Iunie la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

Iunie la Londra: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Iunie de la Londra nu este destul de ceea ce te-ai aștepta dacă vedeți Londra ca fiind rece și umed. Temperaturile sunt în anii ’60 de sus și de precipitații este de aproximativ aceeași ca și în mai-opt zile din luna. Este un moment plăcut pentru a vizita, deși alții au aceeași idee, astfel s-ar putea întâlni deja unele mulțimi de vizitatori de vară.

Exista o multime de a vedea cu Ziua Reginei parada, Wimbledon Campionatul de tenis, precum și toate marile site-uri istorice și pitorești, care Londra este cunoscut pentru.

Londra Vremea în iunie

Iunie este foarte confortabil pentru a fi afară și despre la Londra. Medie în jurul valorii de 68 Hovers înalte grade Fahrenheit (20 grade Celsius), iar minimul medie este de 52 de grade Fahrenheit (11 grade Celsius). Soarele strălucește o medie de 7 ore pe zi.

Ce să Pack

Unele zile poate fi însorită și caldă; unele noros și ploios. Cel mai bine este să ambalaj straturi și o jachetă de lumină și de a aduce întotdeauna o umbrelă când explorarea Londrei. pantofi comozi de mers pe jos sunt o necesitate, mai ales pe trasee pe malul canalului și străzi pietruite.

Iunie Evenimente în Londra

Evenimentele majore includ Ziua Reginei, vizitarea grădini și piețe secrete din Londra și turneul de la Wimbledon Tenis. Nu există nici o vacanță de bănci în luna iunie.

 • Regina Elisabeta are două zile de naștere în fiecare an. Unu, ea una reală, este la 21 aprilie (ea sa născut în 1926) și un al doilea, celebrarea publică, este în a doua sâmbătă a lunii iunie. Trooping Culoare: a Reginei Parade este un eveniment regal sărbătorește ziua de naștere a reginei ceremonial cu o procesiune de peste 1400 de soldați, 200 de cai, și peste 400 de muzicieni. Puteți introduce la loterie pentru biletele de vizionare prim avantaj pentru vizualizarea acestui spectacol interesant.
 • Expoziție Royal Academy Vara  (mijlocul lunii iunie până la jumătatea lunii august): munca Admire de artiști din toate meritele la acest eveniment anual la Royal Academy. În jur de 1000 de piese de artă sunt selectate de către un juriu de la mai puțin de 10.000 de intrări în fiecare an. Tradiția datează din 1759.
 • Free Range – Art & Design Grade spectacole (iunie și iulie): A se vedea lucrări de absolvenți de creație la Old Truman Brewery în Shoreditch. Categoriile includ moda, arta, grafica, fotografie si design interior.
 • Pătrate London Open Garden Weekend (devreme la mijlocul lunii iunie): Exploreaza grădini și piețe secrete din Londra, dintre care unele nu sunt în mod normal deschise publicului.
 • Bike Ziua Mondială Naked (Hyde Park) (sâmbătă la începutul lunii iunie): A se vedea mii de bicicliști goi iau pe străzile din Londra pentru a protesta împotriva dependenței de petrol și cultura auto.
 • Festivalul Spitalfields (tot parcursul lunii iunie): Acest festival de două săptămâni-lung are o gama eclectic de spectacole muzicale, discuții, și ateliere de lucru în diverse locuri pe tot parcursul Shoreditch.
 • Londra Rathayatra (Hare Krishna Festivalul carelor) (duminică în iunie): Acest festival vibrant Hare Krishna oferă o paradă de carele pline de culoare, muzică, tobe și dans.
 • Opera Holland Park (iunie și începutul lunii august): bilete apuca pentru a vedea unele dintre cele mai bune performanțe din lume operă a lovit note mari la Park Theater Holland.
 • Bike Week ( la mijlocul lunii iunie): Implică – te cu o serie de evenimente de ciclism la nivel de oras , ca parte a acestei sărbătoare internațională a tuturor lucrurilor pe două roți.
 • Bătaia Retreat (două seri în iunie): Acest eveniment ceremonial la Parade Horse Guards reunește muzica militară, focuri de artificii, și tobe pentru a marca tradiția rupând lupte între trupele.
 • Gust din Londra (patru zile la sfârșitul lunii iunie): Sample unele dintre principalele atracții culinare din Londra la acest eveniment de fite din Regent Park , care aduce impreuna tarabe produse alimentare și mușcături mici de la restaurante de top ale orașului.
 • BP Portrait Premii la National Portrait Gallery (mijlocul lunii iunie până la jumătatea lunii septembrie): Acest eveniment anual portretistica este una dintre cele mai prestigioase competiții de artă contemporană din lume.
 • West End live (week – end la sfârșitul lunii iunie): captura spectacole gratuite de top West End arată în Trafalgar Square , ca parte a acestui casetă de prezentare anuală.
 • Greenwich & Festivalul Internațional Docklands (4 zile la sfârșitul lunii iunie): cel mai mare festival de artă în aer liber din Londra are teatru de stradă, dans, cabaret, și instalații de artă.
 • Wimbledon Tennis Championships (săptămâna trecută din iunie și prima săptămână a lunii iulie): Acest eveniment istoric Grand Slam are loc într-un colț, cu frunze de sud-vest Londra.
 • Wireless Music Festival (iunie sau iulie): Acest festival de muzica distracție week – end are loc în fiecare an în Finsbury Park din nordul Londrei.

Sfaturi de calatorie

sfârșitul primăverii și vara de la Londra este prim sezon turistic, astfel, există puține hoteluri și chilipiruri de zbor. Toamna și iarna sunt anotimpurile pentru oferte, dar este obligat să fie mai umede și mai rece. Sezonul de vacanță, în decembrie, este, de asemenea, un moment în care vizitatorii se înghesuie la Londra. Deci, pentru luna iunie, a face planuri în avans și să caute oferte de „pasăre timpurie“.