Januar v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

 Januar v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti
Medtem ko lahko hladno v Londonu v januarju, si prav tako lahko ujeti rep-konec mesta očarljivo počitnice okraski. Januar v Londonu je med najboljših časih obiskati to razvpito draga mesta, če ste na proračun. V januarju bo prodaja zadovoljitev najbolj namenskega Varovanec, medtem ko hoteli ponujajo tudi popuste na cene sob v tem mirnem mesec.

Dokler si obleko toplo, januar je tudi idealen čas za obisk priljubljenih znamenitosti, ne da bi se preplavi množice.

London Vreme v januarju

Medtem ko je London je vedno nekoliko vlažna, januar je še posebej mrzlo in mokro, vendar še vedno na splošno toplejša od mnogih drugih severnih evropskih državah, in občasno presenetljivo topel dan.

 • Povprečno visoka: 47 stopinj Celzija (8,5 stopinj Celzija)
 • Povprečno minimalnem: 41 stopinj Celzija (5 stopinj Celzija)

Temperature v Londonu običajno pade le ob zamrznitvi v večernih urah, in mesto običajno izkusi 11 dni padavin v januarju in prejme le osem ur dnevne svetlobe v celotnem mesecu. Sneg ni razširjena v Londonu, vendar to ne zgodi občasno.

Kaj Pack

Zaviti na toplem v veliko plasti. Januarju in začetku februarja so najhladnejši čas v Londonu, in boste vedno želeli, da bi dežnik, ko raziskovanje London. Na najhladnejših dneh, težka zimski plašč je potrebno. Stabilna, pohodni čevlji nepremočljiva še vedno treba, paket za London.

Januar Dogodki v Londonu

London ne trpijo zaradi post-počitniški drop-off, saj januar ponuja veliko-zabavnih dogodkov za obiskovalce, da uživajo.

 • Novoletni dan Parade (januar 1): Glej korakajo pasovih, navijačice, plesalke in akrobati na ulice v okviru londonskega znameniti novoletni dan Parade.
 • London Boat Show (začetek januarja): Več kot 500 razstavljavcev predstavitev najboljše čolnarjenje novosti in opremo na tem velikem praznovanju vseh stvari navtičnih v Excel Londonu.
 • Dvanajsta noč Festival (začetek januarja): Ta brezplačna prireditev zaznamuje konec božič in novo leto pozdravlja s programom prireditev, ki temeljijo na starih sezonskih carino.
 • Get Into London gledališče  (januar in februar): Grab diskontirani vstopnice za 50 + London gledališke predstave kot del tega letnega promocije.
 • London Art Fair (sredine januarja): zaračunano kot premier sodobni britanski in sodobne umetnosti sejmu v Veliki Britaniji, je ta dogodek na oblikovalskem centru Islington je združuje več kot 100 galerij in vključuje predavanja, ogledi in instalacije velikih.
 • Kitajsko novo leto Parade in festival (konec januarja do sredine februarja): Praznujte najbolj pomemben dogodek v kitajskem koledarju, ki po živahnem parado ob Charing Cross Road in Shaftesbury Avenue. Rajanje se zaključi Trafalgar Square, in boste lahko uživali veliko prostega zabavo in okusno hrano v Chinatown.
 • London International Mime Festival  (v celotnem januarja): Najdaljši tek tovrstni festival, to praznovanje obliki tihe umetnosti poteka na različnih prireditvenih v Londonu, vključno Barbican in Soho Teater.
 • Spomin Charles mučenika (januar 30): Ta letni spomin na “1649 izvedbe kralja Charlesa sem se odvija v banketni dvorani na Whitehall in vključuje venec polaganje in molitve. Zbor ponavadi spremlja storitev.
 • Januar Prodaja (od 26. decembra): Snap kupčijo v “januarja prodaje”, ki tehnično začnejo na Boxing Day. HarrodsJohn Lewis , Selfridges , in  Liberty  vedno zanesljive možnosti za post-novoletno kupčij.
 • Prijavite se za vstopnice za Trooping Colour junija (januar in februar): Praznovanje Queen rojstni dan v juniju zahteva zgodnje načrtovanje, in vam daje razloga za povratno potovanje.

Januar Potovalne Nasveti

 • Ko pakiranje za januar potovanje v London, paket, kot če ste na obisku tipično zimsko destinacijo. To vključuje zajetne šal, rokavice, plašč in klobuk.
 • London nima pomanjkanja prostih znamenitosti, v resnici, mnogi od najboljših stvari v mestu so brez ali z nizkimi stroški. Zima je pravi čas, da izkoristite običajno gneča znamenitosti, kot so British Museum.
 • Če načrtujete potovanje v London za kasneje v letu, rezervaciji vaše potovanje v januarju še vedno lahko odplačal velik: mednarodna potovanja rezervirali v januarju, so pogosto do cenejši od potovanj naročene v ostalih mesecih.
 • Če obiščete v začetku januarja, bo praznični božični okraski še vedno na ogled. Sprehodite se Carnaby Street, Regent Street in Oxford Street videti najboljšo opremo.