Kako potovati iz Dublina v Pariz – Leti in vlaki do Pariza

Posted on

Kako potovati iz Dublina v Pariz - Leti in vlaki do Pariza

Ali načrtujete potovanje iz Dublina v Pariz, vendar so težave sejanje skozi vaše možnosti potovanja in odločanju o tem, kako priti do tja? Dublin je malo manj kot 500 kilometrov od Pariza in ločeni z Irskega morja in Rokavskega preliva, ki omogoča, ki pluje pod najbolj logična izbira.

Ampak, če vam je ljubše, da ne bo letel iz neznanega razloga ali pa bi radi, da postanek v Londonu, potovanje z vlakom in trajektom iz Dublina v Pariz, je vedno dobra alternativa. To lahko celo za slikovito, lagodno način za prikaz Veliko Britanijo, Irsko morje, in irski podeželje na bolj kontemplativno tempom, od zelenih gričev z treskav valovi obal.

Leti iz Dublina v Pariz

Mednarodni prevozniki, vključno z Aer Lingus in Air France in regionalnih podjetij, kot so Ryanair ponuditi več dnevne lete iz Dublina v Pariz, ki prihajajo v Roissy-Charles de Gaulle in letališča Orly. Leti na letališču Beauvais se nahaja na skrajnem obrobju Pariza ponavadi cenejša možnost, vendar boste morali načrt za vsaj eno dodatno uro in 15 minut, da pridete do središča Pariza.

Potovanja Iz Dublina v Pariz s trajektom in vlakom

Lahko dobite iz Dublina v Pariz s kombinacijo trajekta in potovanja z vlakom, vendar boste morali računati na dolgo potovanje z več prenosov. Najlažja rešitev je, da se s trajektom iz Dublina v Holyhead, Wales, nadaljujemo v London preko vlakom, nato visoke hitrosti na Eurostar vlak, v Parizu, ki prečka Rokavskega preliva prek “Chunnel.” London Pariz pot na listih Eurostar iz The St Pancras International železniški postaji v središču Londona in se konča na Paris Gare du Nord postaje .

Kot smo že omenili, je ta možnost ni pohitel popotnika, lahko pa je dober načrt, če lagodno postanek v Londonu apelira na vas.

Prihod v Parizu z Letalom? Ground Transport Možnosti

Če ste prispeli v Pariz z letalom, morate ugotoviti, kako priti do centra mesta od letališča. Ugotovite, kako ga posvetovanju naš celoten članek v  Parizu zemlja možnosti prevoza . Ti vključujejo primestne vlake, taksije,-letalskih vodijo trenerji in občinske avtobuse.