Skip to main content

Kako priti do Abbey Road Crossing v Londonu

Kako priti do Abbey Road Crossing v Londonu

Ta objava je opisano, kako doseči Abbey Road Crossing v Londonu, znan tudi kot crosswalk Beatles. Nahaja se v severnem Londonu bližini St John Wood, je zlahka dostopen z londonske podzemne železnice. Prav tako navesti več vodene ture, ki obiskujejo prehod.

Ponovno je ikona London trenutek po prehodu Abbey Road z zebra narejen slovit z The Beatles. To je zdaj najbolj znan prehod za pešce na svetu.

Zgodovina

albuma The Beatles je bil posnet leta 1969, ko je bila skupina snemanje na bližnjem Abbey Road Studios.

Prišlo je govorice, da je prehod za pešce Abbey Road, je videti na “Abbey Road” znameniti Beatles ”  album pokrova, ni več na istem mestu. Ta govorica je ovekovečili z izjavo Westminster sveta pravi, prehod je bil prestavljen nekaj metrov za sistem vodenja prometa pred približno 30 leti.

Delavec na Abbey Road Studios, ki je pojasnil, ta zgodba je bila dana, ki jih prebivalci stari delovni čas ustaviti toliko ljudi, ki gredo za fotografiranje. To ni delo, in to ni res, čeprav Westminster svet nikoli ne umakne izjavo.

Prehod je zdaj stopnje 2 na seznamu, kar pomeni, da je zaščiten z angleško dediščine. Stena na bližnjih Abbey Road Studios je treba prebarvati vsaka dva meseca, ker vseh grafiti.

Kako priti na Abbey Road prečkanju v Londonu

Najbližja postaja podzemne železnice na Abbey Road je šentjanževka Wood. Obstaja samo en izhod na tej postaji.

Ob izhodu iz postaje, boste na severovzhodnem vogalu Finchley Road in Grove End Road. Zahod na Grove End Road približno 500 metrov in zavijete desno na Abbey Road.

Studios – in prehod – prav tam.

Najboljši čas za obisk

Ker Abbey Road je javna cesta, lahko prideš precej kadarkoli želite, vendar so nekateri dnevi / čas bo bolje kot drugi.

Glede na to, da gre za javni cestni, lahko pričakujete več prometa kot običajno ob dnevih, ko ljudje poskušajo priti na delo in z dela.

Ob delavnikih, ne prihajajo videti to stran med urah 7. uri – 9 ure in 4 pm – 6 uri med tednom.

Po nekaterih turistov, je najboljši čas, da pridejo, je pravzaprav ob vikendih zjutraj. Večina ljudi spi v soboto in nedeljo, ki vam omogoča, da bi se izognili toliko prometa, kot je to mogoče v času med 7. uro zjutraj – 9 ure v teh dneh.

Ni važno, če ste se odločili, da pridejo, morate biti zelo previdni, ko poskuša slikati ali dobiti dober pogled na Abbey Road.

Kaj pričakovati

Ta javna cesta je še vedno v uporabi, zato morate upoštevati prometne predpise in biti zelo previdni, ko bodisi peš čez cesto ali fotografiranje.

Preverite naše najboljše čas, da obiščete oddelek za podrobnosti o varnih in najmanj zaseden časih za ta mejnik.

Večina voznikov na območju se bo uporabljal za ustavljanje za turiste, ampak da bi jih moral vedno imeti v mislih, medtem ko vstopajo v crosswalk.

Najbolje bo, da se v pogledu od robnik in prečkati cesto, da bi dobili popolno doživetje. Ne prenehajte predolgo sredi ulice, samo da bi dobili popolno sliko.

Čeprav je to zgodovinsko mesto, zelo verjetno, da ne boste porabili več kot 10-15 minut, ko ste tukaj.

Če se odločite, da pridejo v ljudski časa, boste morda morali razveljaviti še nekaj minut, tako za promet, da prenese in za druge ljubitelje Beatles, da prečkajo cesto.

Če se odločite, da tu s pomočjo cevi, boste morda želeli, da preneha z trgovine v kavarni / darilo.

Ta lokacija ni le prodaja kave, ampak tudi prodaja veliko Beatles spominkov in blaga – “. I navzkrižnim Abbey Road”, nekateri, ki dejansko pravi

Abbey Road Studios

Danes je glasbeni studio, kjer so Beatli zabeležili ta album je sinonim ne le Beatli sami, ampak s številnimi glasbenimi legendami, ki so zabeležene na Abbey Road Studios, ki je v lasti EMI in ki temeljijo na št 3 Abbey Road.

Seznam tistih, ki so tam zabeležili precej obsežna, tako da tukaj je majhen seznam nekaterih bolj znanih imen, ki so krasile Studios v preteklih letih: Michael Jackson, Pink Floyd, James Blunt, Queen, Lady Gaga, Miley Cyrus, U2, Stevie Wonder, Ella Fitzgerald, Mary J. Blige, Duran Duran, Oasis, Kylie Minogue in Green Day.

Lahko turnejo Abbey Road Studios praktično z Googlom.

LIVE Abbey Road KAMERA FEED

Zebra prehod na Abbey Road je gledal s 24-urnih kamere, ki v živo-stream njihovo krmo na tej spletni strani: živo krme .

Google je pripravila tudi virtualni ogled crosswalk in Apple Studios .

Nasvet:  Če ste velik delovni čas Beatles fan, vas bo morda zanima Beatlov Walking Tour. Beatles navijači, ki imajo London Pass dobite brezplačno dobrote vrečko z vsemi 5 funtov ali več, nakup v trgovini Beatles.

You may also like