Kaj pričakovati, ko greš na Bar v Italiji

Posted on

 Kaj pričakovati, ko greš na Bar v Italiji

Na barov v Italiji, lahko pokroviteljev običajno kupijo kavnih napitkov, vino in pijače, brezalkoholne pijače, pa tudi jutranje pecivo in sendviče imenovane panini ( un panino je en sendvič, dve sendviči so zaradi panini ). V večjih barih, veliko okusi znameniti italijanski gelato lahko, ali sladoled (res več ledu mleka), se vroči tudi.

Italijanski palice so središče družabnega življenja v Italiji, vendar se ni kraj, da uživajo velike količine alkohola.

Ljudje vseh starosti lahko gredo v bar; ni starostne omejitve-otroci so dobrodošli in zelo pogost pojav, kot je ljudi, ki bi njihovim družinam, da njihovi lokalni zalivanje luknjo. Morda boste videli skupine Italijani igralne karte, gledanje televizije, ali pa samo združili govoriti.

Italijani lahko obiščejo svoje lokalne bar večkrat zjutraj za kavo in še v zgodnjih večernih urah za aperitivo ali koktajl pred večerjo. Tipičen italijanski zajtrk je kapučino ali espresso in Cornetto pogosto imeli v baru. Ustavitev v za kavo na poti storiti opravkih ali ko greš kam s prijatelji, je pogosta v Italiji. Pazite, da lahko kava pijačo naročiš doma razlikuje od tistega, kar boste dobili v Italiji. A “kavarna” je pogosto le eno espresso strel, ker je tisto, kar večina Američanov mislim off kot je kava dejansko Americano.

Na barov v večjih mestih in še posebej tistih, v bližini turističnih središč, bo to stalo več, da bi sedel za mizo, in pogosto celo več, če tabela je zunaj, kot bo stati v baru, saj boste plačali tudi za storitve.

Cene so posted- al banco kar pomeni, da cena za uživanje pijačo v baru ali alla tavola  pomeni ceno v tabeli. Manjše mesto palice pogosto ne zaračunava pristojbin tabel.

Če želite, da bi sedel zunaj na piazza, da na kavo, načrtujejo, da preživijo nekaj časa uživajo v atmosfero. Ko ste naročili nekaj, da lahko ostanejo tako dolgo, kot želite, ne da bi morali naročiti nekaj drugega.

Italijanski storitev ni pohitel ali hiteti, zato bodite pripravljeni vprašati, ko boste potrebovali svoj račun. Če želite vse je hitro pijača, ste bolje dogaja v notranjosti, kjer boste plačali manj.

Nekateri bari ali kave v Italiji so zelo lepo urejeni in se dogaja v notranjosti je užitek. Na primer, Caffe Delle Carrozze v Chiavari ima lepo izklesan iz marmorja bar. Imajo odlično hišno kavo, preveč. Poleg tega je bilo mesto v Torinu eden prvih italijanskih mest objemu cafe življenje in obstaja več zgodovinskih kavarn, ki so lepo obiskati.