Skip to main content

Kaip sužinoti, ar jums reikia JK Vizų

 Ar jums reikia vizos į JK?
Ar jums reikia vizos į savo pasą įvesti JK? Su visais dabartiniai imigracijos problemas ir Brexit smarkus Britanijai ir ne pernelyg atitolinti ateityje nenorite, kad jokių klaidų, kad galėtų gauti Jums siunčiami pakavimo Prieš jūs net kojos ant britų dirvožemyje. Nepanikuokite. Tai tikrai ne tai, kad sunku, kaip ilgai, kaip jūs žinote, ką jums reikia padaryti iš anksto.

Nesvarbu, ar jums reikia vizos Jungtinėje Karalystėje priklauso nuo, iš kur jūs ir kodėl jūs atvykstate. Štai faktai apie 2018 m.

turizmo Vizos

Jei esate pilietis, JAV, Kanadoje ar Australijoje, ar gyventi legaliai tose šalyse, jums nereikia kreiptis dėl su turistine viza, kol įvesite į Jungtinę Karalystę. Vizos, paprastai vizitų iki šešių mėnesių, suteikiama atvykstant, kai pateikti savo pasą, kaip ilgai, kaip jūs patenkinti imigracijos pareigūną, kad jūsų vizito tikslas atitinka UK Imigracijos taisyklės.

Nėra mokestis už šios vizos natūra, mokamų atvykstant.

Tos pačios taisyklės taikomos piliečiams dauguma, bet ne visi, Pietų Amerikos ir Karibų jūros regiono šalių, taip pat Japonijoje.

Jei turite teistumą arba jūs buvote prieš atsisakė atvykti į JK, tai tikriausiai gera idėja kreiptis dėl vizos prieš rodomi žinutę oro arba jūrų uoste atvykimo, tiesiog turi būti saugūs.

studentų vizos

Jei planuojate studijuoti iki šešių mėnesių, jums reikia kreiptis iš anksto trumpalaikiame tyrime, vizos. 2018, ši viza kainuos £ 97 per trumpą laiką žinoma iki šešių mėnesių ir £ 186 už 11 mėnesių, jeigu vartojate anglų kalbos kursus.

Jei esate 16 metų ar vyresnis ir vartojate universitetinį kursą ar ilgesnį studijų kursą, jums reikia kreiptis dėl 4 pakopa Bendra studento vizą  , naudojant JK taškų sistemą. Ši viza kainuoja £ 348 (2018). Jūs taip pat turi mokėti sveikatos priežiūros mokestį (150 £ per metus studijų), kai taikoma. Taikomos skirtingos taisyklės dėl vaiko studijų vizų ir vizų studentams su išlaikytinių.

Sužinokite daugiau apie kriterijus ir taisykles dėl studentų vizų.

darbo Vizos

Taisyklės, kurios taikomos už darbo vizų priklauso koks darbas jums bus padaryti, savo vaidmenį jūsų organizacijoje, ir kaip ilgai jums bus dirbti Jungtinėje Karalystėje. Jei atvykote iš sandraugos šalis ir bent vienas iš jūsų seneliai buvo JK pilietis, jums gali būti gauti JK Kilmės Visa, kas yra gera penkerius metus. Sveikatos priežiūros Priemoka yra kaltinamas žmonių atvyksta į JK dirbti.

Sužinokite daugiau apie darbo vizas.

Kiti specialieji Vizos

Jums reikės specialią vizą, jeigu:

  • Jūs prisijungti prie šeimos nario, kuris yra Jungtinės Karalystės pilietis arba kuris yra nuolat apsigyveno Jungtinėje Karalystėje, ilgesniam viešnagės.
  • Jūs atvykstate į JK susituokti.

Žmonės, kuriems nereikia JK Vizos

Jei esate iš šalies, kuri yra valstybių pilietis Europos Sąjungos (ES) , The Europos ekonominės erdvės (EEE) , arba Šveicarijoje, jums nereikia vizos aplankyti, gyventi ar dirbti į Jungtinę Karalystę. Bet tai greitai pasikeis (žr ES ginčų sprendimo sistemą, žemiau) Jums reikės atlikti pasą ar Europos tapatybę patvirtinantį dokumentą. Jei atvykstate į JK kaip diplomatas ar oficiali vyriausybės verslo jūsų šalyje jums nereikės vizos. Šeimos nariai, sujungiant jus, ar su jumis keliaujantis tikriausiai reikės vieną nors.

