Izogibanje konicah na podzemno železnico v Londonu

Posted on

 Izogibanje konicah na podzemno železnico v Londonu
Kot z javnim prevozom v večini večjih mest, so najvišje časi vožnje s podzemno v Londonu, da bi bilo res poskušali izogniti v času vašega potovanja. Ti časi so, ko je ogromen tranzitno omrežje znan kot cevi pri največji zmogljivosti in potniki so pogosto prisiljeni stisniti v zadnjih razpoložljivih mesto na utesnjen vlak. Torej res, da ni priporočljiv.

Za večino omrežja cevi, zjutraj “Rush Hour” poteka večinoma v času med 7:30 in 9:30 uro zjutraj in zvečer vrha poteka med 4:40 in 6:30 uro pa različne linije na cev doživljajo višjo stopnjo prometa v različnih delih dneva:

  • Linije, ki potujejo skozi priljubljenih turističnih in zabavnih področjih, kot so Piccadilly, severnih in osrednjih Lines, ostal zaposlen v celotnem popoldne.
  • Piccadilly Line ostane zaposlen do okoli 8 ure, kot se ljudje odpravijo na West End za restavracije, klube in gledališča in ima še eno mini-hitenje uro, ko gledališča blizu po približno 11 uri
  • Če vam ni všeč gneča vlakov, predvsem izogniti normalnih prometnih konic na progah, ki potujejo skozi glavnih trgovskih središč Knightsbridge in Oxford Street-Piccadilly in centralnih linij. Na večino dni, trgovine zaprejo ob približno istem času, kot ljudje zapuščajo svoje pisarne. Dodana simpatij paketnih laded nakupovalci na normalno breme 9 do 5’ers lahko neznosno.

London je najbolj obremenjenih linije in postaje

Transport for London je sramežljiva o zrušijo števila tranzitnih uporabnikov po vrsticah, vendar pa objavi priročnik postaja-by-postaje do konic in prometnih konicah za omrežje cevi, pa lahko iščete tudi svoje spletne strani za posamezne postaje do vidim, če ste zaposleni, če mislite, da pustite vaš hotel za dan.

Poleg tega, City Metric , roko revije The New Statesman  je imel iti na delaš nekaj več škrtanje, ki temelji na najnovejših podatkih (iz poročila za leto 2012). V svoji raziskavi so ugotovili, da je Victoria Line zaposlene v Londonu, vendar je večinoma rezerviran za ljudi, ki se vozijo v centru Londona za delo. Dejstvo je, z izjemo treh postankov v sredini proge-Victoria, Green Park in Oxford Circus, tam je skoraj nikjer zanimiva za obiskovalce, ki niso služili tudi drugih progah.

Na koncu pride do osebnih zaznav in preferenc. Vprašajte katerega koli Londončan in so prepričani, da vam povem, da je njihova linija med uro hitenja najbolj gneča.

Izdelava Rush Hour Travel preprostejše

Če imate za potovanje na podzemno železnico v času prometnih konic, in prej ali slej, večina obiskovalcev Londonu ne, obstaja nekaj stvari, ki jih lahko storite, da bo vaše življenje lažje.

Kupiti Oyster kartico
Najprej kupiti Oyster kartico, ki se uporablja za vse oblike javnega prevoza v Londonu in okolici, vključno s podzemno železnico, nadzemno in nekaj železniških storitev, avtobusov (ki ne bo denarja), in Temza vozače čolne. Lahko kupite Oyster kartico iz naprave vozovnice v Londonu in ga napolnite z gotovino ali kreditno kartico na istem stroju.

Stroški kartice 5 £, ki se lahko povrne na stroju vozovnice, skupaj z vsemi sredstvi še vedno na voljo na kartici, ko zapustijo London. Poleg tega vam prihrani veliko denarja, samo da lahko izkoristimo, ne da bi stal v stroju vozovnice (ali bolj redko blagajni) čakalnih vrst v času prometnih konic prihrani veliko časa.

Za dodatno lahkoto na vaši tranzitu, kartico zaračuna s krediti, ko se zgodi, da se v bližini postaje, tudi če ne nameravate potem potovanje. Pri počasnih časih, ni čakalnih vrst na strojih vozovnic.

