Jesen potovanja v Italiji – Kaj pričakujete, ko obiščete Italijo jeseni

Posted on

Jesen potovanja v Italiji - Kaj pričakujete, ko obiščete Italijo jeseni
Jesen, ali padec, je čudovit čas za potovanje v Italijo. Turistične množice so redčenje, cene in temperature padajo, in hrana je fantastično. Tukaj je pogled na tisto, kar je Italija ponuditi v jeseni.

Zakaj potovati v jeseni?

  • Poišči nižje cene letalskih vozovnic in cene nastanitve
  • Uživajte sodijo živila, kot so tartufi in jurčki
  • Udeležite padec festivale in kulturne prireditve
  • Potovanje in hodi brez poletne vročine
  • Obisk turističnih znamenitosti in mesta brez velike gneče
  • Doživite dramatično lepoto Italije v jeseni

Fall vremena in podnebja

Zgodaj jeseni, je še vedno prijetno, v mnogih delih Italije, ampak kot sezona konča, je to zagotovo prišel mraz. Jesen je bolj blag ob obali, vendar hladnejše notranjosti, predvsem v gorah. Oktober splošno prinaša jasne in kul zjutraj in zvečer, ampak veliko sončnih dni. November je eden od rainiest italijanskih mesecih, vendar so ponavadi še vedno lepo število sončnih dni. Proti koncu novembra in v decembru, sneg se začne, ki spadajo v več delih Italije. Benetke pogosto doživlja neke poplave iz visoke plime ali visoke plime v jeseni.

Poišči zgodovinsko vremena in podnebnih informacij za večjih italijanskih mestih v Italiji Travel Vreme.

Festivali in kultura

Poudarki jeseni so vsi sveti, glasbenih festivalov in festivalov hrane, vključno s tartufi, kostanj, gobe, grozdje (in vina), čokolade, in celo torrone. Opera in gledališče sezono začenja številne kraje v jeseni, preveč. Italijanski Državni prazniki v času padca je Dan spomina na mrtve 1. novembra in praznik Brezmadežnega spočetja decembra 8. Na teh dneh, bo veliko storitev zaprta. Okoli 8. decembra, Italija začne okrasitev za božič in da bo mali božični trgi in jaslice, vzpostavljene v piazza ali cerkev.

Obisk Italije Mesta v jeseni

Mesta so pogosto jasno, in restavracije in trgovine v bližini, v avgustu, ko je večina Italijanov vzeli svoje počitnice. V jeseni, restavracije in trgovine v mestih so odprte. Čeprav obstajajo manj sončno svetlobo ur, prejšnji sončni zahodi pomeni več časa za uživanje mest, ko se zmrači. Veliko mest prižgejo svoje zgodovinske spomenike ponoči tako sprehodu skozi mesto, ko se zmrači lahko lepo in romantično. Medtem ko boste našli manjše množice in nižje cene hotelskih večini krajev, Firence in Rim so zelo priljubljeni v septembru in oktobru.

Obstajajo padec glasbenih in gledaliških festivalih v nekaterih mestih, kot so Rim in Firence.

Ne sodijo na turističnih območjih

Če ste stran od glavnih turističnih območjih, boste ugotovili, muzejev in znamenitosti imajo manj ur, kot poleti. Nekatere stvari so lahko odprta med vikendi samo. Obmorskih krajih in kamp območja lahko začeli zaprli v pozni jeseni in tam je manj nočno življenje, čeprav kulturne prireditve, kot so gledališča in opere, so zagon in so sejmi in festivali, zlasti hrane festivali.

Italijansko hrano v jeseni

Jesen je najboljši čas za ljubitelje gurmanske hrane. Kaj je lahko boljši od svežih tartufov? Obiščite tartufi sejem za okus tartufov hrane ali pa samo uživati ​​vonj prodira v zrak. Obstaja veliko svežih gob v jeseni toliko restavracije, ki jih bodo ponujali v posebnih jedi. Vina in oljčnega letina v jeseni.

Pakiranje za jeseni

Ker lahko padec vreme nepredvidljivo, je najbolje, da paket oblačil, ki jih lahko nosili v plasteh. Tudi v novembru, da lahko še vedno topli dnevi ob obali. Bodite vsestranski, vendar ne preveč težka pulover, dež jakno, močne čevlje, ki jih lahko nosite v dežju, in dober dežnik. V pozni jeseni, boste morda želeli težji plašč, preveč.