Italo vlakov za visoke hitrosti – Modern in udobno High Speed ​​Train storitev v Italiji

Posted on

Italo vlakov za visoke hitrosti - Modern in udobno High Speed ​​Train storitev v Italiji

Potovanje z vlakom je eden od najboljših načinov za prikaz Italija – od krepak Dolomitov do penečih vodah obali Amalfi. Poleg tega, da bi se izognili stres avtocestah ali porabi ur dogaja okrog v krogih, ki iščejo parkirni prostor, na vlaku lahko vsede in se sprostite ob gledanju krasen italijanske pokrajine minevajo.

Trenitalia, nacionalni vlak storitev, ki se uporablja, da je edina igra v mestu.

Ampak, ker leta 2012, po ukinitvi italijanskega zakona omogoča monopole, Italija ima še eno možnost: Italo vlakov za visoke hitrosti.

Italo je v zasebni lasti in upravi, visoke hitrosti železniško podjetje, ki povezuje potnikov za približno 20 mestih po vsej Italiji. Italo vlaki state-of-the-art, so hitro (potuje s hitrostjo do 360 kilometrov na uro). Njegove značilne-burgundy barve vagoni, ki so aerodinamična, elegantna, moderno in dobro oblikovana za optimalno udobje. Posebne funkcije vključujejo velike slike okna, pokončen usnjeni sedeži z vzglavniki, TV zasloni, klimatsko napravo in z brezplačnim brezžičnim internetom.

Nekateri pravijo, da je navdušenje in priljubljenost, ki Italo uživa je prisiljena Trenitalia za izboljšanje svojih storitev in opraviti nadgradnje, predvsem na visoke hitrosti Frecciarossa liniji. V nadaljevanju si bomo ogledali nekatere prednosti in slabosti, ki potujejo z italo vs Frecciarossa.

Italo vs. Frecciarossa

 • Italo : Predvideni čas potovanja iz Roma Termini (Rima glavne železniške postaje) do Firenze Santa Maria Novella (central station Firencah) je 1 ura, 32 minut. Rim Termini do Milano Centrale (milanska glavni železniški postaji) traja 2 uri in 59 minut neprekinjeno ali 3 ure 30 minut z zavoro.
 • Frecciarossa  (najhitrejši Trenitalia vlak) kaže na njegovo predvidenega časa potovanja od Roma Termini za Florence Santa Maria Novella kot 1 uro, 31 minut. Rim Termini do glavne postaje Milana je naveden kot 2 uri, 59 minut non-stop ali 3 ure, 20 minut z zavoro.

Italo Pros

 • Italo je hitro, na novo zgrajene vlake z veliko prostih sob.
 • Cene Italo so konkurenčni, in pogosto cenejši od Frecciarossa, še posebej, če ste vodenje prodaje.
 • Italo ponuja posebno storitev za stranke in števci vozovnic na postajah.
 • Italo je dodajanje novih destinacij ves čas. Od leta 2018, so bile poti razširili služiti Benetke, Padova, Milano, Torino, Bologna, Firence, Rim, Neapelj, Salerno, Ancona in Reggio Emilia.
 • Krovu osebje je prijazno in večjezična.
 • Zadnje spremembe minute so dovoljene na postaji, na spletu ali po telefonu, ne da bi pri tem nastali dodatno pristojbino.

Italo slabosti

 • Italo ne služi vsa mesta v Italiji, čeprav teče med večino najboljših mest turisti obiskali.
 • Italo vedno ne odstopa od glavne železniške postaje v mestnih središčih, tako da glede na to, kje ste nastanjeni, bi bilo, da ulov neprijetno vlak.
 • Italo ne poveže na manjših mestih, medtem ko Trenitalia zagotavlja regionalni in medmestno storitev v odmaknjene kraje Italije – od vrha čevlja do pete.
 • Smo doživeli, in slišal drugimi potniki pritožujejo nad počasnim ali neobstoječe WiFi na nekaterih Italo vlakih, čeprav je brezplačen WiFi, je eden od njegovih pokaže udobja.

Kaj pričakovati na vozilu Italo

Obstajajo štirje razredi storitve so na voljo na Italo trenerjev: Smart (gospodarstvo), Comfort (gospodarstvo z dodatno sobo), Prima (prvi) in Club Executive (luksuz).

Vsak razred storitve ponuja dobrine, kot so prostorne avtomobile, izbirni oddelku kino s televizorjem osebni dotik zaslonom, Illy espresso, pijačo in prigrizek avtomatih, in prtljažniki za shranjevanje svoje torbe.

Obstajajo vtičnice na vsakem sedežu, ki zagotavljajo svoje cellphones, prenosni računalniki in druge elektronske naprave so popolnoma napolnjen in pripravljen za odhod.

Prima in Club Executive razredi so opremljeni s Poltrona Frau usnja ležalniki in dodajte Fast privilegije skladb, dobrodošli kave / prigrizek storitev, brezplačne časopise in revije, posvečena gostinske na svoj sedež, in brez postaje dostopa klub bivalni prostor.

Kaj lahko pričakujem pri Detraining Italo

Skupaj s potovalnimi vlak perks, Italo ponuja paleto storitev, da bi vaše celotno potovanje prepir, v sodelovanju z trajektnih družb, taksijev in parkirnih aplikacijah, letališki prevoz in najem avtomobilov podjetja, in hotelske straneh rezervacije.

Kako kupiti vstopnice

Lahko kupite karte za vlak v vnaprej na spletu , na mobilno spletno stran, ali s klicem 060708. Na dan potovanja, ki jih lahko kupite tudi vstopnice na postaji od enega od svojih 9 blagajn za prodajo vozovnic ali avtomatov za vozovnice samopostrežnih. Popusti so na voljo tudi za starejše (60 let in več) in otroke (brezplačno za otroke 4 in pod).