Skip to main content

Junij v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Junij v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Junij v Londonu ni ravno tisto, kar ste pričakovali, če si ogledate London kot hladno in vlažno. Temperature so v zgornjih 60-ih in količina padavin je približno enako kot v May-približno osmih dneh od meseca. To je prijeten čas za obisk, čeprav imajo drugi isto idejo, da morda že naleteli na nekaj množice poletnih obiskovalcev.

Obstaja veliko za videti s kraljičine rojstni dan parade, Wimbledon Tenis prvenstvo, in vseh velikih zgodovinskih in scensko mestih, da je London je znano, za.

London Vreme v juniju

Junij je zelo udobna za to, da na poti v London. Povprečne visokih se giblje okrog 68 stopinj Fahrenheita (20 stopinj Celzija) in povprečno nizko je 52 stopinj Celzija (11 stopinj Celzija). Sonce sije v povprečju 7 ur na dan.

Kaj Pack

Nekaj ​​dni lahko sončno in toplo; nekateri oblačno in deževno. To je najbolje, da paket plasti in svetlo jakno in vedno prinese dežnik, ko raziskovanje London. Udobni čevlji so mora, še posebej na stranskih kanal poti in tlakovanih ulicah.

Junij Dogodki v Londonu

Pomembnejši dogodki vključujejo kraljičino rojstni dan, obisk Londona skrivne vrtove in trge ter turnir Wimbledon Tennis. Ni praznike v mesecu juniju.

 • Kraljica Elizabeta je vsako leto dva rojstna dneva. Ena, njena resnična, je 21. aprila (ona je bila rojena leta 1926), drugi pa je javno praznovanje, je drugo soboto v juniju. Trooping Barva: The Queen rojstni dan Parade je kraljevska dogodek praznuje kraljičino slovesno rojstni dan s procesijo več kot 1400 vojakov, 200 konjev, in več kot 400 glasbenikov. Lahko vnesete loteriji za prime ogled karte naprej za ogled tega zanimivega spektakla.
 • Royal Academy Poletna razstava  (od sredine junija do sredine avgusta): Občudujte delo umetnikov vseh zaslug pri tem letnem dogodku na Kraljevi akademiji. Približno 1.000 kosov umetnosti s žirije izbran iz kar 10.000 vpisov na leto. Tradicija sega v leto 1759.
 • Prosta reja – Art & Design Stopinje oddaje (junij in julij): Glej del, ki jih ustvarjalnih diplomantov na Old Truman Brewery v Shoreditch. Kategorije vključujejo moda, umetnost, grafike, fotografije in notranje opreme.
 • London Odpri Garden Kvadratov Vikend (zgodaj do sredine junija): Raziskovanje Londona skrivne vrtove in trge, od katerih so nekateri običajno ni odprta za javnost.
 • Svetovni Naked Bike Day (Hyde Park) (sobota v začetku junija): Glej na tisoče golih kolesarjev na ulice Londona, da bi protestirali proti odvisnosti od nafte in avtomobilske kulture.
 • Spitalfields Festival (v celotnem junija): Ta dva enotedenski festival ponuja eklektično zasedbo glasbenih nastopov, pogovore in delavnice na različnih prizoriščih po vsej Shoreditch.
 • London Rathayatra (Hare Krišna festival Chariots) (nedelja v juniju): To živahno festival Hare Krišna ima parada pisanih vozovi, glasbe, bobni in ples.
 • Opera Holland Park (od junija do začetka avgusta): Zgrabi vstopnice za ogled nekaj najboljših izvajalcev opere svetovnih hit visoke tone na Holland Gledališčem Park.
 • Bike Week (sredina junija): Sodelujte s številom mest po vsej kolesarskih prireditev v okviru tega mednarodnega praznovanje vseh stvari na dveh kolesih.
 • Boj Retreat (dve večeri v juniju): Ta slavnostni dogodek ob Parade Horse Guards združuje vojaško glasbo, ognjemete in bobne v počastitev tradicijo prekinitev spopadov med vojaki.
 • Taste of London (štiri dni v konec junija): Vzorec nekaterih londonskih kulinaričnih vrhuncev na tej foodie dogodku v parku Regent, ki združuje hrano stojnicah in malih piki od najboljših restavracij v mestu.
 • BP Portrait Awards v National Portrait Gallery (sredine junija do sredine septembra): Ta letna portret dogodek je eden izmed najbolj prestižnih sodobnih umetniških tekmovanjih na svetu.
 • West End v živo (vikend konec junija): Catch brezplačno predstave vrh West End kaže na Trafalgar Square, kot del tega letnega vitrini.
 • Greenwich & Docklands International Festival (4 dni konec junija): London največji zunanji art festival ima ulično gledališče, ples, kabaret in umetniških instalacij.
 • Wimbledon Tenis prvenstvo (zadnji teden junija in prvi teden julija): Ta zgodovinski Grand Slam dogodek poteka v listnato kotu jugozahodnem Londonu.
 • Brezžični glasbeni festival (junij in julij): Ta zabaven vikend glasbeni festival se vsako leto odvija v Finsbury Parku na severu Londona.

Potovalne Nasveti

Pozno spomladi in poleti v Londonu, je glavna turistična sezona, tako da so nekaj hoteli in letalske kupčij. Jesen in zima sta sezone za ponudbe, vendar je zavezana, da bo mokra in hladneje. Prazniki v decembru, je tudi čas, ko obiskovalci jate v London. Torej za junij, da svoje načrte vnaprej in si za “Early Bird” poslov.

You may also like