Poveikis Brexit

Nuo 2018 rugsėjo viza taisyklės, kurios taikomos ES ir EEE piliečių nepasikeitė, bet jie gali pakeisti arba reguliuoti per 2018 skaityti apie ES sprendimo sistemą

ES sprendimo sistemą

Jei gyvenate Jungtinėje Karalystėje, kaip ES pilietis ir nori išlikti neribotą laiką, jums reikia kreiptis dėl nusistovėjusią būseną, kad būtų galima likti kaip įprasta po Brexit.

Tam, kad būtų praeitis 2020 gruodžio, jums reikės kreiptis dėl nusistovėjusią arba iš anksto apsigyveno statusą . Prašymo programa bus pilnai atidarytas iki 2019 kovo, ir jums bus pr taikyti iki birželio 30, 2021.

Jūs galite užsiregistruoti Siųsti atnaujinimus sužinoti, kada registracija programa atidaro.

Atsiskaitymų sistema statusas turi (kaip 2018 m) nebuvo nuspręsta piliečiams Norvegijoje, Šveicarijoje, Islandijoje ir Lichtenšteine.

Piliečiai Airijos ir jų šeimų palikti likti Jungtinėje Karalystėje neribotą laiką ir nereikia kreiptis dėl atsiskaitymo.

Sveikatos priežiūros Priemoka
2015 balandžio, JK vyriausybė įgyvendino naujų taisyklių, kurios užkirstų kelią sveikatos turistų, atvykstančių į JK naudoti nemokamą Nacionalinė sveikatos tarnyba (NHS). Jei atvykstate ilgalaikio tyrimo arba dirbti, dalis jūsų prašymo išduoti vizą procesu yra mokėjimas sveikatos mokestį. Mokestis apima kiekvieną jūsų buvimo Jungtinėje Karalystėje metus. Nors tai gali atrodyti brangus, tai toli pigiau nei privataus sveikatos draudimo už tą patį laikotarpį ir jis leidžia jums naudoti NHS tokiu pačiu būdu, kaip Didžiosios Britanijos piliečiai ir gyventojai gali jį naudoti.

Ar JK Vizų Give Me Prieiga prie Europos Rest?

Ne, tai ne. Dauguma ES, kartu su ES nepriklausančiomis šalimis, kurios yra EEE narės, nariai sutartį, kad įtvirtina Šengeno erdvę. (Šengeno yra Liuksemburge miestelis, kuriame buvo pasirašyta Sutartis.)

Šengeno sienų lankytojai turintys Šengeno vizą, gali laisvai keliauti iš vienos šalies į kitą, be pasienio kontrolės. JK ir Airija nusprendė iš šios Šengeno sutarties dalis. Taigi, jei jūs lankotės arba, jums reikės atskirą Šengeno vizą keliauti po Europą ir Islandijoje, taip pat Jungtinės Karalystės vizos.

Patikrinkite čia Išsamų šalyse šiuo metu Šengeno erdvei.

Kaip galiu sužinoti Daugiau

Jei vis dar nesate tikri, ar Jums reikia vizos, apsilankykite JK labai patogu internetu klausimyną Ar man reikia UK Visa . Tai žingsnis po žingsnio klausimynas, kad nuves jus į galutinius atsakymus dėl vizos sąlygas piliečiams savo šalyje ir vizų rūšių, kurie yra prieinami.

Jei jis paaiškėti, kad jums reikia vieną, jums turėtų leisti bent tris mėnesius jūsų paraiškos turi būti tvarkomi. Jūs galite kreiptis dėl, ir paprastai mokėti už, vizos internete Visa4UK . Jūs turite būti už JK ribų, kai taikoma. Be to, galite kreiptis dėl vizos JK prašymo išduoti vizą centrą savo šalyje.

You may also like