Kako porabiti Postanek na letališču Changi, Singapur

Posted on

Kaj storiti v Letališče Singapur Medtem ko čakajo na vaš povezovalni let

Kako porabiti Postanek na letališču Changi, Singapur

Čakam na vaš povezovalni let v letališče Changi Singapur (oznaka IATA: SIN, oznaka ICAO: WSSS)? So še hujše kraji, da je zaljubljen v.

Kljub statusu enega izmed najbolj prometnih letališč v regiji, letališče Changi je udoben prostor čakati od svojih dolgo layover, s štirimi prostornimi terminalov, število petimi zvezdicami udobja, udobno tranzitnih cene in enostaven dostop do preostalega Singapur naj dobiš nemiren in odloči se sprehaja okoli, medtem ko čakajo na naslednji let.

Zakaj Transit Z letališča Changi?

Letališče Changi je daleč najbolj neboleč središče let v jugovzhodni Aziji .

Singapur legendarni skoraj mehansko učinkovitost omogoča Changi postanek izkušnja pozitivno prijetno: boste doživeli manj čakalnih vrst in na splošno manj težav. In kot bomo razložili nižje, boste našli veliko zanimivih zabave, ki jih boste našli v nobenem drugem letališču na svetu.

Bog vam pomaga, čeprav, če ste skozi letališče Changi v živo streliva, ali še huje, prepovedanih drog v vašem ročne. Če želite izvedeti, zakaj je izvajanje drog v Changi grozna ideja, se glasi takole: Zakoni drog v Singapurju .

Changi Airport Transit Hotel

Obiskovalci pričakujejo čez noč layover na letališču Changi lahko preverite v Ambassador Transit Hotel , ne da bi jasno priseljevanj ali navade. Ko bomo dobili prepotrebno shuteye, lahko preprosto sprehodite do poleta z letališča, ne da bi zaplete v nadaljnje birokracije. Veleposlanika Transit Hotelska prijava mize so na voljo na vseh treh terminalov po letališču Changi.

Če iščete nekaj več udobja v vašem letališču Changi bivanja je Crowne Plaza Hotel vam ponuja tisto, kar potrebujete. Hotel je povezan s terminalom 3 po pešpoti, ki povezujejo dve ravni tako letališča in hotel. V notranjosti, lahko gostje uživajo 320 hotela sob, ogromen bazen in sproščujoče spa zdravljenja.

Singapore Hotel Združenje deluje hotelske rezervacije Counter na vsakem od terminalov Changi je, ki vam omogoča, da na voljo prostore prav na letališču, 24 ur na dan Pridržujemo iz katerega koli člana hotela SHA. Boste morali plačati le za prvo noč na pultu; vsi dodatni stroški so posledica v hotelu. Pišite vsa vprašanja na naslednji naslov: hotelres@sha.org.sg .

Changi Airport Nakupovanje in potniškega prometa

Če je udobje postanek zaskrbljen, letališče Changi je daleč ena od najboljših na svetu, da ne omenjam jugovzhodno Azijo. Lahko bi se enostavno uporablja na mestu, njegovih visokimi stropi, udobno preprogo, in veliko nakupovanje, jedilnico, in zabavnih možnosti, da bi lahko vie z nekaterimi classiest svetovnih nakupovalnih centrih.

Priročno trgovin, menjalnic,-handicap prijazno kopalnice, garderobe, tudi molitev sobe so vse na dosegu roke, še posebej znotraj letališča v tranzitnih območjih. ogromen velikost letališča je – z vsemi udobja, razporejenih čez štiri terminalov – omogoči upravljanje, da v nekaterih igriv dotakne, da boš komaj pričakovali, da bi našli v veliki svet letalskega vozlišča:

