Kako lahko dobim Wimbledon Tenis Vstopnice?

Posted on

Kako lahko dobim Wimbledon Tenis Vstopnice?
Wimbledon, največji na svetu Grand Slam teniški turnir, začenja 5. julija v 2018. Vsakdo lahko gredo, ampak dobili vstopnico je do vztrajnosti in sreče z žrebom. Moraš biti srečen in ga ponavadi morali načrtovati vnaprej.

Če ste tenis fan in si bo v Angliji konec junija ali v začetku julija (v letu 2019), imate še vedno možnost, da zaprosijo za vstopnice za travnik teniška prvenstva v Wimbledonu. Če je na 2018 prvenstvo, ki vas potem, morda ne bo prepozno. Še vedno obstajajo štirje načini, da gredo po vstopnice. Tukaj je, kako:

1. Wimbledon Glasovnica

Edini ljudje, ki se lahko štejejo za Wimbledon vozovnice brez težav na vseh so člani All England Lawn Tennis Club (AELTC) , ki vodijo tournament.There so le nekaj sto od njih, in če to berete, je dobra domneva, da nisi eden izmed njih. Skoraj vsi ostali mora tvegati v žrebanju naslednje javnem glasovanju.

Od leta 1924, je AELTC prodal večino vstopnic za predstavo sodišča – Center sodišča in sodišča 1 in 2 – vnaprej. Vloge za glasovanje za naslednje juniju in juliju so pridobljeni iz kluba v avgustu in mora biti žigosano najkasneje do sredine decembra. (Torej, če berete to po decembru, si prepozno za tekoče leto.) Je poseben invalidski voziček glasovanje za šov sodnih prostorov, primernih za invalidske vozičke.

Glasovnica je vedno več zanimanja. Vstop v glasovanje vam ne daje pravice, da vozovnice, ampak dobiš mesto v žrebanju. Uspešni kandidati so izbrani naključno z računalnikom in sporoči v februarju pred turnirjem. Če vam je uspelo osvojiti sedež, morate sprejeti dan in sodišču dodeljeno vas v žrebanju. Vstopnice ni mogoče prenesti ali proda in postane neveljavno, če so.

Za vstop v javno glasovanjem za Wimbledon 2019

Od okoli 1. septembra, All England Lawn Tennis Club (AELTC) sprejema vloge za javni glasovnici prosilcev v Združenem kraljestvu . Za pridobitev vloge, pošljejo ožigosan, naslovljeno, velikosti DL (4 1/4 “za 8 5/8”), ovojnice za AELTC, PO BOX 98, SW19 5AE pred sredine decembra – natančni datumi so objavljeni na AELTC spletno približno mesec dni po koncu tekočega leta turnirju. Vloge poštnega žiga po določenem datumu niso obdelani. In so kličoči na uradu po tem datumu, ne glede na aplikacije.

Overseas aplikacije so sprejeti na spletu. Informacije o tem, kako se uporabljajo za javno glasovanje za Wimbledon karte iz tujine, je na voljo na AELTC spletni strani , običajno od 1. novembra.

Če ste uspešni na volitvah, boste plačali za svoje dodeljene vstopnic na spletu. Leta 2018 se je cena Centre Court vstopnic v razponu od 60 £ na dan odprtja do 210 £ za finale.

In, mimogrede, organizatorji turnirja so zelo strogi glede tako lahko aplikacije zelo previdni pri izpolnjevanju tvoje. You aplikacija bo nična, če vprašate za več kot eni obliki, če prečrtati ali pa spremembe na obrazcu ali pisati posebne želje in navodila o tem. In pozabi zaprosijo za vstopnice, da bi kot darilo ali za prodajo. Če ne uporabljate vstopnice si uporabljajo zase, postanejo neveljavne.

Ampak se ne poguma; obstaja nekaj drugih načinov, da bi dobili vstopnice za Wimbledon.

