Kaj vidimo na londonskem Trafalgar Square

Posted on

 Kaj vidimo na londonskem Trafalgar Square
Trafalgar Square, je priljubljena turistična destinacija, je javni trg v mestu Westminster, osrednjem Londonu. Trg Trafalgar je zasnoval arhitekt John Nash leta 1820 in izdelano 1830.

Turisti zbirajo tam, tour avtobusi krog osrednji spomenik in političnih aktivistov zbirajo dokazati. Vsak december, Norveška podari čudovito božično drevo in se zahvalil Britanijo za svojo vlogo pri osvoboditvi izpod nacizma in se postavili na trgu.

Najbližji cevi postaje do Trafalgar Square so Charing Cross in Leicester Square.

Trg Trafalgar sama ima veliko zanimivih znamenitosti, vključno Nelsona koloni, Narodni galeriji, in St Martin-in-the-Fields.

V hoje od Trafalgar Square, lahko enostavno nakupovanje v Covent Garden, imajo obrok v Chinatown, si oglejte priljubljene oddaje v bleščeče West End, sprehod po Whitehall Parlamentu trg videti domov parlamenta in Big Bena, in hodi dol Mall do Buckinghamske palače.

Kako do trga je preprost. Najbližji cevi postaje do Trafalgar Square so Charing Cross in Leicester Square.

Nelson je stolpec

Nelson je Kolona je bila zgrajena leta Trafalgar Square v 1843. Spomenik spominja admiral Horatio Nelson, ki je umrl premagal Napoleona v bitki pri Trafalgarju v 1805. Ukrepi stolpcev nekaj več kot 169 metrov visoko od dna do vrha Nelsona klobuk.

Spodnji del kipa ima štiri reliefne bronaste plošče odda od ujetih francoskih topov. Ti prikazujejo v bitki pri Cape St Vincent, v bitki pri Nila, v bitki pri Kopenhagnu in smrt Admiral Nelson na Trafalgar.

Štiri bronaste levov na dnu kolone so bile oblikovane Edwin Landseer in dodali v 1868 ste dovoljeno plezati na dnu skulptur za fotografske priložnosti, vendar ne more sedeti na levi.

St Martin-in-the-Fields

James Gibb, škotski arhitekt zgrajena,  St Martin-in-the-Fields , ki se nahaja na severovzhodnem vogalu Trafalgar Square. Tam je bila cerkev na tem mestu že od 13. stoletja; Sedanja stavba je bila končana leta 1726. Njegova veličastna karantanski stebrišče je pogosto kopirajo v ZDA, kjer je postal model za slog Colonial cerkvene stavbe.

St Martin-in-the-Fields je uradna cerkev v Buckinghamski palači. V notranjosti, je kraljeva polje na levi strani oltarja in eno za Admiralty na desni strani.

Cerkev hiše zavetišče za brezdomce, kot tudi London Brass Drgnjenje center, kjer si lahko izberete vzorec in bi sliko za domov. Presenetljivo je, da boste odkrili in zelo dobra cafe samopostrežna v kripti, ki ponuja jazz v sredo zvečer.

Narodna galerija

Narodna galerija zavzema celoten severni strani Trafalgar Square. Predstavlja dela znanih umetnikov, vključno z Botticelli, Tizian, Raphael, Michelangelo, Caravaggio, Rembrandt, Cezanne, Hogarth in GAINSBOROUGH.

Neoklasična Narodna galerija je bila ustanovljena leta 1824, ko je britanska vlada strinjala, da nakup in ogled 38 slik, ki pripadajo ruski poslovnež John Julius Angerstein. Galerija zdaj hrani zbirko več kot 2.300 slik iz iz sredine 13. stoletja do leta 1900.

Londonska Narodna galerija je osma najbolj obiskan muzej umetnosti na svetu. Van Gogha  Pšenično polje s cipresami in CANALETTO je  kamnoseka je Yard sta pomembna dela za videti.

Canada House

Canada House je na zahodni strani Trafalgar Square. To je služila kot uradih Visokega komisariata Kanade v Združenem kraljestvu od leta 1925. Stavba, odprt leta 1827, izdelana iz kamna iz Bath, Anglija v stilu grško Revival. Canada House je zasnoval Robert Smirke ki je bil tudi arhitekt za British Museum.

Canada House je ohranil večino svoje prvotne neoklasični notranjosti. Večina stavbe ni odprta za javnost, vendar ture so na voljo ob načrtovanem času. Galerija Canada, stanovanja kanadski umetnosti in obrti, v stavbi je odprta za javnost.

Četrta podnožje

Četrti podstavek  (kip baza) v severozahodnem delu Trafalgar Square je bil prvotno zasnovan Sir Charles Barry in zgrajen leta 1841, da se prikaže konjeniški kip. Zaradi pomanjkanja sredstev za ustvarjanje primernega kip, je ostala prazna do leta 1999.

Četrta podnožje Zagon vozila, neodvisna komisija, ki jo javno mnenje obvestil, izbere stalno vrsto začasnih umetniških del naročenih vodilnih domačih in tujih umetnikov. Namestitev umetnost spremeni vsaki dve leti.

Admiralty Arch

Admiralty Arch označuje vstop v The Mall od Trafalgar Square. To drevo podložene cesta vodi do Buckinghamske palače ob strani parka St James. Ta regal vhod je bila zgrajena leta 1910 v čast kraljice Viktorije. Osrednja vrata se odprejo le za kraljeve procesije.

Stavba nahaja vladne službe do leta 2011, vendar je v letu 2012 vlada prodala 125-letno najemno pogodbo za stavbo z namenom prenove v luksuzni hotel, restavracijo in apartmaji a.

Whitehall in Big Ben od Trafalgar Square

Pogled na Big Ben in Whitehall od Trafalgar Square v Londonu ob sončnem zahodu

Na jugu trga cesti, Whitehall, povezuje Trafalgar Square do parlamenta Square. Od 16. stoletja, skoraj vsi od ključnih ministrstev so bile nameščene na tej ulici.

Ker boste našli vladnih ministrstev, kot so ministrstvo za obrambo, na straže konj ter kabinet uradov ob tej cesti, ki je ime Whitehall uporablja za britanske vladne službe in kot geografsko ime za območje.

Boste videli in slišali, Big Ben iz te smeri. Big Ben je ime za uro in stolpa na severnem koncu Palace of Westminster. Stolp je bil preimenovan Elizabeth stolp leta 2012 v čast Diamantni jubilej kraljice Elizabete II.

Južna Afrika House

Južna Afrika House se nahaja na vzhodni strani Trafalgar Square, ki je zaprta za javnost. Postavljen je bil leta 1935 v klasičnem stilu z umetnosti in podrobnosti obrti slog, vključno s sklepniki prikazujejo afriške živali in afriške simbole. Stavba hiše južnoafriški visokega komisarja in konzulat južnoafriški.

non-stop vigilijo A smo potekala izven Južna Afrika House v 1980-ih in zgodnjih 1990-ih do konca apartheida.

National Portrait Gallery

National Portrait Gallery je bilo ustanovljeno leta 1856. V njem portrete pomembnih Britancev iz Tudor časov do današnjih dni. To je bil prvi portret galerija na svetu, ko je začela.

Zbirka, ki je največji na svetu, vključuje slike, risbe in fotografije. Sodobna kolekcija vključuje časovni fotografije britanske kraljice Elizabete II.

Galerija je vrtenje eksponatov in celo vključevala razstavo, ki se osredotoča na vpliv Michaela Jacksona na modni svet. Galerija je odprta vsak dan s poznim odprtino na petek zvečer.