Italija v Winter: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

Italija v Winter: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti
Za ljudi, ki ne moti hladno vreme, se lahko pozimi odličen čas za potovanje v Italijo. Večina Italiji ima manj turistov v zimskem času, kar pomeni manj gneče muzejev in krajše ali neobstoječe vrstice, da bi dobili v večjih znamenitosti. V zimskem času, opera, simfonija in gledališke sezone, so v polnem teku. Za zimske športne navdušence, Italije gore ponujajo veliko priložnosti.

Obstaja več razlogov, da je vredno potovanje v Italijo, v zimskem času, v času, kar je tradicionalno off-sezona za turizem:

  • To bo veliko manj gneče na nekaterih priljubljenih in zgodovinskih mestih, kot je v poletnih mesecih.
  • Razen božičem in novoletnimi prazniki, boste našli ugodnih cenah na cene letalskih vozovnic za skoraj vseh italijanskih letališčih.
  • Italija ima veliko mest za zimske športe in smučanje, vključno prizorišč piemontskih, ki se uporabljajo v zimske olimpijske igre leta 2006, Alpe in Dolomite, in Mt. Etna na Siciliji.

Winter Vreme v Italiji

Zimsko vreme v Italiji sega od relativno blagi ob obalah Sardinije, Sicilije in južne celine zelo hladno in snežno notranjosti države, predvsem v severnih gorah. Tudi priljubljenih turističnih destinacij, kot so Benetke, Firence, in hrib mesta Toskane in Umbrije lahko dobite prašenje snega v zimskem času.

Za večino Italije, največ padavin se pojavlja v novembru in decembru, tako da pozimi ne sme biti tako deževno kot jeseni. Čeprav boste verjetno naleteli na nekaj dežja ali snega, ste lahko nagrajeni tudi s hrustljavo, jasnih dni, če je le vrhnja morate svetlo jakno – in sončna očala.

Kaj Pack

Če se boste odločili za obisk v Italiji, v zimskih mesecih, vsekakor paket plasti oblačil, tako da lahko dodate ali odstranite puloverje in jakne kot vremenske spremembe. Medtem ko je sneg je vedno možnost, da v večini delov Italije v zimskem času, ste bolj verjetno, da bi našli hladno-to-hladno, deževnem vremenu. Bodite prepričani, da paket srednje težkih nepremočljiva jakna, močne čevlje (ali škornji), ki jo lahko nosite v dežju ali snegu, rokavice, šal, toplo kapo, in dober dežnik.

Zimske Dogodki v Italiji

Vrhunec zime v Italiji, seveda sezono božič, Novo leto, in Carnevale sezono. Italijanski državni prazniki v času zime, vključujejo božični dan, novoletni dan in Epiphany na 6. januarja (ko La Befana prinaša darila za otroke). V teh dneh, bo večina trgovin, turističnih znamenitosti, in storitve, ki se zapre. Carnevale, italijanska Mardi Gras, ki je praznoval po vsej Italiji (od deset dni do dveh tednov pred dejanskim datumom, ki je 40 dni pred veliko nočjo). Najbolj priljubljena Carnevale praznovanje je v Benetkah.

dni Veliko sveti so praznovali v zimskem času. Preberite več o najboljših festivalov, ki potekajo v Italiji, v decembru, januarju, februarju in marcu.

Zimska Potovalne Nasveti

Zgodnji zimski sončni zahod pomeni več časa za uživanje mest, ko se zmrači. Veliko mest prižgejo svoje zgodovinske spomenike ponoči, tako da sprehodu skozi mesto, ko se zmrači, je lahko lepo in romantično. Zima je pravi čas za kulturne prireditve in predstave v elegantno zgodovinskih gledališč v Italiji.

  • Rim in Neapelj imajo najbolj blago zimskih podnebje večjih mest v Italiji. Neapelj je eden izmed najboljših mest za božično nativities in veliko ljudi obiščejo Rim za priljubljeno polnočnici na božični večer v Vatikanu.
  • Medtem ko boste našli manjše množice in nižje cene hotelskih med večino pozimi, božič in novo leto se šteje, da je sezona v številnih mestih, tako da bo kupčija je malo in hoteli bodo rezervirati gor tudi vnaprej.
  • Carnevale v Benetkah, je tudi veliko turistično žrebanje, tako da knjigo zgodaj, če mislite, da se pridružijo v svečanosti.
  • Številni muzeji in znamenitosti imajo prejšnje čase zapiranja v zimskem času, ker pa so množice manj gosta, to ne bi smelo vplivati ​​na svoj ogled. Zunaj mest, muzejev in drugih mestih so pogosto odprta le ob vikendih, ali se lahko zaprejo za del zime.
  • Hoteli, bed-in-zajtrk, in nekaj restavracij lahko zapre za vse ali del zime v obmorskih letovišč in priljubljenih poletnih podeželju destinacij. Vendar bo veliko hotelov, ki so odprte ponujajo zimske popuste (razen na smučiščih).