2. v čakalni vrsti za nakup vstopnic na dan

Če ste zamudili glasovanje za to leto, ali pa niso bili uspešni pri žrebanju, ne obupa. Kdo pripravljen zgodaj vstati in stati v vrsti, dež ali sijaj, lahko kupite vstopnice na dan tekem z vstopom v čakalno vrsto. To običajno vključuje kampiranje čez noč, vendar je vzdušje v čakalni vrsti, je prijazna in veliko čezmorskih obiskovalci uživali priložnost spoznati in se pogovarjajo tenis z drugimi navijači, medtem ko čaka, da se v obrazložitvi.

Stoji v vrsti – na dan – je ena od velikih tradicij turnirja. Za razliko od mnogih drugih večjih športnih prireditev, organizatorji Wimbledona pridržujemo dober delež vstopnic za člane javnosti za nakup na vratih. Ampak moraš biti potrpežljiv in moraš res želim teh vstopnic. V zadnjih letih se je celoten proces čakanja postali veliko bolj civilizirani, z organiziranim kampiranje, A budnica in “levo prtljage” objekti za kampiranje.

Vsak dan, razen v zadnjih štirih dneh, 500 vstopnic za vsako od centra in No.1, No.2 in No.3 sodišč so rezervirani za prodajo javnosti na vrtljivih vratih. Stanejo od 60 £ 210 £ za center sodišče, £ 30 do £ 105 za No.1 – 3 igrišča odvisno od dneva.

Še 6.000 Razlogi Vstopnice se prodajajo vsak dan. Razloge vstopnica je dobro za No. 2 sodnega stalnega prostora in hkrati brez pridržkov pri sedenju in stoji na sodiščih 3. do 19. Vstopnice stanejo od 8 £ in £ 25, odvisno od časa in dneva.

Vsaka oseba čakanja lahko kupi samo eno karto, tako, če ste prišli s partnerjem ali z družino, vsi morajo biti v čakalni vrsti. In vstopnic na dan, se prodajajo le za gotovino – tako bolje obiščite najbližji bankomat, če si prizadevajo za enega izmed draga vstopnice za predstavo sodišč.

3. Hospitality paketi

Dve organizatorji potovanj so pooblaščeni za prodajo gostinske pakete, ki poleg vstopnice, običajno vključujejo hrano in pijačo, in lahko vključujejo tudi nastanitev in potovanja. Ti paketi začnejo pri okoli 400 £ na osebo. Obiskovalci iz Velike Britanije, Evropi in obeh Amerikah lahko rezervirate paket skozi Keith Prowse, se začne pri 400 £ na osebo in plezanje v več kot 5.000 £ za Posh sedeži v finale. Leta 2018, njihov center sodišče apartmajev vključeni eleganten hrane in pijače, popoldanski čaj in storitve zasebnega limuzini ves dan.

Vstopnice stanejo okoli 1.600 £ na osebo za odpiranje ujema s skoraj 5.000 £ na osebo za moške finale. Ampak, če je to malo preveč bogat za vaš proračun, so paketi začnejo pri 400 £ za rezervirane, številka 1 sodnih vozovnic in obrokom Albert Roux zasnovan v neformalnem, zasebni restavraciji.

Tisti iz Azije, Avstralije in Oceanije lahko rezervirate paket skozi  Pure Wimbledonu s Sportsworld , in sicer v letu 2018 od približno 400 £ za prvi dan, številka 2 Sodni vstopnic (s Prenočišča v bližnjih hotelih, ki temelji na dveh delitev) do več kot 5.700 £ na osebo za Center Court finale vstopnic z cene.

4. Dnevna vstopnica nadaljnja prodaja

Če ste že v obrazložitvi Wimbledon (ki so uspeli v pridobivanje ene od 6.000 razlogi vstopnic prodanih vsak dan), boste morda lahko, da zgrabite courtside sedežev na vstopnice nadaljno prodajo Kiosk. Imetniki vstopnic zapuščajo razloge pred zaključkom igre se spodbuja, da dajo svoje nezaželene vstopnice v posebnih škatlah, tako da so na voljo za prodajo. Izkupiček sledne iti povezanih teniških dobrodelne organizacije.