Skip to main content

Kaj ne nosijo na vaše potovanje na Tajsko

Kaj ne nosijo na vaše potovanje na Tajsko
Tajska je zelo sproščeno mesto, in glede na sliko-bikini-platirane popotnike razposajenimi na plažah in popotnike v kratke hlače in sandale raziskujejo mesta, si lahko mislite, da je vse, kar gre v smislu oblačil.

Kaj nosite na Tajskem zadevah veliko, čeprav, in lahko, da je razlika med, ki se zdravijo dobro in se praktično ne upošteva, kadar se ukvarjajo z vsem, v storitveni dejavnosti. Ko ste raziskati državo, se bo ustrezno jutranje da tudi ljudje okoli vas počutijo bolj udobno, ki se bo bolj verjetno, da se povežemo z vami.

Ampak, če živite v tropski državi, jutranje “ustrezno” verjetno pomeni nekaj popolnoma drugega na Tajskem, kot to počne doma. Spodaj je nekaj pravila, ki sledijo, če želite, da se zlijejo v. Ni modne policije teče okoli Tajskem, tako da lahko vas prosimo, da kršijo pravila, tudi, če ti je vseeno, ali če je le preveč vroče, da razmišljamo nošenje dolge hlače. To je dobro, čeprav je, da veš, kaj se pričakuje od vas.

Obdrži toplo

Ne pozabite, da karkoli se odločite nositi, če ste v pisarni, kino, supermarket, nakupovalni center, 7-Eleven, ali celo na Skytrain v Bangkok, boste razstrelili z ledeno mrzlo klimo. Če se bo v notranjosti za dalj časa, recimo, če greš v kino, bi pulover ali nositi nekaj malo toplejši kot običajno, ko zmrzne, če ne.

Ne nosite hlače 

Za moške, ne nosijo kratke hlače, razen za šport in zelo športna prireditev. Če ste na tajskem nakupovalni center, kino ali drugo priložnostno javnem mestu, vzemite si trenutek in poglej okoli in videli boste, da je zelo malo moški nosijo hlače. Tudi če je 90+ stopinj zunaj (kar je verjetno res, ker je to Tajska navsezadnje), bo večina moških nositi dolge hlače ali kavbojke. Za ženske, pravilo je ohlapnejši. Če nosiš “lepe” kratke hlače, ki jih lahko pobegniti z njimi v večini okolij, čeprav bi se lahko štelo za prestopek socialnih norm nositi hlače v poslovnem okolju ali v katerem koli vladne stavbe.

Če ste na primer naslov, da oddelek za priseljevanje, da bi dobili podaljšanje vizumsko, dal na nekaterih dolge hlače.

Izogibajte kratka krila

Kljub temu, da je vsaka šola kampus na Tajskem poln žensk, ki nosijo oprijete mini krila, v večini drugih okoljih se ne šteje za primerno nositi super kratko krilo (ja, ironija je otipljiv). Torej, če želite, da obleko gor v tajskem šolsko uniformo, ste bolje nosil nekaj malo dlje. Nad kolenom, se šteje povsem v redu, vendar sredine stegna bi bilo prekratko.

Plaža Oblačila je na plaži 

Kaj dodati, razen, da če lahko plavate v njej, ni primerno za odkrivanje veliko mesto ali celo majhno mesto v državi.

Sandali so v redu, v določenih situacijah

Obstaja nekaj trikov pravila za navigacijo, ko poskušajo odločiti, kaj dati na noge. Ženske lahko pobegniti s skoraj katero koli vrsto odprte obutve, tudi v pisarniškem okolju, tako dolgo, kot je videti Svečan in ne športen. Strappy, odprto toe, visoko peto čevlji so popolnoma v redu, v skoraj vsakem okolju, vendar, kot nepravično, kot se zdi, udoben Birkenstock niso. Čeprav se nekatere ženske nosijo nogavic s svojimi sandali (Ups!), Večina žensk pa ne in da so z golimi nogami ni žaljivo. Moški ne smejo nositi sandale kjerkoli razen na plaži.

Pokrivajo ramena

Tank vrhovi, špageti trakovi in ​​oglavnike se ne šteje za primerno, če ste na plaži, v nočnem klubu ali na dogodku črno-tie.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *