Januari in Londen: Weer, wat in te pakken, en wat te zien

Posted on

 Januari in Londen: Weer, wat in te pakken, en wat te zien
Terwijl je het koud in Londen kunnen zijn in januari, u ook zou kunnen vangen de tail-end van het charmante vakantie decoraties van de stad. Januari in Londen is een van de beste tijden om deze berucht dure stad te bezoeken als je op een budget. De verkoop van Januari zal voldoen aan de meest toegewijde shopper, terwijl hotels bieden ook kortingen op de kamerprijzen in dit rustige maand.

Zolang je warm te kleden, Januari is ook een ideale tijd om populaire attracties te bezoeken zonder te worden overspoeld door drukte.

London Het weer in januari

Hoewel Londen is altijd een beetje vochtig, Januari is bijzonder koud en nat, maar nog steeds over het algemeen warmer dan veel andere Noord-Europese landen, en af ​​en toe verrassend warme dag.

 • Gemiddeld hoog: 47 graden Fahrenheit (8,5 graden Celsius)
 • Gemiddeld laag: 41 graden Fahrenheit (5 graden Celsius)

Temperaturen in Londen meestal alleen te laten vallen rond het vriespunt in de avonden, en de stad ervaart doorgaans 11 dagen van neerslag in januari en ontvangt slechts acht uren van daglicht in de hele maand. Sneeuw is niet wijdverspreid in Londen, maar het doet af en toe voorkomen.

Wat te Pack

Warm aankleden in veel lagen. Januari en begin februari zijn de koudste keer in Londen en je zult altijd willen een paraplu te brengen bij het verkennen van Londen. Op de koudste dagen, een zware winterjas nodig. Stevige, waterdichte wandelschoenen zijn nog steeds een must-pack voor Londen.

Januari Evenementen in Londen

Londen heeft geen last van een post-holiday drop-off, in januari biedt volop leuke evenementen voor bezoekers om te genieten.

 • New Year’s Day Parade (1 januari): Zie marching bands, cheerleaders, dansers en acrobaten nemen om de straat als onderdeel van de beroemde New Year’s Day Parade van Londen.
 • London Boat Show (begin januari): Meer dan 500 exposanten presenteren de beste varen innovaties en apparatuur op deze massale viering van alle dingen nautische in ExCel London.
 • Twelfth Night Festival (begin januari): Deze gebeurtenis markeert het einde van Kerstmis en verwelkomt in het nieuwe jaar met een programma van evenementen gebaseerd op oude seizoensgebonden douane.
 • Get Into London Theatre  (januari en februari): Grab kaartjes met korting naar Londen theatervoorstellingen 50 + in het kader van deze jaarlijkse promotie.
 • London Art Fair (half januari): Aangekondigd als de Britse premier moderne Britse en beurs voor hedendaagse kunst, is dit evenement in Islington’s Design Center brengt meer dan 100 galeries en beschikt over lezingen, rondleidingen en grootschalige installaties.
 • Chinees Nieuwjaar Parade en Festival (eind januari tot half februari): Vier de belangrijkste gebeurtenis in de Chinese kalender door het volgen van de levendige parade langs Charing Cross Road en Shaftesbury Avenue. De vieringen uitmonden in Trafalgar Square, en u kunt genieten van tal van gratis entertainment en heerlijk eten in Chinatown.
 • London International Mime Festival  (door Januari): De langstlopende festival in zijn soort, deze viering van de stille kunstvorm vindt plaats op diverse podia door heel Londen met inbegrip van de Barbican en Soho Theater.
 • Herdenking van Charles de Martelaar (30 januari): Deze jaarlijkse herdenking van 1649 uitvoering King Charles I’s vindt plaats in de Banqueting Hall op Whitehall en omvat een kranslegging en gebeden. Een koor begeleidt meestal de service.
 • Januari Sales (vanaf 26 december): Snap een koopje in de “verkoop van Januari,” die technisch beginnen op tweede kerstdag. HarrodsJohn Lewis , Selfridges en  Liberty  zijn altijd betrouwbaar opties voor het post-Kerstmis koopjes.
 • Solliciteer voor tickets voor Trooping the Colour in juni (januari en februari): De viering van de verjaardag van de Koningin in juni vereist vroegtijdige planning, en geeft je een reden om een terugreis te maken.

Januari Reistips

 • Wanneer u inpakken bent voor uw reis januari naar Londen, pakken alsof je een bezoek aan een typische winter bestemming. Dat geldt ook voor een flinke sjaal, handschoenen, jas en hoed.
 • Londen heeft geen tekort aan gratis attracties-in feite zijn veel van de beste dingen in de stad zijn gratis of tegen lage kosten. De winter is een goed moment om te profiteren van normaal overvol attracties zoals het British Museum.
 • Als u een reis naar Londen voor later in het jaar van plan bent, het boeken van uw reis in januari nog steeds afbetalen groot: International reizen geboekt in januari zijn vaak goedkoper dan reizen geboekt tijdens andere maanden.
 • Als u een bezoek in begin januari, zal feestelijke kerstversiering nog steeds te zien zijn. Loop Carnaby Street, Regent Street en Oxford Street om de beste decor te zien.