia oferă o mulțime de oportunități.

Există mai multe motive merită a face călătoria în Italia în timpul iernii, în timpul ceea ce este în mod tradițional în afara sezonului pentru turism:

  • Acesta va fi mult mai puțin aglomerat, la unele dintre cele mai populare și istorice locuri decât este în timpul lunilor de vară.
  • Altele decât cele de Crăciun și sărbătorile de Anul Nou, veți găsi prețuri de chilipir pe biletele de avion la aproape toate aeroporturile italiene.
  • Italia are locuri de mare pentru sporturile de iarnă și de schi, inclusiv locurile Piemont utilizate în Jocurile Olimpice de iarnă din 2006, în Alpi și Dolomiți, și Mt. Etna din Sicilia.

Iarna Vremea în Italia

vreme de iarna în Italia variază de la relativ ușoară de-a lungul coastelor din Sardinia, Sicilia și sudul continent la interior foarte frig și zăpadă, în special în munții din nord. Chiar și mai populare destinații turistice, cum ar fi Veneția, Florența, și orașele deal din Toscana și Umbria pot obține un praf de zăpadă în timpul iernii.

Pentru majoritatea Italiei, cea mai mare precipitații are loc în perioada noiembrie și decembrie, astfel încât iarna nu poate fi la fel de ploios ca toamna. Deși veți întâlni, probabil, unele ploaie sau zăpadă, s-ar putea fi, de asemenea, recompensat cu zile clare, în cazul în care singura îmbrăcăminte exterioară ai nevoie este o jachetă ușoară – și o pereche de ochelari de soare.

Ce să Pack

Dacă vă decideți să viziteze Italia, în timpul lunilor de iarnă, pachet cu siguranta straturi de îmbrăcăminte, astfel încât să puteți adăuga sau elimina pulovere și jachete ca schimbările meteorologice. In timp ce zapada este întotdeauna o posibilitate în cele mai multe părți ale Italiei, în timpul iernii, aveți mai multe șanse de a găsi rece-la-vreme rece, ploioasă. Asigurați-vă că pentru a împacheta o greutate medie sacou rezistent la apa, încălțăminte solidă (sau cizme), care pot fi purtate în ploaie sau zăpadă, mănuși, o eșarfă, o pălărie cald, și o umbrelă bună.

Iarna Evenimente în Italia

Evidențiază de iarnă în Italia sunt, desigur, sezonul de Crăciun, Anul Nou sezon, și Carnevale. Sărbători naționale italiene în timpul iernii includ ziua de Crăciun, ziua de Anul Nou și Boboteaza pe 6 ianuarie (când La Befana aduce daruri la copii). În aceste zile, cele mai multe magazine, site – uri turistice, și serviciile vor fi închise. Carnevale, italianul Mardi Gras, este sărbătorită în toată Italia (începând cu zece zile la două săptămâni înainte de data efectivă, care este de 40 de zile înainte de Paști). Cea mai populară sărbătoare Carnevale este în Veneția.

Multe zile sfintilor sunt celebrate in timpul iernii. Citiți despre festivalurile de top care au loc în Italia în perioada decembrie, ianuarie, februarie și martie.

Sfaturi de călătorie de iarnă

apusuri de soare de iarnă timpurie înseamnă mai mult timp să se bucure de orașe după lăsarea întunericului. Multe orașe lumina monumente istorice lor pe timp de noapte, așa că vă plimbați printr-un oraș după lăsarea întunericului poate fi frumos si romantic. Iarna este un moment bun pentru evenimente culturale și spectacole în teatre istorice elegante din Italia.

  • Roma și Napoli au mildest climate de iarnă din marile orașe ale Italiei. Napoli este unul dintre cele mai importante orașe pentru nativities de Crăciun și mulți oameni vizitează Roma pentru populara masa de la miezul nopții în Ajunul Crăciunului în Vatican.
  • În timp ce veți găsi mulțimile mai mici și prețuri mai mici de hotel în timpul iernii cele mai multe, de Crăciun și Anul Nou sunt considerate sezonul de vârf în multe orașe, astfel încât chilipiruri vor fi puține și hoteluri va puteți rezerva până bine în avans.
  • Carnevale în Veneția este, de asemenea, o mare atracție turistică, astfel încât carte devreme, dacă aveți de gând să se alăture festivităților.
  • Multe muzee și atracții au ori mai devreme de închidere în timpul iernii, dar din moment ce mulțimile sunt mai puțin dense, acest lucru nu ar trebui să afecteze obiectivele turistice. În afara orașelor, muzee și alte site-uri sunt adesea deschise numai la sfârșit de săptămână sau pot fi închise pentru o parte a iernii.
  • Hoteluri, oferă cazare și mic dejun, iar unele restaurante se pot închide pentru toate sau o parte a iernii în orașele stațiune de pe litoral și mai populare destinații rurale de vară. Dar o mulțime de hoteluri, care sunt deschise vor oferi reduceri de iarnă (cu excepția celor în stațiunile de schi).