Kako najti Poceni Leti na Baliju

Posted on

 Kako najti Poceni Leti na Baliju
Ne vedo, kako najti poceni letov v Bali, je le vprašanje časa in vaša izbira odhoda mest.

Z le nekaj izjemami, večina mednarodnih letov na Baliju prihaja iz Avstralije in drugih krajev v Aziji. Leti iz ZDA, so običajno drag, zato skokov skozi drugo točko v jugovzhodni Aziji, je idealen.

Seveda, najbolj obremenjenih turistična destinacija v Indoneziji in eden izmed najboljših destinacij v Aziji, otok Bali ima vse. Na srečo, eksplozija turizma omogoča iskanje poceni poletov še lažje.

Izbira Leti na Baliju

Bali je tako majhen, da je samo eno letališče je Ngurah Rai International Airport (koda letališča: DPS), skrbi za vse mednarodne lete in številne prenose na drugih delih Indonezije. letališče Bali je pravzaprav tretje najbolj prometno letališče v Indoneziji. Nov terminal je bil dodan leta 2014 izravnati nekatere obremenitve, ampak letališče je bilo pričakovati, da bo zadel največjo kapaciteto, ki ga je 2017. Gradnja novega mednarodnega letališča načrtovana za severni del otoka. Novo mednarodno letališče na sosednji otok Lombok tudi pomaga obvladovati povečanje prometa na Baliju.

Letališče na Baliju je na priročnem mestu le 1,5 milje od Kuta in priljubljene plaže Južne Baliju. Čeprav je letališče pogosto imenuje Mednarodno letališče Denpasar, se dejansko nahaja približno 30 minut od kapitala Bali Denpasar.

Opomba: Čeprav je letališče na Baliju je zaposlen kot kdaj koli prej, pa še vedno izklopi med Nyepi, je obvezno, enkrat na leto, balijski dan tišine .

Iskanje poceni letov v Bali

Večina poceni letov v Bali prihaja iz Avstralije in drugih delov Azije. Leti iz ZDA so relativno drage, zato menijo, razdeliti svojo pot v priljubljeni vozlišče kot Singapur ali Bangkok, potem nadaljuje naprej na Baliju z drugo letalsko družbo.

Leti od Bangkoka in Singapurja na Baliju so pogosto najcenejša. Air Asia in drugih proračunskih letalske družbe ponujajo zelo poceni lete iz Kuala Lumpur, Malezija, prek novega nizkocenovnega prevoznika terminal KLIA2.

Vrhunec sezone Bali je v poletnih mesecih, še posebej med mesecih juniju in avgustu. Pričakujte, da plača več za lete med zaseden sezone.

Leti na Baliju iz Avstralije

Bali, zaradi bližine in odlično deskanje je priljubljena destinacija za Avstralci, ki želijo pobegniti svojo zimo v juniju, juliju in avgustu. Najcenejši poleti v Bali navadno izvira iz Sydney, Melbourne, Perth, ampak se ukvarja pa pop up iz drugih mest.

Prihod na Baliju

Indonezija sproščeno vizumske zahteve v letu 2015; Sedaj lahko državljani iz številnih držav vstopili prek nekaterih letališčih (Bali je eden od njih), ne da bi morali plačati za vizum ob prihodu. Največja bivanje za oprostitev vizumov je 30 dni in ga ni mogoče podaljšati.

Če potrebujete, da ostanejo dlje ali ne izpolnjuje pogojev za oprostitev vizumov, ki jih lahko pridobijo vizum ob prihodu dobrih 30 dni v Indoneziji, ko ste pristali na letališču. Potrebovali boste vsaj dve prazni strani v svoj potni list in najmanj šest mesecev veljavnosti preostalih. Uradniki raje, če ste plačali pristojbine za vizume v ameriških dolarjih, čeprav je indonezijski rupija sprejet. Mednarodno omrežnih Bankomati so na voljo v območju prihodov, tako da lahko dobite lokalno valuto.

Kot pri mnogih priljubljenih letališčih v Aziji, pričakujejo, da bodo poplavljene s ponudbami nosači touts, in vozniki, ko boste zapustili letališče. Ne dovolite nikomur, da poberem svoje torbe, če ste pripravljeni, da jih plačajo.

Odhodu z letališča

Da bi se izognili dodatni težav z gonilniki, kupite kupon s fiksno obrestno mero za uradni taksi (hodi na desni, ko zapustite letališče), kjer se bo voznik dodeljena za vas.

Ambiciozne popotnike in Ultralight potniki lahko dejansko hoje od letališča do nastanitve v Kuta. Druga možnost je, da lahko hodi pet minut samo zunaj območja letališča za zastave navzdol taksi ali BEMO – javni enoprostorec Indonezije. Prepričajte se, da voznik uporablja meter ali pogajanja vaše fare, preden prideš notri.

Bali Odhod Davčna

Letališče na Baliju, žal, že dolgo sloves korupcije in drobnih prevar, katerih cilj je potnike, ki odhajajo. Davek na odhod – se plača ob določenem kiosku na poti ven – je 150.000 rupija (približno US $ 15). Če plujejo drugje v Indoneziji, pričakujemo, da plača le približno US $ 4 za domačega davka odhoda. Ta davek ni vključen v ceno vozovnice tako prihranite nekaj lokalne valute za plačilo na poti ven!

Razen če odhajajo s starinami, vprašanje vsakogar, ki trdi, da boste morali plačati dajatve na spominkov ali drugih daril, ki ste jih kupili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *