Junij v Barceloni – Vreme in Kaj Pack

Posted on

Junij v Barceloni - Vreme in Kaj Pack
Načrtovanje na obisku Barcelona v juniju? Ste v za zdravljenje vreme-pametno, to je Španija v poletnih mesecih; Seveda bi pričakovali vreme, da bo dobro. Vrzi v neverjetni mesta lokacijo na sredozemski obali, in imaš vse bistvene lastnosti idealnega poletni izlet.

Če načrtujete svoje počitnice mesecev vnaprej, da je nemogoče natančno napovedati, kaj vreme lahko pričakujem. Hitro iskanje Google vam lahko povprečne temperature, vendar je vreme le redko  average- takšna statistika vam ne dajejo občutek o vzponih in padcih, ki bi jih pričakovali. In čeprav, ja, vreme v Barceloni v juniju je na splošno prijetna na splošno, da je dobro imeti idejo, kaj bi se lahko zgodilo v napovedi, da ne boste ujeli off-stražar.

V tem vodniku so predstavljene povprečne temperature in več vremenskih podatkov za Barcelono v juniju. To vam bo dala idejo o tem, kaj lahko pričakujete, da boste lahko načrtovali in v skladu s tem, in paket bo vaše potovanje čim bolj učinkovit kot rezultat.

Kaj Vreme pripraviti v Barceloni junija

Junij je eden najtoplejših mesecev v Barceloni, z vremenom vedno prijetno. Temperature se nagibajo, da bi velik skok tik pred sredi meseca zvitkih okoli. To je običajno suha v Barceloni junija, z padavine ponavadi prihajajo v obliki svetlobe pokapajte ali hitro nevihto.

Katero mesto ima boljši Vreme v juniju: Madrid ali Barcelona? 

Ni važno, če greš v Španiji junija, lahko pričakujete na splošno prijetno, toplo vreme vsem. Barcelona ima dni nekoliko hladnejše kot Madridu junija zaradi svoje obmorskem mestu, vendar je še vedno lepo in toplo, v dnevnih urah. V nočnem času, Barcelona je malo topleje kot Madrid. Obe mesti ponavadi suha.

Ali lahko greš na plaži v Barceloni junija?

Absolutno. Barcelona v juniju je še posebej super za sončenje, s temperaturami od približno 68 do 86 stopinj čez cel mesec. Najbolj nahaja v središču mesta (in, kot rezultat, najbolj priljubljena) plaža v Barceloni je Barceloneta, vendar pa kaže, da je gneča in ponuja bolj turistično vibe. Obstaja veliko drugih čudovitih plaž v Barceloni, da je funkcija bolj sproščeno, lokalne izkušnje, tudi če so malo naprej outl

Vreme v Barceloni v začetku junija

Vreme v Barceloni v začetku junija je odlična, s temperaturami ponavadi v nizkih do sredine 70-ih let podnevi in ​​spustite na hladnem prostoru, vendar prijetnih nizkih 60s ponoči. To je obdobje od meseca, v katerem je najbolj mogoče v Barceloni dež v juniju, vendar je še vedno ponavadi dokaj redki.

Vreme v Barceloni sredi junija

Do sredine meseca, so temperature v Barceloni povečalo najmanjše bit. Pričakujte v povprečju okoli 80 stopinj čez dan in 64 ponoči. Padavine v tem času v mesecu je redka in sonca je veliko.

Vreme v Barceloni konec junija

Ko je poleti uradno prispeli, boste začeli, da ga opazili v Barceloni vremenu. Konec rep junija vidi temperature v 80. letih srednje do visoko čez dan, in le redko spusti pod sredine 60. let ponoči. Pričakujte veliko sonca, kar za popolno-plaži bo vreme, in je zelo majhna verjetnost padavin.

Kaj paket za Barcelono v juniju

Po vsej Španiji, domačini ponavadi obleko glede na letni čas, ne glede na to, kako lepo je lahko vreme. To pomeni, da je pred poletja Solstice zvitkih okoli, boste videli prebivalci Barcelone nadene svoje spomladanske obleke-kratke rokave, dolge hlače in morda celo svetlo jakno za jutranjih in večernih urah.

Ko poletje uradno začenja, domačini začeli oblačiti v skladu s tem tudi. To je, ko boste začeli dobivati ​​jih nosijo kratke hlače in sandale bolj pogosto, vendar ne pozabite, da ne res so ponavadi nosijo sandali preko plaži ali ob bazenu. Sončni žarki lahko intenzivno v času med španskimi poletja, tako da bi veliko zaščito pred soncem in eleganten par odtenkov prispevajo k boju proti žarke.

Če še vedno niste prepričani, ali je obisk Barcelone v mesecu juniju za vas, si oglejte našo celotno vodnik za najboljši čas za obisk Barcelone.