Italiană sărbătorilor naționale – în ce zile sunt sărbători legale în Italia?

Posted on

Italiană sărbătorilor naționale - în ce zile sunt sărbători legale în Italia?

Italia are douăsprezece zile care sunt sărbători naționale. În aceste zile băncile și cele mai multe magazine vor fi închise, deși în zonele turistice principale, veți găsi încă unele lucruri deschise. Transportul public se execută într-o duminică și programul de vacanță. Cele mai multe muzee și situri sunt închise de Crăciun și Anul Nou. Unele dintre acestea sunt închise de Paște, 1 mai, sau alte sărbători, de asemenea. Puteți verifica zile de închidere pentru unele din aceste liste de top Muzee din Italia sau site-uri și muzee pentru a face o rezervare în avans.

Ziua de Anul Nou, 01 ianuarie

01 ianuarie este Capodanno , sau ziua de Anul Nou. In timp ce cele mai multe lucruri sunt închise , probabil , veți găsi evenimente speciale întâmplă în principalele piețe ale orașelor de top. În Roma, veți găsi de divertisment pentru copii de pe Piazza del Popolo și din Veneția, cap la Lido în dimineața de a lua prima dip tradițională a anului în apă rece. Citiți despre cazul în care pentru a sărbători Anul Nou în Italia.

Boboteaza, 6 ianuarie

06 ianuarie este sfârșitul sezonului de Crăciun din Italia și ziua în care copiii obține în mod tradițional, cadouri sau dulciuri de la Befana. În Vatican, o procesiune de sute de oameni în costume medievale merge la Vatican, care transportă daruri simbolice pentru Papa care spune o masă de dimineață în Bazilica Sfântul Petru pentru a comemora vizita Înteleptilor cu daruri pentru Isus. Cititi mai multe despre procesiuni nativității și pagaents precum și festivaluri de la Befana în Boboteaza și La Befana.

Duminica Paștelui, data variază de la sfârșitul lunii martie până în aprilie

Duminica Paștelui este sărbătorită cu o masă, cel mai mare și cel mai popular fiind masa de Paște a spus de către Papa în Basilica.Florence Sfântul Petru celebreaza Duminica Paștelui cu Scoppio del Carro , explozie de coș, care are loc în fața Domului din Florența după masa. În timp ce nu va vedea Iepurasul de Pasti, vei vedea ouă mari de ciocolată. În timpul Săptămânii Sfinte, săptămâna duce până la Paști sunt multe procesiuni și evenimente speciale în întreaga Italia. Citiți mai multe despre Paște și Săptămâna Sfântă în Italia.

Lunea Paștelui, a doua zi după Duminica Paștelui

La Pasquetta , sau micul Pastelui, este o sărbătoare națională care este sărbătorită în a doua zi după Paști. În această zi , în mod tradițional , italienii cap la țară pentru un picnic , dar dacă vă aflați într – un oraș puteți găsi concerte, dansuri, jocuri sau neobișnuite , cum ar fi brânză de rulare. Top site – uri și muzee sunt , de obicei deschise. Cititi mai multe despre la Pasquetta și brânză de rulare în articolul nostru, Easter în Italia.

Ziua Eliberării, 25 aprilie

Eliberare Ziua, Festa della Liberazione de comemorare la sfârșitul al doilea război mondial în Italia, este o sărbătoare națională marcată de ceremonii, reconstituiri istorice, și sărbători. Cele mai multe site – uri importante și muzee sunt deschise și multe orașe și târguri, concerte, festivaluri, produse alimentare sau evenimente speciale. Unul dintre cele mai interesante evenimente este Palio di Bomarzo , la nord de Roma ( a se vedea harta de Nord Lazio pentru locație). În Veneția este , de asemenea , de sărbătoarea Sfântului patron din Veneția, Sfântul Marcu, sărbătorit cu o procesiune și alte festivități în Piața San Marco.

Ziua Muncii, 1 mai

01 mai, ziua lucrătorului, este o altă sărbătoare națională italiană cu mai multe festivaluri, parade și evenimente speciale. Din moment ce este atât de aproape de Ziua Eliberării, mulți italieni ia o vacanta de la 25 aprilie, prin mai 1. Unele muzee, cum ar fi Galeria Uffizi și Napoli Muzeul de Arheologie, sunt închise pe 1 destinații turistice de top cum ar fi Veneția și Alberobello în sud sunt extrem de aglomerat și, în unele orașe pot fi de protest raliuri. Una dintre cele mai importante festivaluri din Sardinia, Sagra di Sant Efisio, începe pe 01 mai.

Ziua Republicii, 02 iunie

Festa della Repubblica , 02 iunie, comemorează nașterea Republicii Italiene. Cele mai multe sties majore și atracții sunt deschise și este încă o zi , când s -ar putea găsi concerte, parade, si alte evenimente speciale. În Roma , există , de obicei , o mare paradă prezidat de președintele Italiei și trupe militare reda muzică în grădinile Quirinale, deschise publicului.

Ziua asumptii sau Ferragosto, 15 august

15 august Ferragosto , este începutul tradițional al perioadei de vacanță din Italia , deci , dacă vă aflați într – un oraș în a doua jumătate a lunii august s -ar putea găsi o serie de restaurante și magazine închise pentru vacanță, Chiuso per ferie , deși cele mai multe site – uri importante și muzee va rămâne deschisă. Mulți italieni cap la plajă pentru Ferragosto, astfel încât coasta (și drumurile de coastă) sunt , de obicei , foarte aglomerate. Există evenimente speciale, parade, festivaluri, și focuri de artificii în multe locuri atât la 15 august și 16 august Citiți mai multe despre evenimente Ferragosto.

Ziua Tuturor Sfinților, 1 noiembrie

Ziua II Saint lui, Ognissanti , este o zi onorarea tuturor sfinților și este în mod normal , sărbătorită cu o masă de la 1 noiembrie în ziua următoare, Ziua Tuturor Soul (care nu este o sărbătoare), italienii plasa flori pe mormintele strămoșilor lor , astfel veți vedea o mulțime de flori la vânzare care duce până la 2 noiembrie și dacă accesați un Cemetary va fi plin de flori. Eva All Saints lui, sau de Halloween, devine popular în Italia, de asemenea, a se vedea de Halloween în Italia.

Imaculata Conceptie, 08 decembrie

Immaculate Conception, o vacanță sărbătorită la 8 decembrie, este începutul sezonului sărbătorilor de iarnă din Italia. Veți găsi mai multe piețe de Crăciun încep de pe sau în jurul valorii de 08 decembrie.

Ziua de Crăciun, 25 decembrie

Ajunul Crăciunului și în ziua de Crăciun sunt, de obicei petrecut cu familia si mese mari sunt preparate. Cele mai multe biserici dețin o masă de la miezul nopții în Ajunul Crăciunului și scena tradițională Nașterea Domnului este adesea prezentat sau completat apoi. Nașterea concursuri sunt adesea efectuate în perioada 24-26 decembrie. În ziua de Crăciun aproape totul va fi închis, inclusiv multe restaurante, așa că, dacă sunteți în căutarea pentru un restaurant este recomandabil să carte înainte.

Ziua Sfântului Ștefan, 26 decembrie

26 decembrie, a doua zi după Crăciun, este o sărbătoare publică pentru Santo Stefano cu băncile și cele mai multe magazine închise , deși multe muzee și site – uri turistice vor fi deschise. Nașterea concursuri sunt adesea efectuate în perioada 24-26 decembrie.