Juan-les-Pins, pe Riviera Franceză

Posted on

 Juan-les-Pins, pe Riviera Franceză

Introducere

Juan-les-Pins, stațiunea Riviera franceză pe Coasta de Azur, este glitzy, partea modernă de pe litoral din Antibes-Juan-les-Pins, dar este foarte diferit în simt de Antibes. Juan, așa cum este cunoscută mai popular, se caracterizează prin evenimentul cel mai faimos, Jazz anual un festival Juan care preia orașul în fiecare iulie. Antibes și Juan-les-Pins sunt pe fiecare parte a Cap d’Antibes, o zona de vile private bogate și grădini pline cu mirosurile dulci din Provence. În fundal Marea Mediterană paiete, un fundal potrivit pentru cele două stațiuni.

F. Scott Fitzerald a rămas aici și există destule pentru a vedea asociate cu scriitorul american și mondene.

Antibes Juan-les Pins Fapte

  • 80.000 de locuitori
  • Pe Riviera Franceză
  • Al doilea cel mai mare oraș de pe Coasta de Azur
  • Situat între Nisa și Cannes

Ajungem acolo

Puteți zbura Aeroportul Nice-Côte d’Azur pe zboruri directe din SUA și restul Europei. Aeroportul are două terminale moderne și este situat la 4 mile sud-vest de Nisa și aproximativ 10 de mile nord-est de Antibes-Juan-les-Pins.

Cu peste 10 milioane de pasageri pe an, Aeroportul Nice-Côte d’Azur este o facilitate de ocupat, service în prezent aproape 100 de destinații internaționale. Puteți ajunge cu trenul din alte orașe europene și franceze, de departe cel mai bun mod de a vedea mediul rural. Aeroportul este bine conectat atât la Nisa și Antibes-Juan-les-Pins cu autobuze, trenuri (ia autobuzul spre stația) și taxiuri.

Noțiuni de bază În jurul
Juan-les-Pins și Cap d’Antibes sunt locuri pentru a merge – în caz contrar, cum vei fi văzut în echipamentul stațiune de-a lungul promenadei de pe litoral și în numeroasele cafenele ale căror terase oferă oportunități obligatorii oameni-vizionarea? Există un bun serviciu de autobuz local, pe care le puteți utiliza , de asemenea , pentru a ajunge din oraș în oraș sau la sat la sat.

În cazul în care pentru a rămâne

Juan-les-Pins este în primul rând o stațiune, există o mulțime de hoteluri de a alege, la toate nivelurile și bugetele. Acestea variază de la partea de sus-end, minunat Art Deco Hôtel Belles-Rives, fosta casa a lui Scott și Zelda Fitzgerald în zilele impetuos Riviera francez din anii 1920, la Hôtel La MARJOLAINE, unde primire prietenoasă și locație centrală face pentru camere mici. Dacă doriți să vizitați în timpul verii celebrul Jazz Festival, rezervați bine în avans.

Unde sa mananci

Tu ești niciodată departe de o farfurie de mâncare în Juan, dar ai grija unele dintre cele mai mici restaurante de-a lungul plajei. Acestea pot arata fermecător, dar mâncarea lasă de dorit. Dacă doriți ca Marea Mediterană, apoi rezervați la Bijou Plage pe Bd du Littoral. Plaja sa privată este un loc minunat pentru un cocktail în căutarea la Iles de Lérins și prețurile sale sunt rezonabile pentru poziția sa și bine gătit.

L’Amiral este un restaurant de familie încântătoare câteva străzi distanță de mare. Dacă rezervați pentru o zi de joi, comanda cuscusul în avans.

În cazul în care pentru a fi distrați

Există baruri peste tot în Juan, dar a verifica afară Le Crystal chiar în centrul orașului pentru băuturi noaptea târziu pe care le-a fost de servire a bufnite de noapte însetați din 1938.

În conformitate cu simt Juan-les-Pins’ Raffish, Cazinoul Eden, cu slot machines sale, precum și metode mai tradiționale de a pierde bani, este locul ideal pentru jucători.

Informatii turistice

Antibes-Juan-les-Pins Tourist Office
Site – ul

Juan-les-Pins Jazz Festival

website

Jazz este un Juan una dintre cele mai bune festivaluri de jazz din Franța, și cu siguranță una cu cea mai bună locație cu vedere spre Marea Mediterană. care se încadrează întotdeauna în iulie, are o noapte la Bastille Day, 14 iulie, în așa fel încât jazzul vânturile în jos, cerul aprinde cu artificiile spectaculoase peste Cannes, în depărtare. Este destul de o experiență.

Vizitați Antibes

Dacă sunteți în Juan (așa cum toată lumea îl numește), ești un hop, săriți și un salt departe de Antibes, care este un oras propriu-zis de lucru care continuă pe tot parcursul anului. Dar are, de asemenea, un port mare, o cetate, străzi vechi de lichidare, magazine bune, restaurante și cafenele, o piață acoperită, și un port superb de milioane de dolari iahturi.