Uporabite brezkontaktni plačila
Če imate brezkontaktno kreditno ali debetno kartico, jo lahko uporabite na enak način kot Oyster kartico in prihranite čas na ta način. Cene vozovnic za brezkontaktnih plačil so enaki kot za Oyster kartice za prebivalce v Združenem kraljestvu, vendar če ste na obisku v Londonu iz tujine, bodite previdni. Morda boste prihranili čas, vendar boste morali plačati tečajne stroške na kartici račun domov, tako da je ta možnost je zelo uporabna samo za obiskovalce od drugod v Združenem kraljestvu.

Bodite pripravljeni za Zamude in zavedajoč Obvestila
Potovanja zamude od gradnje, napak signalov, in občasno, Eufemistički “oseba na progi” Sporočila lahko ustvarite mini prometnih konic, ki zamašijo cevi. Vse podzemne postaje objavili znake dnevno, vključno z vnaprejšnjih-okoli zaprtja elektrarne, gradnje in druge težave. Stop, da jih preberete, da bi lahko načrtovali alternativne poti pred časom, če je to potrebno (na londonski podzemni železnici je skoraj vedno alternativna pot).

Pojdi na koncih platform
A relativno enostaven način, da se zmanjša svojo izpostavljenost do konici simpatij je, da gredo na samih koncih platforme, ko čakajo na naslednji vlak. Večina ljudi zbere okrog sredine platform postaji, kjer so stopnice ali stopnice Povraćati hrano njihovih potnikov. Če hodiš na obeh koncih platforme boste našli vagoni so običajno manj pakirano. Ali to tudi če to pomeni, da manjka vlak ali dva. V času prometnih konic, vedno bo še eno skupaj v samo nekaj minutah.

Javnega transporta Alternative

Če ne želite soočiti z Rush Hour množice na vse in boste morali potovati v tistem času dneva, obstaja nekaj možnosti.

V London Bus
Londona rdeči avtobusi dobili zaseden med uro hitenja, preveč, ampak razlika je, da so zakonsko omejeni v številu stoječih potnikov, ki jih lahko sprejmejo. Voznik, ki beleži številke, preprosto ne bo nobenega več potnikov na krovu, če je avtobus prepoln.

To lahko pomeni, da boste imeli v osrednjem Londonu na ogled enega ali dva avtobusa minevajo brez ustavljanja, pa tudi pomeni, da ne bo zdrobiti proti neznancem v vaši poti, ko ste na krovu avtobus. Poleg tega, avtobusi potujejo v posebnih pasovih, tako da so ga Rush Hour prometnih zamaškov manj prizadela in lahko pogosto prideš tja hitreje kot pri taksi.

Commuter Čolni
London ima zdaj Riverbus storitev vzdolž reke Temze, ki so zelo prijeten način za potovanje in da se lahko plačate z Oyster kartico. Kot avtobusi, so čolni zakonsko omejeno število potnikov, ki jih lahko opravljajo.

Obstajajo pomoli za vkrcanje na ključnih mestih vzdolž reke-Westminster pomol, v bližini parlamenta; blizu London Eye na Southbank; ki jih je Tate Gallery in tako naprej. Preverite svoje ustavi, da vidim, če bi eden od njih je zlahka hoje, kamor želite iti.

Najem in vožnjo s kolesom
London je bil drugi mesto na svetu po Parizu, da imajo program za najem javnih koles. V tem trenutku se imenuje Santander Bikes-za banke, ki jih je-ampak sponzorji, ne bodite presenečeni, če domačini še vedno pokličete jim Barclay kolesa ali Boris Bikes.

Potrebovali boste kreditno kartico za uporabo zaslona na dotik na cikel priklopno postajo. Ni treba rezervirati vnaprej, čeprav lahko imajo na zaseden času obiskati več kot eno postajo, da bi našli kolo. Ko ste končali s ciklom, ga preprosto vrnite v priklopno postajo in kreditna kartica se zaračuna za koliko časa ste ga uporabili to-, ki bi lahko tako malo, kot 2 £.

Ali se zavedajo, čeprav je, da so bili ti kolesa zasnovan tako, da je trmast in neprivlačno za tatovi, tako da so težji od vašega običajnega kolesa in veliko težje pedala. Vendar pa je dobra novica je, da je sistem varne Bicycle Superhighways širi vsak dan, zaradi česar je še lažje priti okoli na cikel.