Italiensk Nativity displays og Julescener

Posted on

Italiensk Nativity displays og Julescener
Traditionelt hovedfokus af julepynt i Italien er Fødselskirken scene, presepe eller Presepio på italiensk. Hver kirke har en presepe og de kan findes i kvadrater, butikker og andre offentlige områder. Viser ofte gå ud over krybben scene og kan endda inkludere en repræsentation af hele landsbyen.

Presepi er normalt sat op starter 8. december festen Dag den ubesmittede undfangelse, gennem 6. januar Epiphany, men nogle er afsløret juleaften. De fleste italienere nedsat en julekrybbe i deres hus og figurer til krybbespil er lavet i mange dele af Italien, med nogle af de bedste kommer fra Napoli og Sicilien. Selvom presepe normalt er sat op før jul, er Jesusbarnet tilføjet juleaften.

Origins af italienske Scener fra Jesu fødsel

Den Nativity scene siges at være opstået med den hellige Frans af Assisi i 1223, da han konstruerede en julekrybbe i en hule i byen Greccio og holdt juleaften masse og en Fødselskirken festspil der. Greccio rekonstruerer denne begivenhed hvert år.

Carving figurer til krybbespil startede i slutningen af ​​det 13. århundrede, da Arnolfo di Cambio var bestilt til at skære marmor Fødselskirken tal for første Rom Jubilee afholdt i 1300. siges at være den ældste permanente jul krybbe, kan det ses på museet i Santa Maria Maggiore kirke og er en af ​​de øverste ting at se i Rom i julen sæson.

Bedste steder at se jul Cribs, eller Presepi , i Italien

Napoli er den bedste by at besøge for deres Presepi . Hundredvis af krybber er rejst i hele byen. Nogle vuggestuer er meget omfattende og kan være håndlavet eller bruge antikke figurer. Start af 8. december kirken Gesu ‘Nuovo , på Piazza del Gesu’, viser krybbespil illustrationer fra den napolitanske Fødselskirken Scener Association. Gaden Via San Gregorio Armeno i centrum af Naples er fyldt med skærme og boder, der sælger julekrybber hele året.

I Vatikanstaten, en enorm presepe er konstrueret i Peterspladsen til jul, der normalt afsløret juleaften. En juleaften masse holdes i Peterspladsen, som regel kl 10.

I Rom, nogle af de største og mest omfattende Presepi findes i Piazza del Popolo, Piazza Euclide , Santa Maria in Trastevere, og Santa Maria d’Aracoeli på Kapitol. Et liv-størrelse Julekrybbe er sat op i Piazza Navona, hvor der også afholdt et julemarked. Kirke Saints Cosma e Damiano , ved hovedindgangen til Forum Romanum, har en stor julekrybbe fra Napoli udstillet hele året.

Betlehem i grotten – en udførlige liv-størrelse Julekrybbe skabes hvert år og transporteres til Grotte di Stiffe, en smuk grotte i Abruzzo-regionen, omkring 20 miles fra L’Aquila. Scenen er belyst og kan besøges i løbet af december.

Verona har en international udstilling af nativities i det enorme romerske Arena til januar.

Trento i det nordlige Italiens Alto-Adige-regionen har en stor julekrybbe i Piazza Duomo .

Jesolo, 30 km fra Venedig, har en sandskulptur Fødselskirken lavet af top internationale sandskulptur kunstnere. Den finder sted dagligt i Piazza Marconi gennem midten af ​​januar. Donationer bruges til at finansiere velgørende projekter.

Manarola i Cinque Terre har en unik økologisk Fødselskirken drevet af solenergi.

Celleno, en lille by i det nordlige Lazio-regionen omkring 30 km fra Viterbo, har en storslået presepe der er sat op for visning hele året. Celleno er også berømt for sine kirsebær.

Mange kirker i Milano har kunstfærdige krybbespil oprettet omkring juletid.

Nogle kirker i små byer har en mekanisk presepe, med figurer, der bevæger sig, som denne mekaniske presepe i Pallerone , en lille by i det nordlige Toscana Lunigiana region.

Presepio Museer i Italien

Il Museo Nazionale di San Martino i Napoli har en omfattende samling af julekrybber fra 1800-tallet.

Il Museo Tipologico Nazionale del Presepio under kirken Saints Quirico e Giulitta i Rom, har over 3000 figurer fra hele verden lavet af næsten alt du kan forestille dig. Museet har meget begrænset timer og er lukket i sommer, men de er åbne hver eftermiddag december 24-6. januar I oktober har de et kursus, hvor du kan lære at lave Presepe dig selv. Telefon 06 679 6146 til orientering.

Il Museo Tipologico del Presepio i Macerata i regionen Marche har mere end 4000 Fødselskirken stykker og et 17. århundrede presepe fra Napoli.

Presepi Viventi , Italiensk Living Scener fra Jesu fødsel

Living Fødselskirken festspil,  Presepi viventi , findes i mange dele af Italien med udklædte mennesker, der handler ud de dele af Fødselskirken. Ofte bor krybber er præsenteret i flere dage, som regel juledag og 26. december, og nogle gange igen den følgende weekend omkring tidspunktet for Epiphany, 6. januar den 12. dag af jul, når de tre vise mænd gav Jesusbarnet deres gaver.

Top steder at se Living Scener fra Jesu fødsel, Presepi Viventi , i Italien

Greccio, Umbrien, var stedet for den hellige Frans første live Fødselskirken (en simpel tavs tableau af den hellige familie med en okse og æsel). Greccio stadig holder en af ​​Umbriens top julearrangementer, en omfattende, levende krybbespil med hundredvis af deltagere.

Frasassi Gorge har en af ​​de største og mest suggestive Fødselskirken festspil i Italien. Held på en klippe nær Frasassi Caves, omfatter Genga Nativity Scene en procession op ad bakken til et tempel og scener fra hverdagen i den tid af Jesu fødsel. Mere end 300 skuespillere deltager og provenuet er givet til velgørenhed. Normalt afholdes den 26. december og 30.

Den smukke middelalderlige bjergby Barga, i det nordlige Toscana, har en levende Fødselskirken og jul festspil den 23. december.

Custonaci, en lille by nær Trapani på Sicilien, har en smuk julekrybbe genindsat inde i en hule. En lille by blev begravet i hulen ved et jordskred i 1800. Hulen er blevet udgravet og nu fungerer som en ramme for de interessante levende Fødselskirken begivenheder December 25-26 og begyndelsen af ​​januar. Mere end bare en Fødselskirken, landsbyen sat op til at ligne en gammel landsby med håndværkere og små butikker.

Den stemningsfulde by Equi Terme, i Lunigiana regionen i det nordlige Toscana, har en reenactment af Fødselskirken, der finder sted i hele landsbyen i en smuk bjergskråning indstilling.

Milan har en Helligtrekonger Parade De Tre Kongers fra Duomo til kirken Sant’Eustorgio 6. januar.

Rivisondoli, i regionen Abruzzo, har en reenactment af ankomsten af ​​de 3 konger den 5. januar med hundredvis af udklædte deltagere. Rivisondoli præsenterer også en levende Fødselskirken december 24 og 25. Også i regionen Abruzzo, L’Aquila og Scanno har levende nativities juledag ligesom mange andre små landsbyer i området.

Living krybbespil i Ligurien regionen omfatter byerne Calizzano, Roccavignale, og Diano Arentino i løbet af december.

Vetralla, i den nordlige Lazio-regionen, har den ældste levende Fødselskirken i regionen. Chia, nær Soriano, også i det nordlige Lazio, besidder en stor stue Fødselskirken den 26. december med mere end 500 deltagere.