Kako Italijani Praznujte dan neodvisnosti

Posted on


2. junij je italijanski državni praznik za Festa della Repubblica, ali Festival republike. Podobno kot Dan neodvisnosti v ZDA in drugih državah, se praznuje uradni nastanek Republiko Italijo po drugi svetovni vojni.

Banke, številne trgovine in nekaj restavracij, muzejev in turističnih znamenitosti bodo zaprli 2. junija, ali pa so lahko skrajša čas. Če nameravate obiskati spletno stran ali muzej, preverite svoje spletne strani vnaprej, da vidim, če je odprt. Ker so Vatikanski muzeji niso dejansko v Italiji, ampak v Vatikanu, so odprti junija 2. prevozne storitve v večini krajev teči v nedeljo in počitnice urniku, kar pomeni, da bo manj avtobusi, tramvaji in podzemne železnice vlaki, ki vozijo.

Mala festivali, koncerti, in parade potekajo po vsej Italiji, pa tudi v italijanskih veleposlaništva v drugih državah, pogosto sledijo ognjemetov. Največji in najbolj spektakularnih republika dan praznovanja potekala v Rimu, na sedežu italijanske vlade in prebivanje predsednika Italije.

Dan republike Praznovanja v Rimu:

Dan republike je eden izmed najboljših dogodkov junija v Rimu, in worh da je v mestu za. Mesto praznuje z veliko parado v dopoldanskem času, ki mu predseduje predsednik Italije, vzdolž Via dei Fori Imperiali , cesto, ki teče vzdolž rimskega foruma. Pričakujte ogromne množice, če nameravate udeležiti parade. Velika italijanska zastava je običajno draped preko Kolosej preveč. Na Dan republike, je italijanski predsednik položil venec na spomenik neznanemu vojaku (iz prve svetovne vojne), na spomenik Vittorio Emmanuele II.

V popoldanskih urah, več vojaških trakovi predvajanje glasbe v vrtovih Palazzo del Quirinale , rezidenca italijanskega predsednika, ki bo odprt za javnost 2. junija.

Vrhunec dnevnih praznovanj je zaslon, ki ga Frecce Tricolori , italijanski Air Force akrobatskega patruljo. Devet letala, ki oddajajo rdečo, zeleno in belo dima letenje pri oblikovanju nad spomenik Vittorio Emmanuele II (prvi kralj združene Italije), ki ustvarja lep dizajn, ki spominja na italijansko zastavo. Spomenik Vittorio Emmanuele II je veliko belega marmorja struktura med Piazza Venezia in Kapitolu Hill, vendar Frecce Tricolori zaslon je mogoče videti več kot večina Rimu.

Dan republike Zgodovina

Dan republike praznuje dan leta 1946, da so se Italijani glasovala republikanske oblike vladavine. Po drugi svetovni vojni, je glasovanje potekalo 2. in 3. junija, da ugotovi, ali bi morala Italija slediti monarhije ali republiške obliko vlade. Večina glasovala za republike in nekaj let kasneje, je bil 2. junij razglašen za praznik kot dan, Italijanska republika, je bila ustvarjena.

Drugi dogodki v Italiji v juniju

Junij je začetek poletnega festivala sezono in na prostem koncertne sezone. 2. junij je edini nacionalni praznik v mesecu, vendar obstaja veliko zabavnih lokalnih festivalov in prireditev v juniju dogaja po vsej Italiji.