Kako Obiščite Kolosej, rimski forum, in palatinski Hill v Rimu

Posted on

Kako Obiščite Kolosej, rimski forum, in palatinski Hill v Rimu
Eden od najbolj priljubljenih italijanskih znamenitosti in zagotovo eden najbolj prepoznavnih simbolov rimskega cesarstva, naj bi Kolosej biti na vrhu obiskati vsak prvič obiskovalec v Rim. Znan tudi kot Flavian amfiteater, je bila ta starodavna arena mesto neštetih gladiatorske bitke in krvavih živečih živalskih borbah. Obiskovalci Koloseja lahko sedijo na tribunah in videli dokaze o zapletenih podzemnih hodnikov amfiteater je in pasti vrata – uprizoritev območij za nekdanjim zabavo.

Ker Kolosej je top atrakcija v Rimu, je lahko težko dobiti vstopnice. Da bi se izognili položaju, v dolgih progah na svojem obisku na tem starodavnem mestu, razmislite o nakupu Kolosej in rimski forum prenese na spletu od Izberi Italije v ameriških dolarjih ali nakup romsko Pass ali Archeologica kartico, ki omogoča vstop v Kolosej in druge znamenitosti za stanovanje oceniti. Za več možnosti ogledati naš vodnik za nakup Rim Kolosej Vstopnice informacije o kombiniranih vozovnic, izleti in spletni vozovnic.

Pomembno Informacijska varnost:

Od aprila 2016, so se okrepile varnostne ukrepe na Kolosej. Vsi obiskovalci, vključno z “preskočite črto” imetnikov vstopnic in vodenih udeležencev potovanja, mora skozi varnostni pregled, ki vključuje detektor kovin. Varnost linija je lahko zelo dolga, pri čakalnih časih eno uro ali dlje, da načrt ustrezno. Nahrbtniki, velike torbice in prtljaga se ne sme zadrževati Koloseja.

Kolosej Obisk Informacije

Lokacija: Piazza del Colosseo. Metro linije B, Colosseo ustavi, ali tramvaj Line 3.

Delovni čas: Odprto vsak dan od 8.30 do 1 uro pred sončnim zahodom (tako čas zapiranja razlikujejo glede na sezono), tako da čas zapiranja segajo od 4:30 pozimi do 7:15 PM aprila do avgusta. Zadnji vstop je 1 uro pred zaprtjem. Za podrobnosti glej povezavo do spletnega mesta z informacijami spodaj. Zaprto 1. januar in 25. december in zjutraj 2. junija (običajno odpre ob 1:30 uri).

Vstopnina: 12 evrov za vstopnico, ki vključuje vstop na rimski forum in Palatin Hill, od leta 2015 je Izkaznica vstopnica velja za 2 dni, z enim vhodom v vsako od 2 straneh (Kolosej in rimski forum / Palatin Hill). Osvobodite prvo nedeljo v mesecu.

Informacije: (0039) 06-700-4261 Preverite trenutni čas in cena na tej spletni strani

Glej Colosseum poglobljeno

Za bolj popolno obiskom Koloseja, si lahko voden ogled, ki vključuje dostop do ječe in zgornjih stopenj, ni odprta za javnost z rednimi vstopnic. Oglejte si, kako Tour All Kolosej od vrha do dna za podrobnosti in virtualno knjigo obiskovalcu Kolosej Dungeons in zgornja ravnmi turneji skozi Izberite Italiji.

Potovanje z otroki? Morda uživajo Kolosej za otroke: pol dneva Family Tour .

Za drugi virtualni obisk, si oglejte naše Fotografije rimskega Koloseja.

Opombe: Ker Kolosej je ponavadi zelo natrpan in napolnjena s turisti, je lahko odličen kraj za tako se pickpockets prepričani, da sprejmejo previdnostne ukrepe za zaščito svoj denar in potne liste.

Nahrbtniki in velike vreče niso dovoljene v Kolosej. Pričakujejo, da gredo skozi varnostnega preverjanja, vključno z detektorjem kovin.