  • Metulj vrt. Terminal 3 ponuja 330-kvadratnih metrov, na prostem dvonadstropno metulj vrt stanovanja nad tisoč prostih letečih metuljev. Obiskovalci lahko opazujejo celoten življenjski cikel metuljev na delovnem mestu, od izvalitve na njihovo stopnjo pupa živeti metulje hranjenje na številnih živilskih razpršilnikov v celotnem prostoru. Vrt je hraniti na hladnem z delovno slap. ( Vir ) Metulj vrt je mogoče najti na drugem nivoju odhoda Transit Lounge, Terminal 3.
  • Štirinadstropne slide. Druga preusmeritev za potnike, ki čakajo na terminalu 3, The Slide @ T3 stoji štiri nadstropja visok in obiskovalcem omogoča, da povečate s pomočjo na vrhu hitrosti 13 mph. Če ste porabili približno SGD 30 za blago in storitve na letališču, lahko uporabite svoje račune, da bo odkupil dve ride žetone; boste dovoljena le do 10 voženj na prejemu. Če ne nameravate, da je veliko porabili v terminalu, lahko poskusite manjše, prost za uporabo in diapozitiv v kleti, ki stoji na zgodbah in pol. ( Vir )
  • Kinodvorana. Oba terminali 2 in 3 imajo svoje proste kinodvorane za potnike z nekaj ur za rezervne med leti. Da bi videli, kaj se danes kaže v kinematografih Changi je, si oglejte to povezavo – kinu – ChangiAirport.com . Terminal 3 ima tudi “4D” gledališče za vznemirjenje freaks iskani vožnjo na zabaviščni-park-style. Več tukaj: 4D kino – ChangiAirport.com .
  • Bazen. Nekaj letališč more zahtevati, da imajo svoj bazen; Changi letališča lasten bazen na strehi je mogoče najti na terminalu 1, blizu odhoda Transit Lounge vzhodu na tretji ravni. Uporaba bazena stane SGD 13.91, vendar pa je brezplačno za goste Ambassador Transit Hotel. ( Vir )

Changi Airport Premium in VIP Saloni

Flyers čakajo na let na letališču Changi more zahtevati mesto na enem od številnih premijskih salonih letališča, odvisno od prevoznika, njihovo članstvo v privilege klubih, ali pa je njihova pripravljenost plačati malo več za pobeg Riff-Raff v splošnem sprejema .

Letalske specifične. Singapore Airlines, Malaysia Airlines in Garuda Indonesia, med drugim, deluje salonih v Changi v korist usposobljenih potnikov. KrisFlyer (bivalni Singapore Airlines “) deluje tako na SilverKris salon za premium potniki Singapore Airlines in KrisFlyer Gold Lounge za obe Singapore Airlines in Star Alliance Gold članov iz drugih odvisnih letalskih družb.

V SilverKris bivalni objekti, na primer, omogoča popoln dostop WiFi in osvežilne objektov za Singapore Airlines Business Class / First Class letake: tuši, časopisi in revije, in bife so na voljo.

Za več podrobnosti, preberite to stran na Changi letališča uradni strani: Letalske salonih – ChangiAirport.com .

Pay-premium salonih. Število letalskih salonih zagotavljajo sproščujoče okolje za pokrovitelje, ki lahko plačajo pristojbino pred vstopom. Ti saloni vključujejo veleposlanika Transit Lounge, posnetku Lounge in zeleni trg, vse, ki se nahajajo po mize priseljevanja.

Veleposlanik Transit Lounge je bivalni prostor na enem mestu za čakanje potnikov, ki želijo vse, kar je v vaši bližini. Plačajte SGD 30 za vstop v salonu, in boste pridobili z uporabo poslovnih storitev Sklada (dostop do interneta, tiskanje), spa storitve, snack bar, kozmetični salon, in dremal apartmajev. Lounge je dostopen iz obeh terminalov 2 in 3, ravni 3. Več info tukaj: veleposlanik Transit Lounge – Uradna spletna stran .

Zeleni trg je, narava navdih lounge – več kot japonski restavraciji s bivalni objekti – ki zagotavlja japonski solatni bife, hitro WiFi povezave, ter širokozaslonskem TV, vsi v mirnem non-hiper nastavitev v terminalu 2.

Raziskovanje Singapur v vašem Postanek

Singapur je zelo majhna država, in zahvaljujoč visoko razvit sistem javnega potniškega prometa, ki izvira iz letališča Changi, lahko gostje raziskati veliko najboljših Singapur turističnih točk, medtem ko čakajo na vaš povezovalni let.

Brezplačno Tura je na voljo, če imate vsaj pet ur, da gredo pred svojim povezovalni let, in če niste zapustili tranzitno območje še. Poudarki iz turneje vključujejo Marina Bay Sands, je Singapore Flyer , Chinatown in osrednjo poslovno okrožje. A “City Lights” tura poteka po temi, in krogi okoli okrožju Marina Bay, Bugis Village in Raffles Hotel.

Načrtovanje za raziskovanje Singapur na svoje ? Pogled na okencih Levi prtljage v vaše sedanje letališče Changi terminala, in deponiranje kovčke, preden stopiš ven. Vaš vodnik plačal okoli SGD 10 za deponiranje dva kosa prtljage za nekaj ur; To nas je osvobodil zip do Marina Bay z vlakom in se lagodno testenin kosilo pred našim povezovalni let.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *